Τα καλύτερα apps που μετατρέπουν το Apple Watch σε όργανο γυμναστικής

Αυτές οι εφαρμογές θα σε βοηθήσουν να πας την άσκησή σου στο επόμενο επίπεδο και ταυτόχρονα θα μετατρέψουν το smartwatch σου σε ένα μικρό personal trainer.

Η αγορά των smartwatches έχει κατακλυστεί από εκατοντάδες μοντέλα και ειδικά στο κομμάτι του fitness οι επιλογές είναι τόσες πολλές που η αγορά μπορεί να εξελιχθεί σε πραγματικό πονοκέφαλο. Από την άλλη οι φανατικοί οπαδοί της Apple δεν φαίνονται να γοητεύονται από τα specs των ειδικών για αθλητική χρήση smartwatches και επιμένουν σε αυτά ως τη συσκευή που μπορεί να τα κάνει όλα καλά. 

 

 

Πράγματι ένα Apple Watch δεν έχει την καλύτερη μπαταρία και ένα fitness smartwatch να είναι καλύτερη συντροφιά στην προπόνηση, όμως το ρολόι της Apple έχει να αντιτείνει την πιο πλήρη γκάμα apps για κάθε είδους γυμναστική ή αθλητική ενασχόληση. Στη συνέχεια θα δούμε ενδεικτικά μερικές από αυτές.

 iSmoothRun

 

 

Όποια κι αν είναι αθλητική σου προσήλωση, είναι μάλλον απίθανο να μην έχεις το τρέξιμο στην προπόνησή σου. Ο βασιλιάς του fitness έχει το δικό του κορυφαίο app, το iSmoothRun στέλνει απευθείας πληροφόρηση στο Apple Watch σου για σφυγμό, απόσταση, υψόμετρο, χρόνο και ρυθμό. Ταυτόχρονα σου δίνει τη δυνατότητα για μια προπόνηση ακριβώς στα μέτρα σου. Με αυτό το app σχεδιάζεις από πριν τη διαδρομή που θα κάνεις με βάση τους στόχους που έχεις και να φτιάξεις ένα πλήρες πρόγραμμα running.

MySwimPrο

 

 

Το κολύμπι είναι η τέλεια άσκηση που γυμνάζει σχεδόν όλες τις μυικές ομάδες και μάλιστα με την μικρότερη πιθανότητα τραυματισμού. Με το MySwimPro μπορεί να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματικό. Αντί να μετράς μόνο πόσες φορές πας πάνω-κάτω στην πισίνα, με αυτό το app έχεις μια πιο σφαιρική εικόνα της προπόνησής σου. Στα υπέρ της ότι όλα αυτά υπάρχουν και στη δωρεάν έκδοση, ενώ η επί πληρωμή έχει ενσωματωμένο έναν μικρό προπονητή κολύμβησης που θα σε κάνει δελφίνι.

Strong

 

 

Το πιο δύσκολο πράγμα όταν βάζεις μακροχρόνιους στόχους άσκησης, είναι να φτάνεις σε ένα σημείο που αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι δεν έχεις κάνει καλά με αποτέλεσμα να έχεις χάσει πολύτιμο χρόνο και να έχεις κουραστεί άδικα. Με το Strong έχεις τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις με εύκολο και απλό τρόπο τα δεδομένα των προπονήσεών σου και να μπορείς να ανατρέξεις σε αυτά ανά πάσα στιγμή και να δεις τι έχει πάει λάθος.

WorkOutDoors

 

Όταν κάνεις οποιαδήποτε μορφή άσκησης σε εξωτερικό χώρο, από τρέξιμο και ποδήλατο, μέχρι yoga, μερικές φορές ένα gps είναι πολύ πιο χρήσιμο από έναν μετρητή θερμίδων. Το app WorkOutDoors μπορεί να αποθηκεύσει οποιαδήποτε διαδρομή θέλεις και στη συνέχεια να σου δίνει οδηγίες πλοήγησης ακόμα και off line. Χωρίς το άγχος του να χαθείς κάπου και έχοντας τη σιγουριά ότι είσαι εντός σχεδιασμού, κάνεις την προπόνησή σου πραγματικά πιο αποδοτική με ένα πολύ απλό κόλπο.  

  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved