Γιατί αυτό το ρομπότ είναι ό,τι καλύτερο για έναν εργένη που έχει γάτες;

Κι όμως πλέον η άμμος της γάτας σου καθαρίζεται μόνη της.

Αν έχετε γάτες τότε ξέρετε πως το καθάρισμα της άμμου είναι κάτι καθημερινό και πολλές φορές κουραστικό για όλους τους ιδιοκτήτες. Πόσες φορές δεν έχεις ευχηθεί να γίνει ένα θαύμα και να ανακαλύψουν μία συσκευή που να καθαρίζει μόνη της την άμμο της γάτας; Τώρα έγινε πραγματικότητα.

Ήρθε ένα ρομπότ που καθαρίζει μόνο του την άμμο της γάτας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε εσείς το οτιδήποτε.Ακούγεται καλό έτσι δεν είναι;

 

 

Πολλά είναι τα συστήματα που υπόσχονται αυτοκαθαρισμό της λεκάνης της γάτας, όμως το Litter Robot είναι το μόνο που έχουμε διαπιστώσει ότι αποδίδει. Κι αυτό γιατί το σύστημα του στηρίζεται στους φυσικούς νόμους της βαρύτητας.

 

 

Ένας αισθητήρας βάρους καταγράφει πότε ο αιλουροειδής φίλος σας μπαίνει και πότε βγαίνει από τη λεκάνη. Μετά, το Litter-Robot κάνει μια αντίστροφη μέτρηση επτά λεπτών και, εφόσον ο αισθητήρας δεν έχει ενεργοποιηθεί ξανά στο διάσημα αυτό, η σφαιρική λεκάνη αρχίζει να περιστρέφεται.  

 

 
 

Μπορεί σχεδόν κανείς να πει πως κάτι τέτοιο είναι ιδιοφυές. Ποιος δεν θέλει να καθαρίζεται μόνη της η άμμος της γάτας του;  

Η βαρύτητα ωθεί τις ακαθαρσίες σε ένα «κόσκινο». Τα σκουπίδια απορρίπτονται σε μια σακούλα που βρίσκεται στο εσωτερικό του κάτω μέρους της συσκευής. Μόλις η σακούλα γεμίσει (περίπου σε μία εβδομάδα), ανοίγετε το συρτάρι, βγάζετε τη σακούλα, τη δένετε και την πετάτε.

Εύκολο έτσι; Σίγουρα πολύ καλύτερο από το να το κάνει κάθε μέρα, συνέχεια το ίδιο.

Δες εδώ πως μοιάζει αυτό το ρομπότ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved