vivo X90 Pro 5G: Πώς η οθόνη του κορυφαίου smartphone αλλάζει τον τρόπο που βλέπω τον κόσμο

Ρεαλιστικά χρώματα με το vivo X90 Pro 5G χάρη στην οθόνη φυσικού χρώματος ZEISS.

Είναι γεγονός ότι για  πρώτη φορά, η οθόνη φυσικού χρώματος ZEISS προστίθεται τώρα στις ρυθμίσεις στυλ χρώματος οθόνης, ως επιλογή εκτός από την προεπιλεγμένη λειτουργία οθόνης, διασφαλίζοντας έτσι ότι τα χρώματα που καταγράφονται δεν επηρεάζονται από την οθόνη. Τι σημαίνει όμως αυτό για την τεχνολογική καινοτομία της εταιρείας;

Αν το καλοσκεφτείς, η οθόνη του smartphone σου είναι ένα «παράθυρο» μέσα από το οποίο αντικρίζεις καθημερινά τον κόσμο. Αυτή είναι που σου δίνει πρόσβαση κάθε στιγμή, σε ό,τι ζητήσεις ή καλύτερα, σε ό,τι αναζητήσεις, σε πράγματα που σε ενδιαφέρουν και σε διασκεδάζουν. Ναι, η οθόνη του smartphone σου είναι αυτή που σου παρουσιάζει την πραγματικότητα -ή έστω, ένα μέρος αυτής- και συνεπώς, επηρεάζει τον τρόπο που την αντιλαμβάνεσαι, ακόμη και αν δεν το καταλαβαίνεις.

Το νέο  vivo X90 Pro 5G αποτελεί το πρώτο smartphone της αγοράς με δυνατότητα τριπλής προστασίας των ματιών από την ακτινοβολία του κινητού, με τη μοναδική δυνατότητα αναπαραγωγής 1,07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων στην οθόνη. Έτσι, κάθε μεμονωμένη οθόνη του vivo X90 Pro βαθμονομείται, ώστε να εγγυάται ότι η απόδοση χρώματος της οθόνης ταιριάζει πολύ με αυτό που μπορούν να δουν τα ανθρώπινα μάτια. Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει HDR10+ και SGS χαμηλό μπλε φως, θόλωση χαμηλής κίνησης, χαμηλό τρεμόπαιγμα, πιστοποιήσεις χαμηλού μπλε φωτός AI, καθώς και ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz, ιδανικό για πολλές gaming εμπειρίες. Το X90 Pro 5G διαθέτει επίσης διπλό στερεοφωνικό ηχείο, γραμμικό κινητήρα X-Axis για να ζήσεις την απόλυτα καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία και πλούσια οπτική ανάδραση σε όλα τα δημοφιλή παιχνίδια για κινητά.

Βλέπεις, όταν η ευκρίνεια, ο ρυθμός ανανέωσης και η χρωματική παλέτα που διαθέτει μία οθόνη, απέχουν αρκετά από την πραγματικότητα, εσύ κατά κάποιον τρόπο στερείσαι τη ζωντάνια και την ουσιαστική απόλαυση που σου προσφέρει μία οπτικοακουστική εμπειρία. Για να μην συνυπολογίσουμε στην ίδια εξίσωση και την προστασία των ματιών, η οποία είναι τουλάχιστον απαραίτητη σε όσους περνάμε ώρες ολόκληρες πάνω από το smartphone, σκρολάροντας, κάνοντας binge watching σειρών, βλέποντας βίντεο και παίζοντας games.

Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα, όταν χρειάστηκε να αντικαταστήσω την παλιά μου συσκευή με το νέο vivo X90 Pro 5G, ήταν πως αυτό το κορυφαίο smartphone, χάρη στην οθόνη του με έκανε να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο βλέπω τον κόσμο γύρω μου.

 

vivo2

 

Υπερσύγχρονη προηγμένη οθόνη που υποστηρίζει  την «πλουσιότερη» χρωματική παλέτα

Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν είναι απαραίτητο να είσαι «κολλημένος» με το smartphone σου, για να θέλεις να έχει την καλύτερη οθόνη που υπάρχει. Αρκεί μέσω αυτού να παρακολουθείς video, να παίζεις games, να πραγματοποιείς βιντεοκλήσεις με φίλους και συναδέλφους. Και επειδή θέλεις αυτές τις εμπειρίες να τις απολαμβάνεις όσο περισσότερο μπορείς, χρειάζεσαι μία οθόνη που θα μπορεί να υποστηρίζει μία «πλούσια» χρωματική παλέτα, δηλαδή τις δισεκατομμύρια διαφορετικές, μοναδικές αποχρώσεις που σε περιβάλλουν.

Μάλιστα, κάτι τέτοιο κάνει και το vivo X90 Pro 5G χάρη στην προηγμένη οθόνη που διαθέτει, η οποία μπορεί να αναπαράγει έως και 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα, προσφέροντας στον χρήστη μία άκρως ρεαλιστική εμπειρία θέασης και gaming, όπου και αν βρίσκεται. Και αυτό ακριβώς το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι, μεταξύ άλλων, που κάνει τη συγκεκριμένη συσκευή ανεκτίμητη και αναντικατάστατη για όποιον την επιλέγει. Το γεγονός, δηλαδή, πως του παρέχει μία καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία, με πρωτόγνωρα πραγματική αίσθηση, σαν να βρίσκεσαι μέσα στο παιχνίδι, την ταινία ή το βίντεο που παρακολουθεί την εκάστοτε στιγμή.

 

vivo3

 

Τριπλή προστασία ματιών και HDR10+ για υψηλή απόδοση και ποιότητα εικόνας

Μιλώντας εκ μέρους όσων έχουμε μετατρέψει το smartphone μας σε προέκταση του εαυτού μας, έχω να πω πως πάντα θα θέλουμε το κάτι παραπάνω από την οθόνη του κινητού μας. 

Κακά τα ψέματα, περνώντας πολλές ώρες μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή, εξαιτίας της απασχόλησής μας, καθώς και αρκετές από τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, σκυμμένοι πάνω από την οθόνη του smartphone μας, θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως επιβαρύνουμε όσο το δυνατόν λιγότερο τα μάτια μας. Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό, λοιπόν; Να εμπιστευτούμε την τριπλή προστασία ματιών που διαθέτει το νέο vivo X90 Pro 5G, η οποία μας προστατεύει αποτελεσματικά από την ακτινοβολία του κινητού.

Πραγματικά, τι άλλο να ζητήσει κάποιος από την οθόνη του κινητού του; Να ζητήσει τη λειτουργία HDR10+ ή μήπως μία καλύτερη, πιο ποιοτική και γρήγορη απόδοση στην εικόνα; Διότι ό,τι από τα δύο και να ζητήσει, μπορεί να τα βρει στο vivo X90 Pro 5G. Πρόκειται για ένα κορυφαίο smartphone που είναι εξοπλισμένο με μία οθόνη edge display και με το σύστημα HDR10+, το οποίο προσαρμόζει την αντίθεση, τη φωτεινότητα και το χρώμα, για να επιτύχει μία αποτελεσματική βελτιστοποίηση της εικόνας. Επιπλέον, διαθέτει και δύο ισχυρούς επεξεργαστές, οι οποίοι παρέχουν μία υψηλή απόδοση και ποιότητα εικόνας, σε έναν γρήγορο ρυθμό ανανέωσης, ο οποίος δεν μας στερεί ούτε ένα καρέ.

 

vivo4

 

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα πρωτοποριακά features που με έκαναν να ερωτευτώ με την πρώτη ματιά το vivo X90 Pro 5G και όπως καταλαβαίνεις, είναι μία επιλογή smartphone που σου συστήνω ανεπιφύλακτα. Όχι μόνο επειδή θα σου προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες θέασης και gaming κάθε στιγμή της ημέρας, όπου και αν είσαι, αλλά διότι με την πλούσια χρωματική του παλέτα και την τριπλή προστασία ματιών, θα σε κάνει να δεις τον κόσμο μέσα από την οθόνη του με... άλλα μάτια και άνεση στο φουλ!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved