Η Apple οραματίστηκε στα εργαστήρια της το μέλλον της φόρτισης των συσκευών μας

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε, το μέλλον είναι πολύ κοντά και μάλλον είναι οικολογικό.

Μετά από το αποτυχημένο AirPower πείραμα, η Apple, μία από τις πιο πρωτοποριακές εταιρίες τεχνολογίας στον κόσμο, λέγεται πως ακόμη και σήμερα προσπαθεί να κάνει ένα βήμα παραπέρα στη φόρτιση των συσκευών της. Ναι, αυτό είναι αλήθεια.

H Apple βρίσκεται πολύ κοντά στην ανακάλυψη μιας λύσης επαγωγικής φόρτισης πολλαπλών συσκευών. Πρόσφατα, μία δημοσίευση ανέφερε ότι η Apple αναπτύσσει ένα επαγωγικό στρώμα φόρτισης πολλαπλών συσκευών ως μια επικείμενη ισοφάριση του αποτυχημένου πειράματος AirPower.

 

 

Η Apple εξακολουθεί να εργάζεται σε αυτόν τον φορτιστή πολλαπλών συσκευών και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για εμάς, ακόμη κι αν κάποιοι δεν χρησιμοποιούν προϊόντα Apple, γιατί μία τέτοια ανακάλυψη σημαίνει πως όλες οι εταιρίες θα υιοθετήσουν κάτι ανάλογο στο μέλλον.

 

 
 

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα από τις πληροφορίες που βρήκαμε είναι πως ο νέος «μαζικός» φορτιστής ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε και ίσως να παρουσιαστεί στους επόμενους μήνες του 2022.

Στην ουσία η Apple θέλει να κατασκευάσει έναν ενιαίο φορτιστή για όλες τις συσκευές της έτσι ώστε κάποιος αφήνοντας το τηλέφωνο ή το iPad του εκεί πάνω εκείνο να φορτίζεται μαγνητικά χωρίς καλώδιο.

 

 
 

Φυσικά κάτι τέτοιο θα είναι τεράστιο βήμα για την τεχνολογία γενικότερα μιας και έτσι θα περιοριστούν και οι φορτιστές που έχει κανείς στο σπίτι ή στη δουλειά του. Αυτομάτως λοιπόν μιλάμε για οικονομία στο πλαστικό.

Εμείς αναμένουμε να δούμε αν τελικά αυτό το πείραμα θα τους βγει.

Πηγή

Εδώ θα δεις το πείραμα AirPower:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved