Ένας αυτόματος πωλητής burger είναι ένα όνειρο που πραγματοποιείται

Μαζί με το αναψυκτικό θα τρως και μπέργκερ. Να δούμε και πότε θα έχει και πατάτες τηγανητές το μενού.

Ήξερες πως από έναν αυτόματο πωλητή μπορούσες να πάρεις κάποιο μικρό σνακ σε σακουλάκι ή κανένα αναψυκτικό. Πλέον όμως αυτό θα αλλάξει και θα  μπορούμε να τρώμε φαγητό από αυτά τα μηχανήματα.

Οι αυτόματοι πωλητές βρίσκονται παντού, σε νοσοκομεία, αεροδρόμια, εταιρικά γραφεία, ακόμα και στο δρόμο και ο καθένας μπορεί εύκολα και γρήγορα να έχει στη στιγμή ένα σνακ, ένα αναψυκτικό, ένα καφέ και… από ότι φαίνεται ένα burger από εδώ και πέρα.

Ναι καλά άκουσες. Πλέον θα υπάρχουν πωλητές που θα πουλάνε κανονικά burger εκεί έξω. Μην απορήσεις όταν δεις ένα κοντά στη γειτονιά σου ή ακόμη και μέσα στην πολυκατοικία σου. Είναι απλά το μέλλον.

Το RoboBurger είναι ένας αυτόματος πωλητής που διαθέτει εσωτερικά μία ολόκληρη κουζίνα σε σμίκρυνση και μπορεί να ετοιμάσει ένα burger μέσα σε έξι λεπτά. Ναι θα το ετοιμάζει επιτόπου, θα είναι αυτό που λέμε φρέσκο. Όσο κι αν ακούγεται σαν σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

 

 
 

Θα ψήσει το μπιφτέκι, θα τσιγαρίσει των ψωμάκι, ενώ ο πελάτης μπορεί να διαλέξει και ποιες σως θέλει μέσα στο burger του. Το RoboBurger έχει ένα σύστημα αυτόματου καθαρισμού που συνάδει με τα πρότυπα του National Sanitary Foundation των ΗΠΑ.

Με λίγα λόγια αυτό θα γίνει πρώτα δοκιμαστικά στην Αμερική και μετά αν όλα πάνε καλά θα έρθει κι εδώ.

Η επαναλαμβανόμενη διαδικασία υπόσχεται ακριβώς το ίδιο burger κάθε φορά, τόσο εμφανισιακά όσο και στη γεύση, ενώ οι πληρωμές μπορούν να γίνουν και ανέπαφα με Apple Pay ή Google Pay.

Στόχος της RoboBurger είναι να επεκταθεί σε αεροδρόμια, κολλέγια, εμπορικά κέντρα και όπου μπορεί να υπάρχει ανάγκη για ένα φρέσκο, ζεστό burger.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved