Αν είχαμε αυτό το driving simulator του Pininfarina δεν θα οδηγούσαμε αυτοκίνητο ξανά

Ένα gadget απόλυτης χλιδής που υπόσχεται να μας μεταφέρει νοητά στην πράσινη κόλαση του Nürburgring.

O φημισμένος σχεδιαστικός οίκος γιόρτασε πέρσι τα 90α του γενέθλια και τα γιόρτασε λίγο εκκεντρικά. Αντί για κάποιο εντυπωσιακό πρωτότυπο προτίμησε να παρουσιάσει στο κοινό τον καλύτερο προσομοιωτή οδήγησης που έχει φτιαχτεί ποτέ. Το Leggenda eClassic simulator είναι το πρώτο, από τα συνολικά 9 καλλιτεχνήματα προσομοίωσης που σμίλεψε ο ιταλικός οίκος και τώρα μπορεί να γίνει δικός σας, αρκεί να είστε έτοιμοι να βαλετε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

 

 

Το Leggenda φτιάχτηκε εξ ολοκλήρου στο χέρι από τους τεχνίτες της φίρμας στο Campiano. Ως έμπνευση χρησιμοποιήθηκε η σιλουέτα της Cisitalia 202 της δεκαετίας του ‘40. Ένα αυτοκίνητο τόσο φινετσάτο που έγινε το πρώτο αυτοκίνητο-μόνιμο έκθεμα του φημισμένου μουσείου μοντέρνας τέχνης της Νέας Υόρκης. 

 

 

Η πιστότητα της προσομοίωσης εξασφαλίζεται από το γεγονός ότι έχει χρησιμοποιηθεί η ανώτερη ποιότητα δέρματος για το bucket κάθισμα, το τιμόνι είναι ξύλινο ενώ και τα τρία πεντάλ είναι αυθεντικά αυτοκινητιστικά.  Κερασάκι στην τούρτα, το vintage χρονομόμετρο Hanhart στο ταμπλό. 

 

 

Η κυρτή οθόνη της Dell δίνει την καλύτερη δυνατή περιφερειακή θέαση και ο τυχερός οδηγός θα μπορέσει να τρέξει εικονικά σε μια σειρά από φημισμένα σιρκουί όπως το Brands Hatch, το Spa, τη Monza, αλλά και φιδίσιους ανηφορικούς δρόμους των Άλπεων. Η πλήρης παραμετροποίηση του «αυτοκινήτου» που οδηγείται κάνει εφικτή τη μεταφορά των τεχνικών στοιχείων πρακτικά οποιοδήποτε αυτοκινήτου.

 

 

Ταυτόχρονα με την απόκτηση του Leggenda δίνεται και τριετής συνδρομή στο πρόγραμμα eClassic Club το οποίο παρέχει εικονικούς αγώνες, μαθήματα γρήγορης οδήγησης και δικτύωση με άλλους κατόχους παρόμοιων προσομοιωτών. Η δημοπράτησή του θα γίνει σύντομα από τον οίκο Sotheby’s στο St Moritz της Ελβετίας και η τιμή που αναμένεται να πιάσει υπολογίζεται στις 150.000€. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved