Τα τέσσερα snap shots του Παγκοσμίου Κυπέλλου που πρέπει να «ανεβάσεις» με το vivo Y22S

Το φετινό Μουντιάλ μας έχει ήδη χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Καθένας μας φυσικά κρατάει τις δικές του «αγαπημένες» που, ειδικά στις πρώτες φάσεις του τουρνουά, μπορεί να προέρχονται από πολλά ματς.

Στην πορεία προς τον μεγάλο τελικό, όμως, όλο και περισσότερο θα συμφωνούμε στα κορυφαία highlights που θα κρατήσουν το Μουντιάλ του Κατάρ στην ιστορία και θα μας κάνουν να τα συζητάμε μέχρι το… καλοκαίρι!

Αυτά ακριβώς τα highlights είναι που πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να… μη χάσεις, όσο θα παρακολουθείς τα μεγάλα ματς των ημιτελικών και φυσικά τον τελικό. Και για να μην είσαι σε αναμμένα κάρβουνα, θα σου αποκαλύψουμε εμείς ποια είναι τα 4 κορυφαία snap shots του Παγκοσμίου Κυπέλλου που πρέπει όπως και δήποτε να καταφέρεις να τραβήξεις και να ανεβάσεις στα social media – όχι μόνο για τα likes που θα πάρεις αλλά και διότι αυτά θα έχεις να θυμάσαι όταν του χρόνου, για παράδειγμα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, αντί να απολαμβάνεις κάθε μέρα μεγάλα ματς, θα περιμένεις τις Τρίτες και τις Τετάρτες του Champions League για να ξεδώσεις…

Μόνο με το απαραίτητο vivo Y22S

Πριν σου «μαρτυρήσουμε» τα 4 sos στιγμιότυπα που δεν πρέπει να χάσεις, πρέπει να σου αποκαλύψουμε ένα ακόμα μεγάλο «μυστικό»: Αν δεν έχεις το κατάλληλο κινητό, ό,τι και να επιχειρήσεις να ανεβάσεις, θα πάει στράφι. Χωρίς υψηλή ποιότητα εικόνας, χωρίς ευκρίνεια, χωρίς τα σωστά χρώματα, ούτε εσύ ο ίδιος δεν θα θέλεις να ξαναδείς το βιντεάκι, πόσο μάλλον κάποιος άσχετος… Επομένως, ο κατάλληλος εξοπλισμός, δηλαδή το vivo Υ22S, είναι το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι για να απολαύσεις τα πιο μεγάλα ματς του φετινού Μουντιάλ.

VivoMundial02

Εξηγώντας αναλυτικά το γιατί, είναι σίγουρο πως θα καταλάβεις: Αρχικά, λοιπόν, το Υ22S διαθέτει τριπλή κύρια κάμερα ΑΙ 50MP + 2MP + 2MP, με πολύ δυνατά αποτελέσματα για την κατηγορία τιμής στη νυχτερινή φωτογράφιση, τόσο στη selfie όσο και στην κύρια κάμερα – η δε selfie κάμερά του είναι στα 8MP. Ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης του είναι στα 90Hz – γεγονός εξαιρετικό για την κατηγορία τιμής του, ενώ διαθέτει διάφραγμα φακών f/2.0 (8MP) στη selfie κάμερα και f/1.8 (50MP) + f/2.4 (2MP) + f/2.4 (2MP) για την κύρια κάμερά του. Αυτό ουσιαστικά μεταφράζεται σε πορτραίτα και βίντεο υψηλής ανάλυσης, σε μαγικές πανοραμικές φωτογραφίες αλλά και στη δυνατότητα παραγωγής περιεχόμενου Timelapse και Pro – για να δημιουργήσεις και να αναβάσεις πραγματικά τα πιο δυνατά snap shots του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις για το vivo Υ22S; Πως διαθέτει 6GΒ RAM και 128GB ROM για σχεδόν απεριόριστες αποθηκευτικές δυνατότητες, η μπαταρία του θεωρείται αστείρευτης ενέργειας 5000mAh, η οθόνη του είναι LCD 6.55’’ για να απολαμβάνεις κιόλας βιντεάκια πέρα από το να τα δημιουργείς, διαθέτει 18W ταχεία φόρτιση και μπορείς να το βρεις σε Starlite Blue και σε Summer Cyan για να ταιριάξει με το δικό στου προσωπικό στυλ.

Τα sos snap shots που δεν θα χάσεις

Αφού λοιπόν έχεις βεβαιωθεί ότι με το vivo Y22S έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή Smartphone, όχι μόνο για το Μουντιάλ, φυσικά, αλλά για κάθε ώρα και στιγμή στη ζωή σου, ήρθε η ώρα να εξηγήσουμε  ποια είναι τα στιγμιότυπα που δεν πρέπει να χάσεις:

#1 Τα γκολ

Περίπου αυτονόητο, αλλά ναι, τα γκολ των ημιτελικών και του τελικού, «πρέπει» να τα ανεβάσεις στα social, προσθέτοντας τη δική σου πινελιά – δηλαδή τη δική σου αντίδραση, είτε είναι σχόλιο, είτε γκριμάτσα, είτε… κραυγή!

#2 Οι πανηγυρισμοί

Το ίδιο ισχύει για τους πανηγυρισμούς των νικητών στο τέλος: Η χαρά πρέπει να μεταδίδεται, εξάλλου και η χαρά της πρόκρισης στον τελικό ή της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι από τις μεγαλύτερες που μπορεί να ζήσει κάθε φίλαθλος ποδοσφαίρου στον κόσμο.

#3 Το σφύριγμα της λήξης

Ελαφρώς διαφορετικό από το προηγούμενο βιντεάκι, καθώς ξεκινά από το γνωστό πλάνο του διαιτητή που σφυρίζει τη λήξη του αγώνα, την έναρξη των πανηγυρισμών για τους νικητές, τα δάκρυα των ηττημένων και τη δική σου γλυκόπικρη γεύση: Κι αυτό το Μουντιάλ, μόλις έφτασε στο τέλος του. Εκτός κι αν έχει παράταση. Και μετά μπορεί να έχει και πέναλτι. Και η χαρά να παραταθεί για λίγο ακόμα. Το vivo Y22S δεν θα σε «προδώσει», θα είναι εκεί μαζί σου, ό,τι κι αν χρειαστεί για να τελειώσει το φετινό Μουντιάλ.

VivoMundial03

#4 Το δικό σου φινάλε

Το πιο άχαστο βιντεάκι του Μουντιάλ θα είναι γυρισμένο με τη σέλφι κάμερα του vivo Y22S σου. Διότι είναι η δική σου άποψη σχετικά με το τι μας μένει από το Μουντιάλ του Κατάρ, για ποιους λόγους θα το μνημονεύουμε στο μέλλον, ποια ήταν η κορυφαία στιγμή που χειροκροτήσαμε όλοι μαζί και ποια είναι η δική σου ευχή για το μέλλον!

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved