Η μόνη καφετιέρα που χρειάζεσαι στο σπίτι σου

Ένα θαύμα της τεχνολογίας σου φτιάχνει τη μέρα.

Ας το παραδεχτούμε, σίγουρα δεν υπάρχει έλλειψη μηχανών καφέ στην αγορά για να διαλέξετε, αλλά αν αναζητάτε κάτι που πραγματικά θα ξεχωρίσει από το πλήθος από αισθητική άποψη, είναι δύσκολο να προσπεράσετε τις μαγευτικές μηχανές της AnZa .

Αυτές οι εκπληκτικές δημιουργίες είναι βασικά αυτό που συμβαίνει όταν αντιμετωπίζετε μια συσκευή σαν ένα γλυπτό ή ένα έπιπλο και θα εκπλαγείτε από τον οπτικό αντίκτυπο που προσθέτουν αυτές οι μηχανές καφέ στο σπίτι ή το γραφείο σας.

 

 
 

Διαθέσιμα σε δύο διαφορετικές εκδόσεις – μια απίστευτη έκδοση από σκυρόδεμα και μια εξαιρετικά κομψή λευκή έκδοση – οι μηχανές καφέ AnZa θα προσθέσουν πραγματικά μια εντελώς νέα διάσταση στις δημιουργίες σας με καφεΐνη το 2022.

Πώς ο Cillian Murphy έχτισε τον ρόλο του πιο stylish κακοποιού

Με τιμές που ξεκινούν από $1.365, δεν είναι φθηνές σίγουρα, αλλά σου μένουν για μία ζωή. Απλώς δεν θα βρείτε μια πιο εντυπωσιακή μηχανή στην αγορά και αν είστε λάτρης του καφέ, είναι δύσκολο να μην σας κερδίσουν τα τολμηρά γραφικά της δημιουργίας τους. Οι καφετιέρες AnZa, που περιγράφονται ως ο απόλυτος μάστορας του οικιακού εσπρέσο, ανανεωμένοι, είναι πραγματικά ένα θαύμα και θα θέλαμε πολύ να την πάρουμε στα χέρια μας όσο πιο σύντομα γίνεται.

 

 
 

Για μερικούς ανθρώπους, η παρασκευή εσπρέσο είναι μια ακριβής επιστήμη. Είναι σαφές ότι τα παιδιά στην AnZa το έβλεπαν πάντα περισσότερο ως μορφή τέχνης. Με την τέχνη και το σχέδιο, τα υλικά έχουν σημασία.

Η AnZa έχει να κάνει με την επιλογή διαφορετικών υλικών—υλικών που προκαλούν ανταπόκριση και ενθαρρύνουν μια σχέση χρόνων. Στόχος τους είναι να ανταμείψουν τον χρήστη με μια μοναδική εμπειρία ιδιοκτησίας και να προσφέρουν μια πραγματική χαρά και απόλαυση αφής στη διαδικασία παρασκευής ενός εσπρέσο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved