Ετοιμάστε τους στρατούς σας: έρχεται spin-off του Total War

Βγαίνουν τα σπαθιά από τα θηκάρια.

Το τι είναι για εμάς αλλά και πάρα πολλούς από εσάς τα strategy games το έχουμε αναλύσει εκτενώς κι από προσωπική εμπειρία. Είναι θύμησες, νοσταλγία, αγάπη, πώρωση, χιλιάδες ώρες μπροστά στο pc σε σημείο που στέλνεις μηνύματα σε κολλητούς: «δε μπορώ τώρα για καφέ, που την έχουν πέσει οι Γερμανοί στη Ρώμη και προσπαθώ να λύσω την πολιορκία».

Πιθανόν η σειρά με τη μεγαλύτερη αληθοφάνεια στο θέμα των μαχών αλλά κι εκείνη που σου προκαλούσε μία ιδιόμορφη ταύτιση να είναι το Total War. Και επειδή εκεί στη Sega δεν κάθονται στα αυγά τους, ανακοίνωσαν spin off με τίτλο Total War Saga που φαίνεται να απευθύνεται μόνο σε σκληροπυρηνικούς καμένους με το αγαπημένο παιχνίδι.

Τα senarios τώρα δε θα έχουν να κάνουν με ολόκληρες ηπείρους και ατέλειωτες εκτάσεις αλλά η κάμερα τους θα εστιάσει σε κομβικές στιγμές που όμως περιορίζονται περισσότερο στον τόπο και τον χρόνο. Και εξηγούμε: εμφύλιοι πόλεμοι, συνοριακές συρράξεις ή συγκεκριμένες εποχές όπου ένα ιστορικό πρόσωπο ξεχώρισε πάνω από κάθε άλλο άνθρωπο –είτε για καλό είτε για κακό.

Περιμένουμε να δούμε το «War of the Roses» που ακούγεται, τον εμφύλιο πόλεμο δηλαδή της Αγγλίας στον οποίο έχει στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό το Game of Thrones.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved