Drinkie: Η έξυπνη ποτίστρα που θα λατρέψει ο γάτος σου

Καθαρίζεται μόνο του, ελέγχεται με app και έχει και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Τι άλλο να ζητήσει πέρα από το να τον αφήσεις ήσυχο;

Οι μισοί που έχουμε γάτες, συμφωνούμε ότι προτιμούν την βρύση της μπανιέρας αντί για το μπολ τους. Αλλά αυτό δεν κάνει τις γάτες περίεργες; Όχι. Αν δεν το γνώριζες μέχρι τώρα, τα αιλουροειδή προτιμούν πάντα το τρεχούμενο νερό σε σχέση με το στάσιμο, γιατί το θεωρούν πιο καθαρό. Και όσον αφορά αυτό το φαινόμενο στη φύση δεν έχουν άδικο.

Το Drinkie όχι μόνο θα τραβήξει το γάτο να δοκιμάσει το νερό από την παλλόμενη πηγή του που την ελέγχεις και μέσω application, αλλά έχει αυτόματο καθάρισμα έτσι ώστε να μην αισθάνεσαι ενοχές ότι έχεις παραμελήσει να καθαρίσεις το μπολ του. Το νερό δεν είναι φιλτραρισμένο αλλά καθαρό και φρέσκο και η χωρητικότητά του θα φροντίσει να κρατήσει το ζωάκι με μόνιμα καθαρό και φρέσκο νερό. Τόσο για εκείνο που έχεις στο σπίτι σου, όσο και για τα γατιά που φροντίζεις στον κήπο.

 

 

Χωράει περίπου 3 λίτρα νερό ενώ περιέχει ειδικό δοχείο για 1 λίτρο ακόμη, σε σημείο που μπορεί να κρατήσει για το γατί έως και 5 ημέρες. Κάτι που το κάνει εξαιρετικά πρακτικό σε περίπτωση που θες να φύγεις διακοπές αλλά κανένας φίλος δεν βρίσκεται στην πόλη για να αλλάξει το νερό.

Αν σου αρέσει η ιδέα, ρίξε μία ματιά στο Kickstarter που φιλοξενεί το project.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved