TCL 20Y: Το smartphone με τη φοβερή σχέση τιμής-απόδοσης που αξίζει να αποκτήσεις

Στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ αποκαλούμε «λαυράκια» τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα μας και έπαιξαν πολύ καλύτερα από το επίπεδο που περιμέναμε, με βάση την τιμή τους. Στα smartphones, τα «λαυράκια» δεν είναι ιδιαιτέρως πολλά. Αλλά όταν τα εντοπίζεις, καλό είναι να σπεύδεις να τα αγοράσεις, γιατί η καλή ευκαιρία δεν πρέπει να μένει ανεκμετάλλευτη.

Μία τέτοια περίπτωση είναι το TCL 20Y. Ένα smartphone που προσφέρει εξαιρετική σχέση τιμής προς απόδοση, ενώ έχει δημιουργηθεί από μία εκ των κορυφαίων εταιρειών παγκοσμίως, όσον αφορά στην παραγωγή ψηφιακών συσκευών, όπως είναι η TCL.

Η συσκευή έρχεται με μία πραγματικά μεγάλη οθόνη ανάλυσης HD+ στις 6,52 ίντσες, η οποία και αξιοποιεί την τεχνολογία NXTVISION της TCL. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η TCL είναι από τις πλέον καινοτόμες εταιρείες παγκοσμίως, όσον αφορά στις τεχνολογίες θέασης και η NXTVISION είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της καινοτομίας. Χάρη στη συγκεκριμένη τεχνολογία, το αποτέλεσμα είναι μία ιδιαίτερα καλή εμπειρία, όσον αφορά στη θέαση και την ιδιαίτερη άνεση κατά τη διάρκεια της καθημερινής χρήσης.

 

smart1

 

Η οθόνη είναι βασικό κομμάτι, ιδίως όταν θέλεις να βλέπεις video στο YouTube ή ταινίες από το Netflix, αλλά είναι προφανές ότι αναζητάς και ένα smartphone με το οποίο θα μπορείς να τραβάς και πολύ καλές φωτογραφίες, ένας τομέας στον οποίο το TCL 20Y δεν θα σε απογοητεύσει. Στην οπίσθια πλευρά της συσκευής υπάρχει μία τριπλή κύρια κάμερα 48MP, ενώ στην εμπρόσθια πλευρά η κάμερα έρχεται με ανάλυση στα 8MP. Με την AI Ανίχνευση Σκηνής 2.0, μάλιστα, αναγνωρίζει 22 διαφορετικές σκηνές, ώστε μια καλά φωτισμένη φωτογραφία να είναι μόλις ένα κλικ μακριά. Η εμπειρία χρήσης της κάμερας είναι πολύ καλή και από τις κορυφαίες που συναντάμε σε smartphone της συγκεκριμένης κατηγορίας «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων. Με λίγα λόγια, το εν λόγω μοντέλο προσφέρει τα πάντα σε πολύ καλή τιμή.

smart2

 

Το ίδιο ισχύει και στον τομέα των επιδόσεων, οι οποίες κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα. Εδώ βοηθά τόσο ο οκταπύρηνος επεξεργαστής, όσο και η ύπαρξη 4 GB μνήμης RAM που έχει ως αποτέλεσμα οι εφαρμογές να μην «κολλάνε» και γενικότερα η συσκευή να «τρέχει» πολύ ομαλά και χωρίς πολλά ζητήματα. Το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό, ιδίως αν ασχολείσαι με το mobile gaming και το smartphone έχει εξελιχθεί στη φορητή παιχνιδομηχανή σου. Αν προσθέσει κάποιος και την ύπαρξη εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου 128 GB, τότε το συνολικό αποτέλεσμα κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Όσον αφορά στην μπαταρία, έχει χωρητικότητα 4000 mAh που είναι αρκετή για να μην χρειάζεται να συνδέουμε τον φορτιστή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είπαμε ότι το TCL 20Y είναι «λαυράκι». Και ο λόγος είναι απλός. Αποκτάς μία κορυφαία συσκευή που καλύπτει και με το παραπάνω τις απαιτήσεις σου και η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης είναι στα 179,90 ευρώ.

smart3

 

Είναι μάλλον προφανές ότι πρόκειται για μία από τις κορυφαίες επιλογές στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμών που είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά. Και αποτελεί και μία εξαιρετική πρόταση για όσους θέλουν ένα εύχρηστο, γρήγορο smartphone με πολύ καλή οθόνη και κάμερα και ταυτόχρονα, δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ένα πολύ υψηλό ποσό για τη νέα τους συσκευή. Κοινώς ψάχνουν για έναν «παίκτη» που θα προσφέρει πολύ περισσότερα από όσα κοστίζει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved