Το «Sega Forever» φτιάχτηκε για τους νοσταλγούς των 90s

Κατέβασε τώρα δωρεάν στο κινητό τις παιχνιδάρες που αγάπησες.

Όταν ήμασταν πιτσιρικάδες, εκτός από τα οπαδικά, εκτός από την κόντρα Spider Man με Batman, εκτός από τον κάθετο διαχωρισμό ανάμεσα σε Δ1 και Δ2 για το ποια είναι το ποιο γαμάουα τμήμα στο Δημοτικό, υπήρχε και κάτι άλλο που μας χώριζε σε δύο στρατόπεδα: Sega ή Nintendo.

Και μπορεί η τελευταία εταιρεία να κατάφερε να κερδίσει τον πόλεμο μέσα από χρόνια, όμως η Sega παραμένει χαραγμένη στην καρδιά μας με χρυσά γράμματα. Είναι ο μεγάλος ηττημένος που στο άκουσμα του ονόματός του η καρδιά μας χοροπηδάει και χτυπάει παλαμάκια σα μωρό παιδί.

Αυτά στα γράφουμε διότι ζούμε νοσταλγικές στιγμές αυτήν την ώρα που τα διαβάζεις. Η εταιρεία ανακοίνωσε το «Sega Forever» μία κίνηση που θα φέρει σιγά σιγά όλες εκείνες τις παιχνιδάρες που αγάπησες στο smartphone σου. Και το κυριότερο: δε θα σου κοστίσει ούτε ένα ευρώ αφού είναι τελείως ΤΣΑΜΠΑ!

Η αρχή έγινε με τα Sonic the Hedgehog, Phantasy Star II, Comix Zone, Kid Chameleon και Altered Beast και έπεται συνέχεια με καθημερινή από ότι φαίνεται ανανέωση. Θα βρίσκεις παιχνίδια από κονσόλες όπως το Geneis και το Dreamcast αλλά το βασικό είναι τα Mega Drive και Master System παιχνίδια που θα μπορούμε να κατεβάσουμε. Ήδη ακονίζουμε τους αντίχειρές μας εδώ πέρα να ξέρεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved