Το Google Play μπανάρει dating app εξαιτίας ακατάλληλου περιεχομένου

Σύμφωνα με την Google οι sugar daddies, και mamas, θα πρέπει να βρουν αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που το Tinder ήταν η πασπαρτού εφαρμογή για όποιον ήθελε να βρει το άλλο του μισό. Χρήστες της εφαρμογής ήταν όλοι όσοι έψαχναν κάτι χωρίς καμία κατηγοριοποίηση ή περιορισμό. Καλές οι άπειρες επιλογές, αλλά αν ψάχνεις κάτι πολύ συγκεκριμένο το φιλτράρισμα είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να κάνεις πολλά swipes, να ανταλλάξεις πολλές αμήχανες πρώτες κουβέντες και τελικά να χάσεις τον χρόνο σου. 

 

 

Ευτυχώς η αγορά αντιλήφθηκε γρήγορα το κενό και το κάλυψε με περισσότερα dating apps, με το κάθε ένα από αυτά να στοχοπροσηλώνεται ακόμα και στις πιο ειδικές κατηγορίες ανθρώπων που ψάχνουν από γάμο και σχέση, μέχρι casual sex. Κάθε ηλικία, προτίμηση, ακόμα και φετίχ, βρήκε το δικό του app. Μόνο που κάποια app δεν είναι και τόσο αρεστά στην Google που έχει ξεκινήσει καμπάνια εκκαθάρισης του Google Play.

 

 

Στόχος της Google είναι να καθαρίσει το περιεχόμενο των dating apps από τις υπηρεσίες σεξεργασίας, καθώς δεν μπορεί να τις ελέγξει. Το βάρος της έρευνας έχει πέσει πάνω στο sugar dating, μια μορφή σχέσης που βρίσκεται στις παρυφές της σεξαργασίας και γι’αυτό έχει γίνει πόλος έλξης για επί πληρωμή υπηρεσίες σεξ. 

 

 

Το sugar dating δεν είναι τίποτα άλλο από μια μορφή σχέσης το κόστος της οποίας επιμερίζεται ετεροβαρώς προς το ένα μέλος της σχέσης, το οποίο θα πρέπει να κάνει και δώρα μερικές φορές στο μέλος που δεν έχει οικονομικά βάρη. Δεν είναι κάποια νέα μόδα, όμως τα τελευταία έχει γίνει πολύ πιο απενοχοποιημένη, άλλωστε ζούμε στην εποχή του onlyfans με τα όρια της σεξεργασίας και της πορνογραφίας να γίνονται όλο και πιο δυσδιάκριτα.

 

 

Πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν πως η πολιτική της Google είναι κάτι σαν κυνήγι μαγισσών που δεν πρόκειται να εμποδίσει την σεξεργασία. Οι αγγελίες του επί πληρωμή έρωτα έβρισκαν πάντα τον τρόπο να παρεισφρύουν σε «αθώα» δίκτυα. Από εφημερίδες μέχρι τα σύγχρονα social media όποιος ψάχνει βρίσκει και η απαγόρευση συγκεκριμένων dating apps απλά θα δυσκολέψει όλους τους υπόλοιπους που ξέρουν τι ψάχνουν. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved