Call of Duty: Vanguard - Eπιτέλους έχουμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια

Το πρώτο trailer είναι εδώ.  

Μετά από τον εφιάλτη που έζησε η εταιρία με την διαρροή του παιχνιδιού στο ίντερνετ τώρα έρχεται να μας αποζημιώσει με την επίσημη κυκλοφορία του trailer.

Παρ’ όλα αυτά, η εταιρία στρέφεται πλέον στην αποκάλυψη του τίτλου και μέσα από τα social media της επισημαίνει να συντονιστούμε στο Warzone στις 19 Αυγούστου για το μεγάλο reveal.

 

 

Σύμφωνα με την Activision το 2020 ήταν η καλύτερη χρονιά από πλευράς εσόδων για την σειρά Call of Duty, η οποία από το  2003 που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα έχει συνολικά έσοδα 27 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Αμερικανική εταιρεία δήλωσε επίσης ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει περισσότερες remastered εκδόσεις τίτλων.

 

 
 

Τώρα όμως έρχεται το νέο παιχνίδι της σειράς με τίτλο Call of Duty: Vanguard. Σίγουρα περιμένουμε να τηρήσει την παράδοση της εταιρίας σε εξαιρετικούς τίτλους και σενάρια.

Τα πρώτα τρία games της σειράς Call of Duty διαδραματίζονταν επίσης στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η σειρά επέστρεψε στην ίδια χρονική περίοδο με το Call of Duty: WWII του 2017 το οποίο είχε επίσης αναπτύξει η Sledgehammer Games, ενώ τα επόμενα games του franchise ήταν σε πιο μοντέρνες περιόδους όπως το περσινό Call of Duty Black Ops Cold War που ήταν στα 80s. Η Electronic Arts κυκλοφορεί το Battlefield 6 με την βοήθεια της Criterion Games αργότερα μέσα στο έτος για να ανταγωνιστεί με το νέο Call of Duty. Η σειρά Call of Duty έδωσε στην Activision συνολικά έσοδα που αγγίζουν τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια, ιδιαίτερα λόγω των καλών πωλήσεων του Modern Warfare reboot του 2019, αλλά και λόγω του free-to-play Battle Royale Warzone που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020.

 

Έτσι, μέσα από το Twitter έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό teaser του Call of Duty: Vanguard, με τη λεζάντα να αναγράφει την ημερομηνία της αποκάλυψης του νέου κεφαλαίου της σειράς που θα γίνει μέσα από το Warzone. Η δράση του τίτλου θα λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και αυτό επιβεβαιώνεται στο βίντεο που θα δείτε και εσείς παρακάτω.

Πάλι Δεύτερος Παγκόσμιος λοιπόν και εμείς περιμένουμε με αγωνία τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Δες εδώ στιγμές από τη νέα σειρά Call of Duty: Vanguard:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved