Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να είσαι ασφαλής στο Facebook

Όσοι χρησιμοποιούν συχνά το Facebook πρέπει να ενεργοποιήσουν άμεσα αυτά τα settings.

Ο περισσότερος κόσμος που έχει τηλέφωνο έχει και εγκαταστημένο το Facebook, αλλά όχι μόνο στο κινητό, σίγουρα και στο laptop ή και στο tablet. Πρέπει να είσαι λοιπόν ασφαλής σε κάθε περίπτωση. Το Facebook σε προειδοποιεί και σε συμβουλεύει για το πως πρέπει να ρυθμίσεις τα settings σου κατάλληλα έτσι ώστε να είσαι πάντα μακριά από κακόβουλές επιθέσεις hacker. Ίσως ήρθε ο καιρός λοιπόν να κάνεις ένα γρήγορο review των ρυθμίσεων ασφαλείας στο προφίλ σου. Τρεις ρυθμίσεις είναι αναγκαστικές να γίνουν αν θέλεις να κρατήσεις τον λογαριασμό σου σε καλή κατάσταση από ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που μπορεί κάποιος να σου κλέψει πολλά από τα στοιχεία σου μέσω του Facebook, κωδικούς από πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Ψαχουλεύοντας ευκαιρίες στο «Facebook Market Place»

 
 

Οι χρήστες του Facebook παγκοσμίως πλέον είναι πραγματικά πολλοί. Τα νούμερα είναι αδιανόητα. 2.9 δισεκατομμύρια χρήστες, δεν τους λες και λίγους. Η ασφάλεια λοιπόν  σίγουρα είναι ένα ζήτημα εδώ. Κάτι που πρέπει κανείς να πάρει πολύ στα σοβαρά αν δεν θέλει να έχει μπελάδες. Το Facebook είναι κάτι που χρησιμοποιούμε για την καθημερινή μας επικοινωνία και τη δουλειά μας. Έτσι το Facebook προτείνει πλέον στους χρήστες του νέες διαθέσιμες ρυθμίσεις τι οποίες μπορείς σήμερα να ενεργοποιήσεις.

 

 
 

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις την επιλογή Security Check Up. Αμέσως η εφαρμογή θα τσεκάρει αν όλα είναι οκ με τον λογαριασμό σου. Αυτό όμως μπορεί να γίνει και από υπολογιστή αλλά και από το κινητό σου. Έτσι θα είσαι καλυμμένος από τυχόν επιθέσεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved