Καλοκαίρι γεμάτο φωτογραφίες με τo vivo Υ33S σε Τιμή και Specs χωρίς αντίπαλο!

Κακά τα ψέματα. Το καλοκαίρι είναι η εποχή που δημιουργούμε δυνατές αναμνήσεις, οι οποίες μας κρατούν παρέα και μας παρηγορούν τα κρύα βράδια του χειμώνα, μέχρι να υποδεχθούμε το επόμενο καλοκαίρι. 

79 SHARES

Κατά κάποιον τρόπο, οι φωτογραφίες που υπάρχουν στις ομαδικές συνομιλίες με την παρέα ή είναι αποθηκευμένες στα κινητά μας και μας δείχνουν να πηδάμε στον αέρα πριν πέσουμε για βουτιά με τους κολλητούς, να βγάζουμε selfie στο κατάστρωμα με φόντο το μπλε του Αιγαίου, να περπατάμε με πηγαίο coolness στα στενά της Σίφνου, να προσπαθούμε να στήσουμε τη σκηνή μας στο Κάτω Κουφονήσι, να δαμάζουμε το SUP ενώ έχει κύμα, να τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας στο ηλιοβασίλεμα, είναι τα καρέ που κρατούν αναλλοίωτες αυτές τις στιγμές.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να επωφεληθούμε από τις προσφορές που έχουν ήδη ξεκινήσει, ώστε να αποκτήσουμε ένα καινούργιο κινητό, το οποίο θα μας χαρίσει τα πιο καλοκαιρινά perfect shot; Κι όμως, η περίοδος των special summer sales είναι η ευκαιρία να επενδύσουμε σε ένα καινοτόμο smartphone, το οποίο θα αποκτήσουμε σε προνομιακή τιμή και θα γεμίσουμε με αναρίθμητες φωτογραφίες, αστεία, συγκινητικά, ξέφρενα στιγμιότυπα. Ποιο είναι αυτό το smartphone;

Η αλήθεια είναι πως λαμβάνοντας υπόψη μας δύο βασικά κριτήρια, δηλαδή την τιμή και τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, κανένα μοντέλο δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την ανεπανάληπτη καλοκαιρινή προσφορά που μας προσφέρει η vivo, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε το vivo Υ33S στην τιμή των μόλις 199,90 ευρώ!

Ομολογουμένως, η τιμή είναι κάτι περισσότερο από δελεαστική, ωστόσο, τα πρωτοποριακά tech specs είναι αυτά που αποδεικνύουν πως το vivo Υ33S είναι το δώρο που αξίζει να κάνουμε στον εαυτό μας, για να μην χάσουμε ούτε ένα στιγμιότυπο από το καλοκαίρι μας.

Κερδίζοντας το στοίχημα των perfect shot με μία κύρια κάμερα 50MP

Πόσες φορές έχεις βρεθεί σε μία εξωτική παραλία, μπροστά από ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα ή σε μία καθηλωτική ανατολή και έχεις σκεφτεί πως θα ήθελες να μπορούσες να κρατήσεις για πάντα αυτήν τη σπάνια εικόνα και να την αναρτήσεις στις σελίδες σου στα social media; Πόσες φορές ήσουν εκεί σε μία συναρπαστική, καλοκαιρινή εμπειρία με την παρέα σου, η οποία ξεπερνούσε ακόμη και το πιο τρελό σενάριο και θα ήθελες να μπορούσες να ανατρέξεις σε αυτή μελλοντικά, για να τη ζήσεις ξανά και ξανά; Πλέον, με την προηγμένη κύρια κάμερα που διαθέτει το vivo Υ33S έχεις την ευκαιρία να αιχμαλωτίσεις με το κινητό σου όλες αυτές τις πολύτιμες καλοκαιρινές στιγμές και να τις κρατήσεις φυλαγμένες μαζί με τις υπόλοιπες αναμνήσεις σου. Πιο αναλυτικά, χάρη στα 50MP της κύριας κάμερας μπορείς να τραβήξεις καθηλωτικά perfect shot, τα οποία θα προσελκύσουν τα likes, τα «ουάου» και τις «καρδούλες» των διαδικτυακών σου φίλων. Και όλα αυτά, μόνο με 199,90 ευρώ!

Extra tip: Να ξέρεις πως εξίσου καλή κάμερα έχει και το vivo Y76 5G, ένα μοντέλο που επίσης συγκαταλέγεται στα special summer sales και αξίζει την προσοχή σου.

Ένας tech «σύμμαχος» με μεγάλη αυτονομία που δεν μας εγκαταλείπει ποτέ

Αλήθεια, πόσες φορές έτυχε να θέλεις να βγάλεις οπωσδήποτε μία φωτογραφία ή ένα βίντεο, αλλά επειδή το κινητό σου είχε ξεμείνει από μπαταρία τη δεδομένη στιγμή, η στιγμή σε προσπέρασε; Πόσες φορές έπρεπε να αλλάξεις τα σχέδιά σου, επειδή το κινητό σου πάλι δεν είχε μπαταρία και χρειαζόταν επειγόντως φόρτιση; Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από ένα smartphone που ξεμένει από μπαταρία τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Το σίγουρο είναι, βέβαια, πως αυτό το smartphone δεν είναι το vivo Y33S, καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο, περιλαμβάνει μία μπαταρία 5000mAh, η οποία μας προσφέρει καθημερινά απεριόριστη αυτονομία, δηλαδή ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε την καλοκαιρινή περίοδο που είμαστε όλη μέρα έξω και δεν έχουμε ιδέα τι ώρα θα επιστρέψουμε στο σπίτι μας. Πρόκειται για ένα smartphone που δεν θα μας εγκαταλείψει ποτέ, ενώ χάρη στα 8GB μνήμης και τα 4GB επέκτασης που διαθέτει, έχει πάντα διαθέσιμο χώρο για να φυλάξει τους νέους φωτογραφικούς «θησαυρούς» μας.

Τα πλεονεκτήματα ενός εύχρηστου, υπέρ-λεπτού και ελαφρύ σχεδιασμού

Όσοι έχουμε κάνει το λάθος να επενδύσουμε σε μία συσκευή «πλούσια» σε τεχνολογικά χαρακτηριστικά, αλλά άβολη σχεδιαστικά, γνωρίζουμε καλά πόσο σημαντικό είναι μία συσκευή να διαθέτει λεπτό, εύχρηστο σχεδιασμό και χαμηλό βάρος. Διότι όταν μία συσκευή προσαρμόζεται στις δυνατότητες του χεριού μας, μας επιτρέπει να τραβάμε με μεγαλύτερη ευκολία τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα που θέλουμε. Μάλιστα, τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι αυτά που αποδεικνύουν πως το vivo Υ33S είναι το ιδανικό smartphone για εμάς που μετράμε τη ζωή σε φωτογραφικά «κλικ», αφού έχει έναν υπέρ-λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό 8.0mm, ο οποίος δεν ξεπερνά τα 182 γραμμάρια και ταιριάζει άψογα στο χέρι μας, ενώ μπορούμε να το αποκτήσουμε στις ξεχωριστές αποχρώσεις mirror black ή midday dream. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως η συγκεκριμένη συσκευή θεωρείται ο «πρωταγωνιστής» των φετινών καλοκαιρινών προσφορών, αφού η προσφορά των 199,90 ευρώ για αυτά τα specs και αυτόν τον σχεδιασμό, δεν ξαναέγινε ποτέ και δεν θα ξαναγίνει, οπότε δεν πρέπει να την χάσουμε με τίποτα.

Ας μην χάνουμε χρόνο, λοιπόν! Η προσφορά που μας χαρίζει στην προνομιακή τιμή των 199,90 ευρώ τον «πρωταγωνιστή» των φετινών special summer sales, δηλαδή το κορυφαίο μοντέλο vivo Υ33S, δεν θα επαναληφθεί, ενώ θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Αυγούστου ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα της συγκεκριμένης συσκευής. Και επειδή αυτό μάλλον θα συμβεί πολύ σύντομα, εξαιτίας της χαμηλής τιμής που συνδυάζεται με τα προηγμένα τεχνολογικά specs και δεν αφήνει περιθώριο για δεύτερη σκέψη, καλό θα ήταν να επωφεληθούμε από αυτήν την ανεπανάληπτη καλοκαιρινή προσφορά, ώστε να αποκτήσουμε ένα smartphone «σύμμαχο», ο οποίος θα μας ακολουθεί στις πιο δυνατές καλοκαιρινές εμπειρίες.

79 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved