Τo vivo Y35 και το vivo Y22S κάνουν το φετινό Μουντιάλ προέκταση του χεριού σου!

Αν υπάρχει μία λέξη που μπορεί να προκαλέσει έναν καταιγισμό εικόνων στο μυαλό μου, αυτή είναι αναμφίβολα η λέξη Μουντιάλ. Τι να πρωτοθυμηθώ; Το ανεπανάληπτο γκολ του 38χρονου τότε Roger Milla ενάντια στην Κολομβία ή τον εμβληματικό χορό της κοιλιάς με τον οποίο το πανηγύρισε με εκατομμύρια φιλάθλους σε κάθε άκρη του κόσμου;

Ποιος μπορείς να ξεχάσει τους ιστορικούς τσαμπουκάδες του Zidane στον Materazzi πίσω στο μακρινό FIFA World Cup του 2006 στη Γερμανία ή τα δάκρια του Lionel Messi το 2014, όταν έπρεπε να παραδώσει στους νικητές Γερμανούς το κύπελλο του FIFA World Cup 2014, μέσα σε ένα γήπεδο κατάμεστο από χιλιάδες Αργεντινούς οπαδούς;

Το σίγουρο είναι πως από τις 20 Νοεμβρίου που θα ξεκινήσει επίσημα το φετινό Μουντιάλ στο Κατάρ, έχουμε να ζήσουμε πολλά τέτοια δυνατά στιγμιότυπα, τα οποία θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό μας. Και μιλώντας για εμένα, δεν θα ήθελα να χάσω ούτε ένα από αυτά, διότι ξέρω πως αποτελούν τα μικρά κομμάτια της σπουδαίας ιστορίας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, δηλαδή της μεγάλης μου αγάπης.

Και επειδή μέχρι πρόσφατα αναρωτιόμουν πώς θα καταφέρω να δω όσο περισσότερο Μουντιάλ μπορώ, καταφέρνοντας να παραμείνω συνεπής στις υποχρεώσεις και το πρόγραμμά μου, φρόντισα να εξοπλιστώ έγκαιρα με έναν εύχρηστο high tech «σύμμαχο», ο οποίος θα μου επιτρέπει να παρακολουθώ όπου και όποτε θέλω τα ματς του πιο σημαντικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.

 

vivo34

 

 

Μετατρέποντας το Μουντιάλ σε μία ανεπανάληπτη και δυνατή εμπειρία θέασης

Καλώς ή κακώς έχω αποδεχθεί πως δεν είμαι πια μαθητής ή φοιτητής για να μπορώ να περνάω τη μέρα μου καθηλωμένος μπροστά από μία τηλεόραση, παρέα με τους κολλητούς μου, σχολιάζοντας παίχτες και δυνατές φάσεις, κάνοντας προβλέψεις για τα σκορ και πανηγυρίζοντας ξέφρενα τη νίκη των αγαπημένων μου ομάδων. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, λαχταρώ να παρακολουθήσω κάθε αγώνα, ανυπομονώ σαν το παιδί να δω ξανά τους αγαπημένους μου ποδοσφαιριστές, τον Ángel Di María, τον Neymar, τον Christian Ronaldo να κατακτούν με το ταλέντο τους τον αγωνιστικό χώρο.

Και για αυτό ακριβώς, αποφάσισα πως δεν θα αφήσω ούτε δευτερόλεπτο από τον ελεύθερο χρόνο μου να πάει χαμένο, χωρίς λίγο Μουντιάλ, για αυτό και επένδυσα στο vivo Y35, ένα προηγμένο smartphone που μου εξασφαλίζει μοναδικές, απρόσκοπτες εμπειρίες θέασης υψηλής ποιότητας, όπου και αν είμαι.

Πώς το πετυχαίνει αυτό; Χάρη στη μεγάλη LCD οθόνη που διαθέτει, η οποία σε συνδυασμό με τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 90Hz, μου επιτρέπει να απολαμβάνω κάθε στιγμή, ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, ακόμη και τα κρίσιμα στιγμιότυπα που δεν βλέπει -ή κάνει πως δεν βλέπει- ένας διαιτητής.

Extra tip: Να ξέρεις πως εξίσου προηγμένες δυνατότητες έχει και το vivo Y22S, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μία οθόνη 6.55’’, αντί για 6.58’’ που έχει το vivo Y35. Σε κάθε περίπτωση, εσύ ξέρεις ποιο από τα δύο μοντέλα καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου.  

 

sde22

Πώς θα απολαμβάνεις τα ματς του FIFA Word Cup 2022 κάθε στιγμή, όπου και αν είσαι

Ειλικρινά, σκέφτομαι πόσο πιο απολαυστική θα γίνει η καθημερινότητά μου με αφορμή την έναρξη του Μουντιάλ, που ούτε εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω. Διότι όλα αυτά τα χρονικά κενά μέσα στη μέρα μου, δηλαδή η ατελείωτη διαδρομή με το τρένο από και προς το γραφείο, τα λεπτά αναμονής μέχρι να μαζευτούν όλοι οι συνάδελφοι στο meeting room ή το μισάωρο που… τρέχω πάνω στο ποδήλατο γυμναστικής, θα μου κρατάνε συντροφιά οι αγαπημένοι μου παίχτες, μέσα από την οθόνη του vivo Y35. Όσο για τη διάρκεια της μπαταρίας, αυτό δεν με αγχώνει καθόλου, διότι το vivo Y35, καθώς και το vivo Y22S, διαθέτουν μπαταρίες αστείρευτης ενέργειας και τη δυνατότητα ταχείας φόρτισης.

Οι διαφορές που παρουσιάζουν τα δύο μοντέλα είναι ελάχιστες, ενώ πριν αποφασίσεις να επενδύσεις σε κάποιο, καλό θα ήταν να διαβάσεις αναλυτικά τα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν την κάθε συσκευή. Σε κάθε περίπτωση, εγώ που δοκίμασα και τα δύο πριν καταλήξω στο vivo Y35, οφείλω να σε ενημερώσω πως πρόκειται για δύο κορυφαία και προσιτά μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας, για δύο smartphones που ξεχωρίζουν για τον πολυτελή, μοντέρνο και εύχρηστο σχεδιασμό τους, ο οποίος μας υπόσχεται μία αναβαθμισμένη εμπειρία καθημερινής χρήσης και ατελείωτες, απολαυστικές ποδοσφαιρικές ώρες. Όσον αφορά στις φωτογραφικές τους δυνατότητες, είναι και τα δύο εξοπλισμένα με μία τριπλή κύρια κάμερα ΑΙ, η οποία μας εξασφαλίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα, ακόμη και στις νυχτερινές λήψεις.

y35vivo22

 

Αν θέλεις να κάνεις, λοιπόν, ένα χρήσιμο δώρο στον εαυτό σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σου χαρίσεις ένα smartphone, το οποίο θα σου επιτρέπει να απολαμβάνεις τις ανεπανάληπτες φάσεις του διαχρονικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος σε πραγματικό χρόνο, όπου και αν είσαι: Στο γραφείο, το τρένο, το στέκι που αράζεις για after work μπύρες με τους κολλητούς σου. Επιλέγοντας το vivo Y35 ή το vivo Y22S να είσαι σίγουρος πως θα έχεις κάνει μία επιλογή, η οποία θα «απογειώσει» το σασπένς σε κάθε ποδοσφαιρική αναμέτρηση του φετινού Μουντιάλ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved