Αυτές οι μελλοντικές χλιδάτες σκηνές θα απογειώσουν το camping σου

Αντίο αιώρα, καλωσόρισες στρώμα νερού. 

Το camping είναι αναπόσπαστο κομμάτι του αγνού ελληνικού καλοκαιριού. Σ’ αρέσει-δεν σ’ αρέσει, έχει την δική του ιεροτελεστία από την εποχή του μπαμπά σου και διδάσκει ότι ο Έλληνας, όσο ζόρια και να τραβά, θα βρίσκει την ευδαιμονία σε μία σκηνή και μία αιώρα. Αλλά οι καιροί αλλάζουν.

pod1

Η νέα τάση στο  camping που πιθανότατα να γίνει μόδα μέσα στα επόμενα χρόνια, ονομάζεται glamping και φέρνει κοντά σου πολυλέστατες κάψουλες-δωμάτια, για να αράξεις την αρίδα σου και να βιώσεις χλιδάτες διακοπές. Την κουβαλάς με τον κοτσαδόρο (μάλλον δηλαδή) και έχεις μαζί σου ένα μικρό σπίτι, που θα ζήλευε και συνταξιούχος στρατιωτικός με μονοκατοικία στου Παπάγου. Τίμιο, καλοστημένο στο ντεκόρ και με όλες τις ανέσεις που χρειάζεσαι. Ακόμα και αν χρωστάς στην εφορία.

pod8

Πίσω από αυτό το πανέξυπνο κονσεπτάκι κρύβονται οι εταιρίες Bitlens Studio και Anomaly, που περιμένουν πως αυτές οι κάψουλες θα αντικαταστήσουν τροχόσπιτα και σκηνές. Το αν θα σε κυνηγάει η Τουριστική Αστυνομία, δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, είναι μία καλοφτιαγμένη (αν  και χλιδάτη) επιλογή, για εκείνον που παίρνει στα σοβαρά το camping και προτιμά την πλήρη άνεση.

pod4

Ελπίζουμε μόνο να μην μπαίνουν μέσα ζωύφια. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved