4 εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις άμεσα

Στρες; Δυσκολία στον ύπνο; Χαμηλή αυτοπεποίθηση; Έχουμε λύσεις στο κινητό σου. 

Οι κρίσεις πανικού και η χαμηλή αυτοπεποίθηση δεν κλείνουν ραντεβού μαζί σου για να ξεσπάσουν. Απλά συμβαίνουν. Άλλες φορές είναι διαχειρίσιμα ή κάποιος ψυχαναλυτής σε βοηθάει έστω και από το τηλέφωνο να τα αντιμετωπίσεις και κάποιες άλλες φορές σε αποσυντονίζουν από την καθημερινότητα. Για όλες εκείνες τις άλλες φορές, που ξυπνάς και νιώθεις χάλια ή πιστεύεις πως η μέρα δεν θα πάει καλά και αυτό φτάνει να σε απασχολεί μέχρι και τον ύπνο, έχουμε 4 δωρεάν εφαρμογές που θα κάνουν τη ζωή σου λίγο ευκολότερη.

 

 

 

Chill

relax2

Τι χρειάζεται το μυαλό για να σκέφτεται θετικά; Εκπαίδευση. Μικρά βήματα καθημερινά που σε βοηθούν να μένεις σε γραμμή. Με quotes του Λάο Τσε ή του Βούδα, το Chill ξεκινάει από το πρωί να σε στηρίζει στο καθημερινό σου πρόγραμμα και με βάση τα όλα όσα έχεις να κάνεις καθημερινά -ακόμη και αυτά που ενδεχομένως να σε στρεσάρουν- θα είναι δίπλα σου σαν ένας καλός φίλος για να σε χτυπήσει ενθαρρυντικά στην πλάτη για να συνεχίσεις.

 

Relax Melodies: Sleep Sounds, Meditation & Stories

relax1

Ο καλύτερος φίλος για όσους έχουν προβλήματα με τον ύπνο. Μπορείς να βρεις μία πληθώρα από διαφορετικές μεθόδους που θα σε βοηθήσουν, από ιστορίες και συγκεκριμένους ήχους της φύσης, ενώ μπορείς μάλιστα να τις ρυθμίσεις κατά τέτοιο τρόπο ώστε να σε συνοδεύσουν καθ’ όλη την διάρκεια του ύπνου σου. Υπάρχει μάλιστα και ειδική λειτουργία που ονομάζεται ‘‘composer’’ και σου επιτρέπουν να παντρέψεις τους ήχους που θέλεις εσύ ώστε να φτιάξεις την δική σου…υπνωτική μελωδία.

Rootd

relax3

Καλά τα apps που προωθούν την θετική ενέργεια και τον καλύτερο ύπνο, αλλά τι γίνεται με το στρες; Ή ακόμη καλύτερα, τι γίνεται με τον καθένα που προσπαθεί να το αντιμετωπίσει; Το Rootd θέλει να σε βοηθήσει έμπρακτα και διατίθεται να σου βάλει μία σειρά από καθημερινές ασκησούλες, που θα σε βοηθήσουν στο να το αντιμετωπίσεις. Έχει μέχρι και λειτουργία για να σε υποστηρίξει σε μία πιθανή κρίση πανικού. Το κατεβάζεις άμεσα.

Reflectly

relax4

Αν το καλεντάρι σου μπορούσε κάθε μέρα να σου μιλήσει σαν καλός φίλος, θα ήταν κάτι που θα μπορούσε να σου φτιάξει το κέφι; Το Reflectly το κάνει και μάλιστα κατά τέτοιον τρόπο που νομίζεις ότι σου στέλνει μήνυμα κάποιος φίλος για να σε υποστηρίξει. Κάνει τακτικά τσεκ στην ψυχοσύνθεση σου με το να σου υπενθυμίζει γιατί πρέπει να είσαι χαρούμενος και πόσο σημαντικό είναι να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Το λες και ένα μίνι ψυχολόγο για τα δύσκολα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved