Ξέχνα την κίνηση και… rollαρε ηλεκτρικά!

Δρόμοι γεμάτοι κίνηση, περιορισμένες θέσεις πάρκινγκ, νεύρα, ταλαιπωρία και άπειρος χαμένος χρόνος. Αν τα παραπάνω περιγράφουν την καθημερινότητά σου στους δρόμους της πόλης, τότε τη λύση θα σου δώσουν η smart tech και τα gadgets. Αναφερόμαστε φυσικά στα ηλεκτρικά πατίνια! Κάτι παραπάνω από ένα παροδικό trend, πρόκειται για το πλέον μοντέρνο αστικό μέσο μεταφοράς: γρήγορα, ασφαλή, ευέλικτα και απόλυτα φιλικά απέναντι στο περιβάλλον, τα ηλεκτρικά πατίνια θα σε πάνε όπου θες, ακολουθώντας σε στο σπίτι, το καφέ ή το γραφείο χάρη στον συμπαγή τους σχεδιασμό.

Έλα να δούμε τις καλύτερες προτάσεις που κυκλοφορούν στην αγορά και θα αλλάξουν άρδην τις καθημερινές σου μετακινήσεις.

Xiaomi Mi 1S

roller1

 

Κινήσου στους δρόμους της πόλης με άνεση και στυλ. Το Xiaomi Mi 1S θα σε πάει παντού, ακολουθώντας σε χωρίς να σου γίνει βάρος -στην κυριολεξία καθώς ζυγίζει μόλις 12,5 κιλά ενώ αναδιπλώνεται μέσα σε τρία (!) δευτερόλεπτα. Με μίνιμαλ αλλά μοντέρνα εμφάνιση, θα σε οδηγήσει στον προορισμό σου γρήγορα και με ασφάλεια. Προσεγγίζει τελική ταχύτητα 25 χλμ/ώρα διαθέτοντας παράλληλα αυτονομία 30 χλμ. Είναι εξοπλισμένο με μπαταρία λιθίου 275 Wh που μάλιστα έχει και σύστημα διαχείρισης BMS για προστασία από βλάβες. Το σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας KERS σε συνδυασμό με τα προηγμένα φρένα, τέλος, ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ασφάλεια σε κάθε σου διαδρομή.

 

Blaupunkt ESC608

Οικονομικό αλλά λειτουργικό, το Blaupunkt ESC608 είναι μία αξιόπιστη πρόταση στην κατηγορία της ηλεκτροκίνησης. Μπορεί να σηκώσει έως και 120 κιλά προσφέροντας κάλυψη 20 χλμ. με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας των 6 Ah. Είναι εφοδιασμένο με πνευματικούς τροχούς 8,5 ιντσών και σύστημα eABS για μεγαλύτερη ασφάλεια. Το cruise control θα κάνει ακόμα πιο εύκολες τις καθημερινές σου μετακινήσεις, ενώ τα LED φώτα θα σε κάνουν ορατό στα άλλα οχήματα. Στάθμη μπαταρίας και ταχύτητα εμφανίζονται στην οθόνη LCD στο κέντρο του τιμονιού ενώ ο ειδικός μηχανισμός του, επιτρέπει στο πατίνι της Blaupunkt να διπλώνει με μια κίνηση στη στιγμή.

 

Segway Ninebot ES2

 

roller2

 

Με άριστη σχέση τιμής/απόδοσης, το Segway Ninebot ES2 είναι μια τέλεια επιλογή για κάθε ανάγκη. Η αυτονομία των 25 χλμ και ο κινητήρας ισχύος 300 W θα σε μεταφέρουν με ταχύτητα, άνεση και ασφάλεια παντού. Το πατίνι διαθέτει προστασία από νερό και σκόνη βάσει IP54 ενώ το βάρος των 12,5 κιλών το καθιστά μια εξαιρετικά φορητή και πρακτική πρόταση. Τέλειο για τα καθημερινά σου πηγαινέλα σε γραφείο, σχολείο, φίλους και ψώνια, διαθέτει μπρος-πίσω αναρτήσεις, διπλό πίσω φανάρι, ψηφιακή οθόνη, σύστημα ανάκτησης ενέργειας KERS και λειτουργία cruise control.

 

Urbanglide eCross Pro Boost

Μια πανίσχυρη πρόταση με επιδόσεις που εντυπωσιάζουν, το eCross Pro Boost της Urbanglide είναι σε θέση να προσφέρει τελικές ταχύτητες της τάξης των 25 χλμ/ώρα. Όντας εφοδιασμένο με δύο μοτέρ 800 W, διαθέτει την απαραίτητη ισχύ για να σε βγάλει ασπροπρόσωπο στην καθημερινότητά σου. Η αυτονομία του προσεγγίζει τα 50 χλμ., απόρροια της μπαταρίας 13 Ah που μάλιστα φορτίζει μέσα σε πέντε ώρες το πολύ. Διαθέτει οθόνη LCD, εμπρός-πίσω φώτα LED και έξι αναρτήσεις που σε συνδυασμό με τους τροχούς των 10 ιντσών χαρίζουν εξαιρετικά ομαλή κίνηση. Τα φλας ολοκληρώνουν το κορυφαίο προφίλ ασφαλείας του πατινιού της Urbanglide.

 

Ducati Pro 2 Plus

roller3

Ποιον θα εμπιστευτείς για τις μετακινήσεις σου αν όχι τον κορυφαίο κατασκευαστή μοτοσυκλετών στον κόσμο; Με το Pro 2 Plus, η Ducati καλύπτει κάθε σου ανάγκη. Το έχει εξοπλίσει με μοτέρ 350 W που του χαρίζει τελική ταχύτητα 35 χλμ/ώρα και αυτονομία 25 χλμ. Ο σκελετός του είναι από κράμα μαγνησίου, διασφαλίζοντας έτσι απόλυτη στιβαρότητα, διατηρώντας παράλληλα το βάρος σε λογικά επίπεδα. Με ηλεκτρικό φρένο στον μπροστά τροχό και δισκόφρενο στον πίσω, θα σου επιτρέψει να σταματήσεις σε χρόνο μηδέν, ενώ παράλληλα τα πνευματικά λάστιχα διαθέτουν τεχνολογία anti-puncture για να σε γλιτώσουν από κάθε δυσάρεστο απρόοπτο.

 

Urbanglide Ride-100XS

roller4

Κομψό και συμπαγές, το Urbanglide Ride-100XS θα σε καλύψει απόλυτα. Τέλειο για καθημερινές μετακινήσεις από και προς το σπίτι, τη δουλειά ή τη σχολή, διαθέτει μοτέρ 350 W και τρεις επιλογές ταχύτητας, έτσι ώστε να προσαρμόσεις τη λειτουργία του στις εκάστοτε ανάγκες σου. Προσφέρει εμβέλεια 30 χλμ. με τελική ταχύτητα 25 χλμ/ώρα ενώ διπλώνει με μία κίνηση -ζυγίζει δε 15 κιλά και μεταφέρεται πανεύκολα. Η LCD οθόνη του θα σου προσφέρει τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για τη διαδρομή σου, ενώ οι τροχοί των 10 ιντσών (ο πίσω διαθέτει ανάρτηση και δισκόφρενο) θα κάνουν κάθε σου μετακίνηση ομαλότερη και ασφαλέστερη.

 

Egoboo Go 100

Μια επιλογή κατάλληλη για εκείνους που αναζητούν ένα φθηνό και αποδοτικό μέσο μετακίνησης στους γεμάτους κίνηση δρόμους της πόλης, το Egoboo Go 100 διαθέτει μοτέρ 350 W που του προσφέρει τελική ταχύτητα 20 χλμ/ώρα και αυτονομία 30 χλμ. Με αναδιπλούμενο σχεδιασμό και βάρος 14 κιλών, το εν λόγω ηλεκτρικό πατίνι προσφέρει μία βελτιωμένη εμπειρία χρήσης. Διαθέτει ελαστικά 10 ιντσών και σύστημα E-Brake για ακόμα περισσότερη ασφάλεια. Την ίδια στιγμή, η στιβαρότητα του σκελετού του, του προσδίδει μεγαλύτερη αντοχή στη σκληρή, καθημερινή χρήση για να ‘χεις το κεφάλι σου ήσυχο

 

Blaupunkt ESC910

roller5

Σε ακολουθεί παντού, διπλώνει και ξεδιπλώνει με μία κίνηση και μεταφέρεται πανεύκολα. Το ηλεκτρικό πατίνι Blaupunkt ESC910 είναι μια πρόταση που εντυπωσιάζει. Έρχεται με λειτουργία cruise control για ακόμα πιο άνετη μετακίνηση και μεγάλη αυτονομία που φτάνει τα 40 χλμ. Η LCD οθόνη του θα δώσει ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή του ανά πάσα στιγμή ενώ η ανθεκτική τσάντα ασφαλίζει με Velcro στο τιμόνι και χωρά όλα τα απαραίτητα αντικείμενά σου (κλειδιά, κινητό, gadgets κλπ). Το δισκόφρενο με eABS στον πίσω τροχό προσφέρει ασφαλή φρεναρίσματα ενώ οι τροχοί των 10 ιντσών απορροφούν πλήρως κάθε κραδασμό.

 

Turbo-X Pro II

roller6

Προσιτό και ευέλικτο, το Turbo-X Pro II είναι μία πρόταση για όσους μετακινούνται αρκετά και επιθυμούν να κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη. Διαθέτει μοτέρ 350 W που του επιτρέπει να προσεγγίζει τα 25 χλμ/ώρα (τελική ταχύτητα), ενώ μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας του, του εξασφαλίζει περί τα 30 χλμ. εμβέλειας. Τα κυψελωτά του ελαστικά δε σκάνε ενώ απορροφούν αποτελεσματικότερα τους κραδασμούς, τη στιγμή που το σύστημα ανάκτησης ενέργειας KERS ενισχύει ακόμα περισσότερο την αυτονομία του. Στα παραπάνω συνυπολόγισε το χαμηλό βάρος (14 κιλά μόνο) και την εύκολη αναδίπλωση και έχεις το απόλυτο μέσο μεταφοράς.

 

Egoboo Go 85

Οι μετακινήσεις στους δρόμους της πόλης αποκτούν άλλον αέρα με το Egoboo Go 85, ένα πατίνι που εντυπωσιάζει με τη λειτουργικότητά του. Διαθέτει μοτέρ 350 W, πιάνοντας τελική ταχύτητα 20 χλμ/ώρα και επιτυγχάνοντας αυτονομία που αγγίζει τα 25 χλμ. Οι τροχοί των 8,5 ιντσών διαθέτουν σύστημα E-Brake (ο πίσω μάλιστα έρχεται και με δισκόφρενο). Ο περιοριστής ταχύτητας θα σου επιτρέψει να κινηθείς με μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια ενώ το πατίνι θα είναι σε θέση να κινηθεί ακόμα και σε δρόμους με κλίση 17ο. Το μεταλλικό του σώμα του προσδίδει μεγαλύτερη στιβαρότητα με το βάρος του πάντως να διατηρείται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα (περί τα 14,8 κιλά).

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved