Ψάχνεις για νέο smartphone; Δες τα κριτήρια για να κάνεις την ιδανική Black Friday επιλογή!

Βρισκόμαστε λίγες μόλις ημέρες πριν τη φετινή Black Friday και ως γνήσιος λάτρης της τεχνολογίας, μία είναι η ερώτηση που κάνεις ξανά και ξανά στον εαυτό σου: Ποια είναι η συσκευή στην οποία θα επενδύσω φέτος; Ομολογουμένως, πρόκειται για μία δύσκολη απόφαση, αφού η wish list σου περιλαμβάνει δεκάδες προϊόντα τεχνολογίας. Παρόλα αυτά, γνωρίζεις καλά πως αν θέλεις να πραγματοποιήσεις μία σοβαρή επένδυση, τότε αξίζει να αποκτήσεις έναν «σύμμαχο», ο οποίος θα κάνει πιο εύκολη, άνετη, γρήγορη και απολαυστική την καθημερινότητά σου.

Αν αναρωτιέσαι ποιος μπορεί να είναι αυτός ο «σύμμαχος», σκέψου απλώς ποια είναι η συσκευή που σε συντροφεύει τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Ποια είναι, δηλαδή, η συσκευή μέσα από την οποία ενημερώνεσαι κάθε πρωί για τις εξελίξεις και την οποία αφήνεις κάθε βράδυ στο κομοδίνο σου, αφού πρώτα έχεις δει μερικά επεισόδια από την αγαπημένη σου σειρά. Ο λόγος, φυσικά, για το smartphone σου, το οποίο έχει γίνει πλέον μία προέκταση του εαυτού σου και ακριβώς για αυτό, η φετινή Black Friday είναι μία καλή ευκαιρία για να το αντικαταστήσεις με κάποιο καλύτερο!

Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Ποια είναι τα κριτήρια για να επιλέξεις ένα καλύτερο smartphone από αυτό που έχεις ήδη; Πώς θα καταφέρεις να διακρίνεις το καλύτερο μοντέλο της αγοράς και να το αποκτήσεις σε μία προνομιακή τιμή; Για να σου λύσουμε κάθε απορία και να σε βοηθήσουμε να κάνεις μία επιλογή που θα σου ταιριάζει, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με τα στοιχεία που χρειάζεται να λάβεις υπόψη σου, αν ετοιμάζεσαι για smartphone στη φετινή Black Friday.

 

 

#1 Προτίμησε μία οθόνη με μοναδικές προδιαγραφές για να ζεις πιο συναρπαστικές εμπειρίες

Αν υποθέσουμε ότι περνάς αρκετές ώρες την ημέρα κοιτώντας την οθόνη του smartphone σου, μιλώντας μέσω βιντεοκλήσεων με συναδέλφους, συγγενείς και φίλους, παρακολουθώντας βίντεο ή τηλεοπτικές σειρές και παίζοντας online παιχνίδια, τότε είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί η οθόνη είναι το πρώτο χαρακτηριστικό που θα καθορίσει την επιλογή σου. Διότι αυτό που χρειάζεσαι είναι μία συσκευή που θα διαθέτει μία οθόνη με «πλούσια» χρωματική γκάμα, εκπληκτικά γραφικά και ευκρινείς λεπτομέρειες, ώστε να κάνει ακόμη πιο απολαυστική, ζωντανή και καθηλωτική, κάθε εμπειρία θέασης που βιώνεις μέσα από το smartphone σου. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να επιλέξεις μία συσκευή όπως το νέο HONOR 50 5G. Και αυτό διότι το συγκεκριμένο μοντέλο περιλαμβάνει μία κυρτή, εντυπωσιακή, Full High Definition οθόνη, η οποία παράγει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα, ενώ διαθέτει ρυθμό ανανέωσης οθόνης 120Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 300Hz, ώστε να «απογειώνει» κάθε εμπειρία θέασης στους ρυθμούς του 5G.

 

#2 Ανακάλυψε έναν «σύμμαχο» που μπορεί να ακολουθήσει το πολυάσχολο πρόγραμμά σου

Αλήθεια, έχεις σκεφτεί πόσο δύσκολη θα ήταν η καθημερινότητά σου, χωρίς τις ευκολίες που σου προσφέρει το smartphone σου; Αν κάποια στιγμή στο παρελθόν έκλεισε το κινητό σου από μπαταρία και σε «πρόδωσε» στη μέση μιας απαιτητικής ημέρας, τότε ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ και σίγουρα δεν θέλεις να το ζήσεις ξανά. Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό η συσκευή που θα επιλέξεις, να ανταποκρίνεται στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Και για να καταλάβεις αν μία συσκευή είναι η κατάλληλη για εσένα, η διάρκεια ζωής που σου εξασφαλίζει η μπαταρία της, είναι το δεύτερο σημαντικότερο κριτήριο που οφείλεις να λάβεις υπόψη σου, πριν προχωρήσεις στην οποιαδήποτε αγορά. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να επιλέξεις μία συσκευή με μπαταρία 4.300 mAh, η οποία μπορεί να υποστηρίξει μία ολόκληρη ημέρα αδιάκοπης χρήσης. Ωστόσο, για να είσαι σίγουρος πως ό,τι και αν συμβεί, το smartphone σου δεν θα σε εγκαταλείψει, να ξέρεις πως η τεχνολογία 66W HONOR SuperCharge, είναι εκείνη που επιτρέπει στην μπαταρία του HONOR 50 5G να φορτίσει έως και 70% μέσα σε 20 λεπτά, χρησιμοποιώντας τον φορτιστή που περιλαμβάνεται στη συσκευασία του κινητού.

 

#3 Βρες μία high tech συσκευή για μοναδικές φωτογραφίες που γίνονται viral στο λεπτό

Οι φωτογραφίες που «ανεβάζεις» στα social media συγκεντρώνουν πολλές «καρδούλες» και ακόμη περισσότερα «like»; Κάθε βίντεό σου στο TikTok συγκεντρώνει εκατοντάδες views; Μήπως θέλεις να κρατήσεις ζωντανές τις αναμνήσεις από τις διακοπές με τους κολλητούς, τις εκδρομές με τη σύντροφό σου, αλλά και κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής σου; Τότε, αυτό που χρειάζεσαι, είναι ένα high tech εργαλείο, το οποίο θα σου επιτρέπει να τραβάς φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία θα μπορούν να γίνουν viral! Καλό θα ήταν, λοιπόν, να επενδύσεις σε ένα smartphone που, εκτός μία κύρια κάμερα 108MP, θα διαθέτει κάμερα ευρείας γωνίας, κάμερα macro και κάμερα βάθους. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μπορείς να τα βρεις στο HONOR 50 5G, το οποίο χάρη στην τεχνολογία dual view recording, σου επιτρέπει να καταγράφεις ταυτόχρονα πολλαπλά video χρησιμοποιώντας την μπροστινή αλλά και την πίσω κάμερα και δημιουργώντας έτσι ένα εντυπωσιακό περιεχόμενο από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

 

honor2

 

Αν όλα τα παραπάνω δεν ήταν αρκετά για να σε πείσουν ότι το νέο HONOR 50 5G είναι η επένδυση που αξίζει να πραγματοποιήσεις αυτήν την Black Friday, να ξέρεις πως έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις την έκδοση 6RAM-128GB στα 479 ευρώ από τα 549 ευρώ και την έκδοση 8RAM-256GB στα 579 ευρώ από τα 649 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, όποια συσκευή και αν επιλέξεις, να είσαι σίγουρος πως θα έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή, για να απολαμβάνεις μία σύγχρονη καθημερινότητα στους γρήγορους ρυθμούς του 5G!       



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved