Wolverine: Η Insomniac κάνει την έκπληξη και βγάζει νέο τίτλο PS5 με τον αγαπημένο της Marvel

Το νέo teaser μας βάζει στον σκοτεινό κόσμο του Wolverine.

Η Insomniac Games αποκάλυψε ότι ο επόμενος τίτλος του θα είναι ένα παιχνίδι Wolverine για το PS5. Αυτό μας χαροποιεί ιδιαιτέρως γιατί ως γνωστόν ο Wolverine είναι μία από τις αδυναμίες μας όσο αφορά τους ήρωες της Marvel.

 

 

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες, μιας και πέρα από το σύντομο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, δεν αποκαλύφθηκαν περεταίρω πληροφορίες.

Ωστόσο, το βίντεο σίγουρα λέει πολλά για το ύφος που θα ακολουθεί το project. Ατμοσφαιρικό αλλά την ίδια στιγμή στην αιχμή της τεχνολογίας, με ωραίο ύφος και πολλά υποσχόμενη κίνηση.

 

 
 

Το νέο παιχνίδι ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης PlayStation Showcase την Πέμπτη και σηματοδοτεί την επιστροφή στα Marvel properties για την Insomniac, η οποία γνώρισε τεράστια κρίσιμη και εμπορική επιτυχία με το παιχνίδι Spider-Man 2018 και το επακόλουθο spinoff του 2020 με τον Miles Morales.

Η Sony δεν είναι ο μόνος εκδότης που εργάζεται σε ένα παιχνίδι Marvel. Η Square Enix με το Guardians of the Galaxy, που αναπτύχθηκε από την Eidos Montreal, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου.

 

 
 

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα αυτόν τον μήνα ο προγραμματιστής του XCOM, Firaxis Games, αποκάλυψε το Marvel’s Midnight Suns, ένα παιχνίδι στρατηγικής που προγραμματίζεται για κυκλοφορία τον Μάρτιο του 2022.

Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε από το 2022 και μετά ή μάλλον καλύτερα πολλούς τίτλους να παίξουμε.

Δες εδώ σκηνές από το νέο Wolverine:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved