Pexels To ChatGPT έκανε μία τεράστια αναβάθμιση κι έχει “ρίξει' το ίντερνετ

Το νέο μοντέλο GPT-4 έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της τεχνολογικής κοινότητας.

Η εταιρία τεχνητής νοημοσύνης έκανε αναβάθμιση στο λογισμικό της και το νέο μοντέλο GPT-4 έχε κάπως φρικάρει το ίντερνετ. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές του ChatGPT Plus μπορούν να έχουν πρόσβαση στην αναβαθμισμένη έκδοση του chatbot, το οποίο ήδη έχει τρελάνει τα social media με τις ικανότητές του. Μπορεί να κάνει πολλά κι αυτό ακριβώς το γεγονός έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών τεχνολογικών κολοσσών.

 

Ο επόμενος σταθμός για το ChatGPT είναι το αυτοκίνητό σου

Από την πρώτη στιγμή της διάθεσης του GPT-4, έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στο internet, με πάνω από 178 χιλιάδες δημοσιεύσεις στο Twitter, οπού παραμένει ένα από τα κορυφαία trending θέματα. Μεταξύ άλλων σχολίασε τη νέα AI και ο Elon Musk, επικεφαλής και ιδιοκτήτης του social media, ο οποίος ήταν και ένας από τους ιδρυτές της OpenAI. Το νέο λογισμικό μπορεί να κάνει στην κυριολεξία “παπάδες”. Τέτοια τεχνολογία δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο και οι ιδιοκτήτες της OpenAI το γνωρίζουν πολύ καλά.

 

Το ChatGPΤ δεν αρέσει καθόλου στον Noam Chomsky

Συνολικά, οι χρήστες των social media έχουν εντυπωσιαστεί με το πόσο πιο πολύπλοκα θέματα μπορεί να διαχειριστεί το αναβαθμισμένο ChatGPT, πόσο πιο δημιουργικό είναι, αλλά και πόσο προηγμένες είναι οι ικανότητες αναγνώρισης εικόνων που πλέον διαθέτει. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές από τις δημοσιεύσεις που έκαναν το γύρο του Twitter μετά την ανακοίνωση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις δημοσιεύσεις που λένε τι μπορεί να κάνει το νέο GPT-4:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved