Μια εταιρεία ρομπότ δίνει 200.000 δολάρια για το πρόσωπό σου

Μια έξοχη εναλλακτική για όσους απελπισμένους έψαχναν να πουλήσουν το νεφρό τους.

Η Promobot είναι μια ρωσική εταιρεία η οποία παρέχει μια σειρά από αυτοματισμούς υψηλής τεχνολογίας όπως ρομπότ, συστήματα αναγνώρισης προσώπου, εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης κλπ. Και πάνω που νομίζαμε ότι οι Ρώσοι φτιάχνουν μόνο οπλικα συστήματα και βότκα, η Promobot πάει ακόμα παραπέρα τα προϊόντα της με την ανακοίνωση ότι θα φτιάξει ένα εντελώς ανθρωποειδές ρομπότ.

 

 

Μέχρι στιγμής το όνομα του project ακούει στο αδιάφορο όνομα Robo-C, αλλά στο μέλλον μπορεί να λέγεται και Μπάμπης. Αυτό γιατί η Promobot θέλει να δώσει όσο το δυνατόν πιο ανθρώπινα χαρακτηριστικά στο Robo-C. Έτσι αναζητά έναν «δότη» για να αγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα της εμφάνισής του και να φτιάξει έναν ρομποτικό του κλώνο. Η αμοιβή για την εφάπαξ χρήση της εμφάνισης του δότη ανέρχεται στις 200.000 δολάρια και δεν απαιτεί μόνο τα όμορφα ζυγωματικά σας. 

 

 

Εφόσον επιλεγεί κάποιος δότης, θα πρέπει να μπει και σε ένα στούντιο ηχογράφησης για 100 περίπου ώρες όπου και θα ηχογραφήσει λέξεις, φράσεις και προτάσεις που θα χρησιμοποιεί το Robo-C. Άρα εκτός από ομορφιά θέλει και σωστή άρθρωση η πολυπόθητη επιταγή των 200.000.

Στόχος του Robo-C  είναι να «δουλέψει» σε mall, ξενοδοχεία και γενικά όπου υπάρχει ανάγκη να υπάρχει κάπου ένας επί της υποδοχής και να δίνει πληροφορίες και να καλωσορίζει τους πελάτες. Εύκολα το φανταζόμαστε αν το φέρουν στην Ελλάδα να το κάνουν να παριστάνει τον μετρ στα μπουζούκια. 

 

 

Αν έχετε κι εσείς ανάγκη τα 200.000 δολάρια, και ποιος δεν τα έχει δηλαδή, και πιστεύετε ότι είστε αρκετά ευειδείς για «δότης» μπορείτε να στείλετε το CV σας, με φωτογραφία φυσικά, στην Promobot. Ποιος ξέρει; Αν σας πάρουν θα έχει την ευκαιρία η πρώην σας να βλέπει παντού τη φάτσα σας. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved