To iPhone 15 Pro φέρνει τη μία και μεγάλη αλλαγή που περιμέναμε

Έγινε leak το νέο look από το καινούργιο τηλέφωνο της Apple.

Τα νέα είναι πολύ καλά για όλους όσους χρησιμοποιούν γενικά προϊόντα της Apple μιας και μετά από την διαρροή που έγινε στην εταιρία, μαθαίνουμε πως θα μοιάζει το νέο iPhone 15 Pro. Έρχεται με μία τεράστια αλλαγή και αυτή η αλλαγή δεν θα είναι άλλη από την είσοδο του φορτιστή που αλλάζει από lightning και γίνεται USB-C. Πλέον θα είμαστε σε θέση να φορτίζουμε όλες μας τι συσκευές Mac μόνο με ένα φορτιστή και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό και σπουδαίο νέο.

Αν έχεις iPhone τότε δεν θα οδηγήσεις ποτέ ξανά μεθυσμένος

Μέχρι τώρα ήθελες άλλο φορτιστή για το τηλέφωνο και άλλο για τον υπολογιστή σου. Κι αυτό όσο να ‘ναι σου την έδινε στα νεύρα γιατί έπρεπε να κουβαλάς μαζί σου όλο εκείνο το καλωδιομάνι. Τώρα όμως τα νέα είναι επιτέλους χαρμόσυνα για όσους δεν θέλουν να κουβαλάνε εκατό φορτιστές για κάθε συσκευή Mac.

H εταιρία που ασχολείται με τις εξελίξεις στην Apple και στα iPhone με την ονομασία 9to5Mac μας έδειξε (μετά από leak φυσικά) πως ακριβώς θα μοιάζει το νέο τηλέφωνο. Σίγουρα οι κάμερες θα είναι ακόμη πιο μεγάλες από το 14 αλλά θα βρίσκονται στην ίδια θέση. Θα είναι όλο κατασκευασμένο από ατσάλι και τα κουμπιά του στο πλάι θα είναι ελαφρώς πιο μεγάλα.

Μετά τους κανονισμούς που επέβαλε η Ε.Ε. στην αγορά κινητών τηλεφώνων και οι οποίοι θέλουν όλα τα τηλέφωνα να έχουν φορτιστή USB-C, η Apple αναγκάστηκε να αλλάξει τακτική και έβαλε στο νέο τη μοντέλο θύρα φόρτισης USB-C. Με την συγκεκριμένη θύρα βελτιώνεται άμεσα η μεταφορά αρχείων αλλά και η συμβατότητα με οποιονδήποτε άλλο φορτιστή εκεί έξω. Πλέον θα μπορείς να φορτίσεις το iPhone σου όπου θέλεις με όποιο φορτιστή βρεις.

Πιθανότατα το νέο iPhone 15 Pro θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved