Το vivo Y22S και το vivo Y35 θα γίνουν η καλύτερη παρέα για κάθε φίλαθλο στο φετινό Μουντιάλ

Όσοι μεγαλώσαμε παρακολουθώντας μαζί με τον πατέρα μας το Μουντιάλ, πλέον μετράμε τις μέρες αντίστροφα για τη μεγάλη επιστροφή του παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, ενός θεσμού που μας έχει χαρίσει μερικές από τις πιο δυνατές ποδοσφαιρικές στιγμές στο παρελθόν.

Τι είναι αυτό όμως, που μας κάνει να κολλάμε κάθε φορά με το Μουντιάλ; Τι είναι αυτό που μας κάνει να μην θέλουμε να χάσουμε ούτε έναν αγώνα; Σίγουρα, η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και η παρουσία μερικών σπουδαίων ποδοσφαιριστών, τους οποίους δεν χορταίνουμε να θαυμάζουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, ο βασικότερος λόγος για τον οποίο ιδανικά θα θέλαμε να πάρουμε άδεια άνευ αποδοχών από το γραφείο με αφορμή το φετινό Μουντιάλ, είναι το ότι δεν ξέρουμε σε ποιον αγώνα θα παιχτούν οι πιο δυνατές φάσεις. Και ακριβώς για αυτό, δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε ένα ματς από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Πώς θα το καταφέρουμε; Γιορτάζοντας την έναρξη του FIFA World Cup 2022 με μία «έξυπνη» επένδυση, δηλαδή με την αγορά ενός νέου, προηγμένου smartphone, το οποίο θα μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε τους αγώνες του Μουντιάλ, όπου και αν είμαστε, κάθε στιγμή της ημέρας -και μάλιστα, χωρίς να βγούμε εκτός budget.

 

vii2

 

 

Απολαμβάνοντας κάθε ματς του Μουντιάλ με απόλυτη προσήλωση

Κακά τα ψέματα. Όταν παρακολουθούμε Μουντιάλ θέλουμε να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στην μπάλα. Διότι ξέρουμε καλά πως αρκεί να σηκωθούμε για λίγο από τον καναπέ, να απαντήσουμε σε μία κλήση ή να προκύψει ένα απρόβλεπτο τεχνικό πρόβλημα στην τηλεόραση, για να χάσουμε μία ιστορική φάση, η οποία αύριο θα συζητιέται από όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, σε κάθε γωνία του κόσμου.

Συνεπώς, αν θέλουμε να παρακολουθούμε απρόσκοπτα τις αναμετρήσεις του φετινού Μουντιάλ όπου και αν είμαστε, καλό θα ήταν να επενδύσουμε σε ένα smartphone όπως το vivo Y22S ή το vivo Y35, δύο μοντέλα που διαθέτουν μία μεγάλη LCD οθόνη που ξεπερνά τις 6.50 ίντσες και είναι σχεδιασμένα ώστε να μας προσφέρουν μία άνετη, αναβαθμισμένη εμπειρία καθημερινής χρήσης. Χάρη στον υψηλό ρυθμό ανανέωσης της οθόνης τους που φτάνει τα 90Hz και την αστείρευτη ενέργεια της μπαταρίας τους, μας υπόσχονται πως δεν θα χάσουμε ούτε μία από τις μαγικές στιγμές του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

 

viv3

 

Εξασφαλίζοντας ποδοσφαιρικές, «ζωντανές» αναμνήσεις για το μέλλον

Τι είναι αυτό που κάνει ανεκτίμητη και συναρπαστική για εμάς, την περίοδο που διεξάγεται το Μουντιάλ, από όταν θυμόμαστε τον εαυτό μας; Για να βρούμε την απάντηση, αρκεί να σκεφτούμε με ποιους τη μοιραζόμαστε, δηλαδή με τους κολλητούς, με τον πατέρα, τους θείους και όσους μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς για το ποδόσφαιρο.

Και ακριβώς επειδή οι αντιδράσεις των κοντινών, αγαπημένων μας φιλάθλων, σε κάθε γκολ, πέναλτι ή φάουλ είναι εξίσου ανεκτίμητες με το Μουντιάλ, χρειαζόμαστε ένα smartphone που θα τις κρατήσει «ζωντανές» στον χρόνο. Τα μοντέλα vivo Y22S και vivo Y35, λοιπόν, μας δίνουν αυτήν τη δυνατότητα, καθώς είναι εξοπλισμένα με μία τριπλή κάμερα ΑΙ, η οποία ανταποκρίνεται εξαιρετικά και σε νυχτερινές λήψεις, οπότε μας προσφέρουν μοναδικά πορτραίτα, εξαιρετικές πανοραμικές εικόνες και βίντεο υψηλής ανάλυσης. Με λίγα λόγια, είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε εντυπωσιακές αναμνήσεις για το μέλλον, με αφορμή το φετινό Μουντιάλ.

 

 

viv4

 

 

Εφόσον η καθημερινότητά μας απαιτεί να είμαστε πολλές ώρες εκτός σπιτιού, είναι σημαντικό να βρούμε τρόπους για να παραμείνουμε συντονισμένοι με το… Κατάρ το επόμενο διάστημα, ανεξάρτητα από το πρόγραμμά μας. Και με τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα smartphone vivo Y22S και vivo Y35, έχουμε αυτήν τη δυνατότητα, ενώ μπορούμε να τα αποκτήσουμε σε μία ασύγκριτη τιμή, η οποία τα καθιστά τα πιο προσιτά και κορυφαία μοντέλα στην κατηγορία τους!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved