Εσύ θα έπεφτες στο κρεβάτι με ένα κανονικό ρομπότ;

Να που οι ιστορίες του Isaac Asimov αρχίζουν και γίνονται πραγματικότητα.

Που τελειώνει το όριο της τεχνολογίας και που αρχίζει η κανονική μας ζωή; Πλέον τα όρια είναι πολύ θολά και κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά που θα φτάσουμε στις σεξουαλικές μας ζωές.

Οι γυναίκες της βιομηχανίας του πορνό πιστεύουν ότι τα ρομπότ του σεξ θα τους πάρουν τις δουλειές. Αυτό είναι ένα σημάδι που φαίνεται δυσοίωνο.

 

 

Οι ειδικοί κάνουν λόγο για την εποχή των digisexuals, τους ανθρώπους που θα έχουν σχέση με ρομπότ. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο να βλέπεις ανθρώπους να προτιμάνε τα ρομπότ από τους κανονικούς ανθρώπους για να κάνουν μία σχέση και μάλιστα ερωτική.

Ένας οίκος ανοχής στην Βαρκελώνη αντικατέστησε με ρομπότ του σεξ τις ιερόδουλες. Απίστευτο από τη μία αληθινό από την άλλη.

 

 
 

Οι δουλειές στο Lumidolls γνώρισαν τέτοια δημοφιλία που ο οίκος ανοχής θα γίνει franchise σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις. Μετά το σεξ τι;

Εκπρόσωπος της πιο δημοφιλούς κατασκευαστικής εταιρείας ανθρωπόμορφων ρομπότ του sex, της RealDoll, δηλώνει ότι ο πιο σημαντικός λόγος που αγοράζει κανείς ένα sex robot είναι και ο προφανής.

 

 
 

Στη Μεγάλη Βρετανία τα πράγματα έχουν περάσει σε άλλη πίστα. Πελάτες -ικανοποιημένοι- δηλώνουν ότι τα sex robots τους έσωσαν την ζωή, κάποιοι παντρεύτηκαν τα ρομπότ μετά την διάλυση του γάμου τους και κάποιοι έσωσαν τον γάμο τους αγοράζοντας ένα sex robot και γλιτώνοντας τα χρήματα της διατροφής ενός διαζυγίου.

Δες εδώ τι γίνεται στον κόσμο με τα ρομπότ του σεξ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved