Σπίτι χωρίς υγρασία, είναι ζεστό σπίτι!

Αν και φέτος καθυστέρησε αρκετά, χαρίζοντάς μας περισσότερες «ανοιξιάτικες» μέρες, ο χειμώνας είναι εδώ και ήδη όλοι μας νιώθουμε περισσότερο την υγρασία στην ατμόσφαιρα και τη θερμοκρασία να έχει πέσει αισθητά. Είναι πλέον γνωστό στους περισσότερους από εμάς, ότι η υγρασία και η θερμοκρασία συνδέονται, επηρεάζοντας την αίσθηση της θερμοκρασίας στο σπίτι. Συχνά μάλιστα, μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε το κρύο διαπεραστικό! 

 PHOTOS INSIDE 900x600 FLASH DRY 2
 

Οι αφυγραντήρες Inventor, χάρη στο σύστημα Flash Dry, σε βοηθούν να εξοικονομήσεις χρήματα για θέρμανση. Στην πράξη μάλιστα, η αίσθηση της θερμοκρασίας αυξάνεται περίπου κατά 2 βαθμούς! Τι είναι όμως το σύστημα Flash Dry; Πρόκειται για μία σειρά από έξυπνες λειτουργίες όπως η Έξυπνη Αφύγρανση, η Αυτόματη Λειτουργία Ανεμιστήρα και το Wi-Fi, που πετυχαίνουν άμεσα την τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι, απομακρύνοντας την υγρασία και μειώνοντας συγχρόνως το κόστος για τη θέρμανσή του. Ειδικά αν χρησιμοποιήσεις σωστά τον αφυγραντήρα, μπορείς να απολαμβάνεις ένα πραγματικά ζεστό σπίτι κάνοντας οικονομία!  

 PHOTOS INSIDE 900x600 FLASH DRY 1
 

Τώρα μάλιστα που αρχίζουν οι βροχές και το κρύο, συχνά προτιμάς να χαλαρώσεις στο ζεστό σου σπίτι από το να βγεις. Γιατί να σκέφτεσαι την υγρασία που θα έχει;  Οι αφυγραντήρες Inventor, οι πρώτοι που ενσωμάτωσαν την τεχνολογία Wi-Fi στα χαρακτηριστικά τους, σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις το περιβάλλον που θέλεις να βρεις στο σπίτι σου όταν επιστρέψεις, από όπου κι αν βρίσκεσαι! Ρύθμισε τη λειτουργία του αφυγραντήρα σου σύμφωνα με το καθημερινό σου πρόγραμμα ή την πρόβλεψη του καιρού και εξοικονόμησε ενέργεια και χρήματα. Ενεργοποίησέ τον όταν έχει πολλή υγρασία κι ας μην είσαι σπίτι, ή τις ώρες της ημέρας που έχεις οικονομικό τιμολόγιο και κάνε πραγματική οικονομία.  

 PHOTOS INSIDE 900x600 WIFI 1
 

Μπορεί επίσης να θέλεις να γυρίσεις σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο και το μόνο που θέλεις είναι να χαλαρώσεις στην ησυχία σου, βλέποντας σειρές ή ποδόσφαιρο. Το μόνο που σου χαλάει το βράδυ είναι η υγρασία στο σπίτι και σκέφτεσαι πώς να ανοίξεις τον αφυγραντήρα χωρίς να έχεις τον ενοχλητικό του θόρυβο.  Με την Αθόρυβη Λειτουργία που σου προσφέρουν οι αφυγραντήρες Inventor απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας ανενόχλητα, ενώ κάνεις ότι πραγματικά θέλεις ανενόχλητα!  

PHOTOS INSIDE 900x600 FAMILY ATMOSPHERE 1
Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό, που το θυμάσαι μόνο όταν η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο από σκόνη και τρίχες. Ξέρουμε πόσο λατρεύεις τον μαλλιαρό, τετράποδο φίλο σου, αλλά ώρες ώρες δεν αντέχεις τις τρίχες, τη σκόνη και τις οσμές που έχει το διαμέρισμά σου. Με έναν αφυγραντήρα Comfort της Inventor με ενσωματωμένο Ιονιστή μπορείς να εξαφανίσεις ρύπους, σκόνη, οσμές αλλά και κάθε επιβλαβές σωματίδιο από την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου και να δημιουργήσεις καθαρό και υγιεινό περιβάλλον.  

 PHOTOS INSIDE 900x600 KATHAROS AERAS MALE 

Αν ψάχνεις λιπόν αφυγραντήρα, η Inventor είναι η σίγουρη επιλογή καθώς είναι η νο1 εταιρεία σε πωλήσεις αφυγραντήρων, εδώ και χρόνια. Μπες στο inventor.ac, δες όλη τη σειρά αφυγραντήρων  και επίλεξε το μοντέλο που σου ταιριάζει.Παράλληλα, με κάθε αγορά αφυγραντήρα Inventor στηρίζετε μαζί τα Κοινωνικά Πολυϊατρεία του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού.   

PHOTOS INSIDE 900x600 INVENTOR No1

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved