Το vivo V23 5G έχει στόχο να κάνει όλες σου στιγμές να αξίζουν

Ετοιμάσου για ένα καλοκαίρι όπου η selfie φωτογραφία έχει γίνει επιστήμη και που η κομψότητα συναντά την προηγμένη τεχνολογία.

Όλοι μας,  μπορούμε πλέον να πούμε υπεύθυνα πως το κινητό μας τηλέφωνο είναι πλέον κάτι παραπάνω από ένα smartphone όπου κρατούμε καθημερινά επικοινωνία ο ένας με τον άλλο. Εκτός από εργαλείο καθημερινότητας, είναι και εργαλείο δημιουργίας αναμνήσεων. Όλοι έχουμε στο κινητό μας φωτογραφίες και βίντεο από αγαπημένες στιγμές με φίλους, από τις διακοπές μας, τις στιγμές στη δουλειά ή τις βραδινές εξόδους. Η διαφορά σε όλα αυτά, είναι ότι για να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις, χρειάζεσαι και τα κατάλληλα εφόδια. Όταν αυτό συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με την κομψότητα και την έμφαση στις selfies φωτογραφίες, γεννιέται το vivo V23 5G.

v23 1

Sunshine Gold το μοντέλο και το πρώτο πράγμα ήταν μερικές φωτογραφίες κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Λίγο σερφάρισμα στο Internet, λίγο ψάξιμο στη θεματολογία του Ratpack και φυσικά πολλές selfies. Γιατί; Γιατί ξέρω ότι στη πρώτη δυνατή ευκαιρία που θα έχω με φίλους στα μπάρμπεκιου και τα ποτά που θα ακολουθήσουν, το πιο πιθανό είναι ότι θα καταλήξουμε να κάνουμε τις πιο απίστευτες πόζες μπροστά στην κάμερα. Αλλά πριν φτάσεις ως εκεί, διαπιστώνεις το χρώμα του περιβλήματος. Βασισμένο στην καινοτομία της μοναδικής εξωτερικής επιφάνειας που θα δεις στην πλάτη του κινητού, το vivo V23 5G  χρησιμοποιεί την τεχνολογία Fluorite AG για να αλλάζει χρώματα κάτω από το φως του ήλιου. Το ζυγίζεις στο χέρι σου και είναι πανάλαφρο, άνετο και αισθητικά, ίσως από τα πιο ωραία κινητά που έχουν σχεδιαστεί ποτέ. Εξίσου εξαιρετικό στην αφή σε σημείο που θα μπορούσες να αγγίζεις βελούδο, δεν ανησυχείς για αποτυπώματα από τα δάκτυλα και μαθαίνεις να εκτιμάς την ανάγλυφή του αίσθηση.

 

 

Να πάμε όπως πίσω στις φωτογραφίες; Γιατί όλοι τραβάμε ακόμη και εκείνοι που τα αρνούνται. Εγώ τραβάω από το καινούργιο σπίτι που νοίκιασα μέχρι τα παιδιά και τις παλαβομάρες που κάνουν στο γραφείο. Και μπορεί σε κάποιον να ακούγεται αδιάφορο σε όλο αυτό, αλλά αυτές είναι οι δικές μου στιγμές και έχει σημασία να τις απαθανατίσω με τον καλύτερο τρόπο. Το V23 5G της vivo, συνδυάζει την μπροστινή κάμερα AF 50MP με σούπερ ευρυγώνιο φακό 8MP. Αυτό λύνει κυριολεκτικά τα χέρια μας σε αρκετές δυσκολίες που είχαμε μέχρι σήμερα όταν τραβούσαμε selfie. Μαζευόμασταν όλοι μπροστά στο φακό και σπρωχνόμασταν βγάζοντας άλλους έξω από το πλάνο. Αυτά τελείωσαν παιδιά. Το πρόβλημα το έλυσε η vivo και όχι πλέον υπάρχει μόνο χώρος για όλους, αλλά οι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιείται, θα φροντίσουν να κάνουν boost σε όλα τα εφέ λεπτομέρειας των προσώπων, χωρίς να ακούγονται γκρίνιες και τα περίφημα «πάμε ρε παιδιά άλλη μία δεν φαινόμαστε». Το τελευταίο κράτα το, γιατί υπάρχει μία λειτουργία  Super Wide-Angle Night Portrait, που κάνει τα νυχτερινά πορτρέτα μοναδικά και τους φωτογράφους στα red carpet των Όσκαρ να ζηλεύουν. Λεπτομέρεια σε κάθε περίπτωση, με απώλεια φωτός ή όχι. Οπότε καμιά ανησυχία για τις φωτογραφίες.

IMG 0f0bf3a05782b6f5c369235482437e47 V

Σε όλα αυτά κρατήστε τα χέρια ψηλά και για τις βιντεοσκοπήσεις με 4K ανάλυση και την λειτουργία bokeh face να επιτρέπει στους χρήστες «θάμπωμα φόντου» και με ενισχυόμενη την δυνατότητα επεξεργασίας, μπορείς να κάνεις κάθε σου βίντεο ένα μικρό έργο τέχνης. Τι άλλο διαπίστωσα; Πώς όλα τα παραπάνω συν το σερφάρισμα και τις λειτουργίες των applications, γίνονται γρήγορα χωρίς καθυστερήσεις. Από το βίντεο μέχρι τις ταινίες που βλέπω στο κινητό και τα social media, τα «κολλήματα» απλά δεν υπάρχουν στο vivo V23 5G.  Διαθέτει επεξεργαστή MediaTek Dimensity 920 με Dual 5G Standby, εκτεταμένη μνήμη RAM 2.0 και Ultra Game Mode, ενώ με την δυνατότητα FlashCharge 44W μπορείς να τροφοδοτήσεις την εξαιρετικά λεπτή του μπαταρία του από 1% έως και 68% σε μόλις 30 λεπτά - και ναι, το έχουμε ανάγκη αυτό. Κανένα άγχος με λίγα λόγια και κανένας φόβος για το αν θα προλάβεις να «σώσεις» το κινητό πριν κλείσει. Γιατί όταν είσαι όλη την ώρα πάνω από το Instagram, ξέρεις ακριβώς τι σημαίνει το «ένα βασίλειο για ένα φορτιστή».  

V23 5G 4

Για σένα λοιπόν που έχεις καθημερινά τις δικές σου εμπειρίες και που θέλεις να τις κάνεις όμορφες αναμνήσεις, θυμίσου αυτό. Υπάρχει ένα κινητό που δεν βασίζεται μόνο στο μοναδικό του design έχοντας την κομψότητα στον πυρήνα του, αλλά συνδυάζει την ταχύτητα του λογισμικού και την προηγμένη τεχνολογία του, με στόχο κάθε φωτογραφικό ή βίντεο ντοκουμέντο, να μένει στο κινητό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκεί που η selfie έγινε επιστήμη και που ετοιμαζόμαστε για διακοπές και μοναδικές στιγμές με φίλους, το μόνο που χρειάζεσαι είναι η παρέα σου, ένα αρκετά θεότρελο κάδρο και πολλά χαμόγελα.

Για όλα τα υπόλοιπα, υπάρχει το vivo V23 5G.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved