3 coolers που θα κρατήσουν τις μπίρες σου παγωμένες

Ό,τι πιο ιδανικό για την παραλία μετά την ομπρέλα.

Τα αγαπάς. Τα χρειάζεσαι. Αυτά φροντίζουν για σένα και εσύ φροντίζεις να μην τα αφήνεις στην αποθήκη του σπιτιού. Είναι εδώ για να σε βοηθήσουν στην μεγάλη μάχη ενάντια στη ζέστη. Θα κρατήσουν τις μπίρες δροσερές, ακόμη και στον χειρότερο καύσωνα. Σου παρουσιάζουμε 3 coolers (σ.σ.: ναι μωρέ, ψυγειάκια) που δεν μασάνε στη ζέστη και που σε περιμένουν να τα γνωρίσεις. Cheers.

 

 

Coleman

Είναι το πατροπαράδοτο ψυγειάκι που σε μεγάλωσε. Αυτό που οι γονείς σου πετούσαν μέσα ότι είχαν στο ψυγείο, για να ξεκοιλιαστείτε πριν και αφού πέσετε στο νερό. Τώρα όμως μεγάλωσες και υπάρχει χώρος μόνο για ποτά. Το Coleman έχει μεν το design των 90s, αλλά η κατασκεύη του επιτρέπει στον πάγο να παραμένει άθικτος μέχρι και για 4 ολόκληρες μέρες. Που σημαίνει πως άπαξ και το γεμίσεις όλο με μπίρες, δεν χρειάζεται να ανησυχείς ότι θα αρχίσουν να κολυμπούν μέσα στο ψυγειάκι μέσα στο πρώτο μισάωρο. Όλα πόπα.

6155B707 Beach 10

 

Big Bobber

Οι σχεδιαστές του, όταν το κατασκεύαζαν, είχαν στο μυαλό τους την πισίνα κάποιου πλούσιου κολεγιόπαιδου. Γιατί αυτό το cooler, εκτός από υπέροχο design, έχει την ικανότητα να επιπλέει. Εδώ όμως τις σνομπάρουμε τις πισίνες. Έχουμε θαλασσάρες. Ιδού λοιπόν ένας καλός φίλος για την παραλία. Ή μάλλον για το νερό. Εκτός του ότι μπορείς να το βάλεις  κάτω από την ομπρέλα, το Big Bobber επιπλέει έχοντας μέσα τα αγαπημένα σου μπουκάλια με μπίρα. Γιατί πολλές φορές, απλά θέλεις να απολαύσεις την μπίρα σου μέσα στο νερό.

the big bobber floating cooler 17767

 

Coolest Cooler

Τόσο cool όσο δείχνει. Μην σου πούμε και περισσότερο. Σχεδιάστηκε τόσο για τα πάρτι στο σπίτι, όσο και για εκείνους τους μουρλούς που γουστάρουν να πίνουν ποτάρες στην παραλία – θυμάστε εκείνους με τα ντάκιρι στην Πάτμο; Να λοιπόν ο κατάλληλος σύμμαχος. Εκτός από ειδική θήκη για πάγο και χώρο για τα υλικά σου, το Coolest Cooler έχει ειδική βάση για μίξερ. Ναι για μίξερ. Κερασάκι στην τούρτα, η υποδοχή του για φλασάκι USB ώστε να ακούς Buena Vista Social Club ενώ πίνεις τα Cuba Libre σου.

coolestvideo. SR720404



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved