State-of-the-art gadgets που χαρίζουν ξέγνοιαστες στιγμές με τους αγαπημένους σας

Για εσάς, που αναρωτιέστε ποια είναι τα state-of-the-art smart gadgets, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα του Golden Hall και να διαλέξετε το κατάλληλο.

Η αλήθεια είναι πως για το must have gadget της σεζόν, μία στάση στο κατάστημα Public είναι απαραίτητη για να βρείτε τον φορητό εκτυπωτή Selphy Square QX10 της εταιρείας Canon, ο οποίος λειτουργεί είτε με Wi-Fi, είτε με Bluetooth, με ένα «κλικ» από το κινητό.

Για στιγμές «χαραγμένες» στον χρόνο, χρειάζεται η κατάλληλη μουσική! Στο κατάστημα iStorm, σας περιμένει το έξυπνο gadget Harman Kardon Onyx Studio 7. Ένα φορητό ηχείο με ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth, διάρκεια μπαταρίας έως 8 ώρες και λαβή ανοδιωμένου αλουμινίου για εύκολη φορητότητα.

 
32 golden hall shopping istorm harman 3
iStorm
299,90 €

Και για εσάς που θέλετε πέρα από ήχο να έχετε και μοναδική εικόνα, τότε μία επίσκεψη στο Mi Store θα σας «λύσει» τα χέρια. Το Mi Box S, είναι το πιο σύγχρονο προϊόν αναπαραγωγής streaming περιεχομένου, ειδικά για εκείνους που δεν διαθέτουν Smart.

Διαβάστε περισσότερα στο goldenhall.gr

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved