HUAWEI WATCH GT 3 Pro: Το smartwatch που σε ακολουθεί παντού, ακόμη και κάτω από το νερό!

Η προπόνηση που πραγματοποιείς μέσα στην ημέρα, είναι ένας από τους λόγους που σηκώνεσαι με διάθεση από το κρεβάτι σου μόλις ξυπνάς; 

 

Μήπως η καθημερινή σου ενασχόληση με τη φυσική σου κατάσταση είναι κάτι περισσότερο από ένα χόμπι ή ένας τρόπος να παραμένεις σε φόρμα και αποτελεί για εσένα μία φιλοσοφία ζωής; Τότε, σίγουρα γνωρίζεις πως η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά, ώστε να σου προσφέρει αναρίθμητες επιλογές σύγχρονων gadget, τα οποία σε βοηθούν να «σπάσεις» τα ρεκόρ σου, να αποκτήσεις μία καλύτερη επαφή με το σώμα σου και να απολαμβάνεις workout επαγγελματικών προδιαγραφών –με ή χωρίς προπονητή.

Το ερώτημα είναι, βέβαια, πώς θα καταφέρεις μέσα από αυτή την «πλούσια» γκάμα από smartwatch και fitness trackers, να εντοπίσεις τον «σύντροφο» που θα μπορεί να σε ακολουθεί παντού, σε κάθε είδους προπόνηση, ενώ την ίδια στιγμή, θα διαθέτει ένα ελαφρύ, δυναμικό και κομψό design, το οποίο θα σου επιτρέπει να μην τον αποχωρίζεσαι ποτέ; Πριν βιαστείς να σκεφτείς πως οι απαιτήσεις σου είναι κάπως εξεζητημένες, έχει σημασία να γνωρίζεις πως αυτό που ψάχνεις υπάρχει και στο προσφέρει η HUAWEI, δηλαδή η εταιρία που έχει συνδεθεί όσο καμία άλλη με τον κόσμο του fitness, εξαιτίας των μοναδικών καινοτομιών και της μεγάλης παράδοσης που έχει στην κατηγορία των wearables.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει όλα τα χαρακτηριστικά που αποκαλύπτουν τον κομψό «σύμμαχο» που θα σε παρακινεί καθημερινά να κάνεις την υπέρβαση στις προπονήσεις σου.

 

Ένας high tech «σύμμαχος» που σε ακολουθεί σε κάθε είδος προπόνησης

Αν θεωρείς τον εαυτό σου «αθλητικό τύπο», πιθανότατα δεν θέλεις να περιορίζεις την ενέργειά σου και το πάθος σου για τον αθλητισμό σε ένα μόνο άθλημα ή είδος προπόνησης. Θες να τολμάς διαρκώς νέα πράγματα, να δοκιμάζεις τις αντοχές και τις ικανότητές σου, να απολαμβάνεις διαφορετικές προπονήσεις που σε βοηθούν να ανακαλύπτεις καλύτερα το σώμα σου. Ωστόσο, πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι τα κάνεις όλα σωστά, όταν δεν έχεις πάντα στη διάθεσή σου έναν έμπειρο επαγγελματία να σε κατευθύνει σε μία πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία προπόνησης; Σίγουρα, αυτή είναι μία σκέψη που σε απασχολεί έντονα.

Ωστόσο, να ξέρεις πως πλέον, έχεις τη δυνατότητα να έχεις πάντα μαζί σου τον καλύτερο προπονητή, χάρη στο HUAWEI WATCH GT 3 Pro, δηλαδή το smartwatch που είναι συμβατό με κάθε smartphone, διαθέτει 100 διαφορετικές λειτουργίες προπόνησης, από γκολφ και σκι αντοχής, μέχρι ελεύθερο τρέξιμο, ενώ έχει ανεπανάληπτη αντοχή στο νερό και υποστηρίζει την ελεύθερη κατάδυση σε βάθος έως και 30 μέτρα! Όσο για εσένα που είσαι ένας ακούραστος runner αποτελεί την ιδανική επιλογή wearable, καθώς με τη λειτουργία έξυπνου σχεδιασμού τρεξίματος μπορείς να δημιουργήσεις ένα προσωπικό σχέδιο, με βάση τη φυσική σου κατάσταση, το ιστορικό, τους στόχους, τις αποδόσεις σου και να επιλέξεις 60 εφαρμογές προπόνησης, όπως το Runtastic και το Komoot.

 

huawei1

 

Μία αξιόπιστη επιλογή που σου επιτρέπει να παραμένεις προσηλωμένος στον στόχο

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σου, θέλεις το μυαλό και το σώμα σου να είναι προσηλωμένα σε αυτό που κάνεις, να μην σε απασχολεί τίποτα πέρα από τον στόχο σου. Ακριβώς για αυτό, χρειάζεσαι ένα πολύ ανθεκτικό smartwatch που θα σου επιτρέπει να αθληθείς άφοβα, διότι θα διαθέτει μία αξιόπιστη μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ την ίδια στιγμή, το μέγεθος και η κατασκευή του δεν θα λειτουργούν ως εμπόδιο ή βάρος σε αυτό που κάνεις. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το HUAWEI WATCH GT 3 Titanium Edition, το οποίο σε καλύπτει για έως και 14 ημέρες ή 8 με έντονη χρήση; Το συγκεκριμένο μοντέλο, όπως και όλα τα μοντέλα της ίδια σειράς, σου δίνουν τη δυνατότητα ασύρματης και ταχύτερης φόρτισης, ώστε να είσαι σίγουρος πως δεν θα ξεμείνεις από μπαταρία, όπου και αν βρίσκεσαι.

Επιπλέον, όλα τα μοντέλα διαθέτουν ένα απόλυτα ανθεκτικό, ελαφρύ και κομψό σχεδιασμό, ενώ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο HUAWEI WATCH GT 3 Titanium Edition με σώμα από τιτάνιο, premium design, μεγάλη, ευκρινή και έγχρωμη οθόνη ή το εκθαμβωτικό HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition από σκληρό κεραμικό και μέταλλο, που έχει εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση και τη θερμότητα, μία οθόνη AMOLED HD 1,32 ιντσών, ενώ αλλάζει το σχήμα του καθώς περνάει η ώρα, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή λεπτομέρεια που συμβολίζει το πέρασμα του χρόνου. Και τα δυο μοντέλα περιλαμβάνουν φακό από κρύσταλλο ζαφειριού, ένα υλικό που αξιοποιείται και στον αισθητήρα της κεραμικής θήκης στο πίσω μέρος, για καλύτερη διείσδυση του φωτός και ακριβέστερη παρακολούθηση του καρδιακού παλμού.

 

huawei2

 

Ανεπανάληπτη και πιστοποιημένη ακρίβεια στην παρακολούθηση της υγείας σου

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως αποφασίζοντας να επενδύσεις σε ένα αθλητικό smartwatch, στην πραγματικότητα αποκτάς έναν προσωπικό σύμβουλο, ο οποίος παρακολουθεί όλο το 24ωρο την υγεία σου. Συνεπώς, όσο πιο ακριβή είναι τα στοιχεία που σου παρέχει, τόσο πιο ολοκληρωμένη θα είναι η εικόνα που θα έχεις. Και επειδή σε ό,τι αφορά στην υγεία σου δεν θέλεις να κάνεις εκπτώσεις, καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα εξελιγμένο smartwatch, το οποίο διαθέτει λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος, αισθητήρες που ελέγχουν τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα και την ίδια στιγμή, σου δίνουν πληροφορίες σχετικά με τον φλεβοκομβικό ρυθμό και την κολπική μαρμαρυγή.

Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα βρεις στα προηγμένα μοντέλα της σειράς HUAWEI WATCH GT 3 Pro, τα οποία περιλαμβάνουν ένα πλήθος λειτουργιών που βοηθούν στην παρακολούθηση της γενικής σου υγείας, ελέγχουν την ποιότητα του ύπνου σου, την αναπνοή και τον καρδιακό σου παλμό σε πραγματικό χρόνο. Ωστόσο, δεν περιορίζονται μόνο στα παραπάνω, αφού χάρη στο Healthy Living Shamrock, τα μοντέλα της συγκεκριμένη σειράς σε παρακινούν να βελτιώσεις τις συνήθειές σου, ανεξάρτητα από τον τρόπο ζωής που ακολουθείς. Με λίγα λόγια, διαθέτουν ό,τι χρειάζεσαι, για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο της ευεξίας σου στον καρπό του χεριού σου.

 

huawei3

 

Ένας «σύντροφος» που σου θυμίζει πως η άθληση είναι πρώτα από όλα ψυχαγωγία

Μπορεί ως αθλητής να έχεις απαιτήσεις από τον εαυτό σου, όμως, ξέρεις καλά πως ο αθλητισμός είναι πρώτα από όλα ψυχαγωγία. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που οι προπονήσεις σου έχουν κάθε φορά ένα ξεσηκωτικό soundtrack, μία μουσική υπόκρουση που σε παρακινεί να συνεχίζεις, να γίνεσαι όλο και καλύτερος. Αυτή τη δυνατότητα μάλιστα, σου προσφέρουν και τα smartwatch της σειράς HUAWEI WATCH GT 3 Pro, αφού σου επιτρέπουν να ακούς την αγαπημένη σου playlist στην προπόνηση σου, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Επιπλέον, διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα γεω-εντοπισμού GNSS Dual Band, πέντε δορυφορικά συστήματα που εκτείνονται σε ολόκληρη την υδρόγειο και επιτυγχάνουν εξαιρετικές αποδόσεις, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα οποιουδήποτε σφάλματος. Όσο για τις φορές που θέλεις να απολαύσεις την προπόνησή σου με κάποιο workout buddy, δηλαδή τον κολλητό, τον αδερφό ή τη σύντροφό σου, να ξέρεις πως τα HUAWEI WATCH GT 3 Pro σου δίνουν την ευκαιρία να μοιραστείς τις προπονήσεις σου με άλλα άτομα ή να τα προσκαλέσεις να συμμετέχουν μαζί σου. Σε κάθε περίπτωση, είτε είσαι μόνος είτε με παρέα, το smartwatch σου θα σε βοηθήσει να βρεις τη διαδρομή, ακόμη και όταν δεν θα έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Κλείνοντας, να θυμάσαι πως ένα αθλητικό smartwatch δεν παύει να είναι ένα «έξυπνο» ρολόι, το οποίο πρέπει να σου προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός παραδοσιακού wearable. Και αν θέλεις να έχεις έναν έμπειρο προπονητή, έναν έμπιστο σύμβουλο υγείας και έναν προσωπικό βοηθό, τότε στη σειρά HUAWEI WATCH GT 3 Pro, η οποία λειτουργεί σε Android και iOS, θα βρεις το «έξυπνο» ρολόι που θα σε υποστηρίζει απόλυτα στις προπονήσεις σου, αλλά συγχρόνως, θα σου δίνει πρόσβαση σε επιπλέον εφαρμογές ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, εξυπηρετώντας απόλυτα τις ανάγκες σου σε κάθε τομέα της καθημερινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, εύκολες και γρήγορες αγορές, μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Huawei, καθώς και το Facebook, το Instagram και το Huawei Community.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved