O γνωστότερος streaming κολοσσός φέρνει δωρεάν gaming σε όλους

Και μάλλον απ’ ότι ακούγεται εντελώς δωρεάν…

Όλοι γνωρίζουμε τον streaming κολοσσό του Netflix, γι’ αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Όλοι έχουμε δει κάποια σειρά ή κάποια ταινία στην συγκεκριμένη πλατφόρμα και η αλήθεια είναι πως μάλλον είναι το μέλλον του κινηματογράφου αλλά και της τηλεόρασης.

 

 

Από τον Μάιο γνωρίζαμε επίσημα τις προθέσεις του Netflix να επεκταθεί στον χώρο του gaming, όπως έχει κάνει η Amazon αλλά και η Apple που την ανταγωνίζεται. Όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται σαν κίνηση, επειδή το Netflix το γνωρίσαμε μέσα από ψυχαγωγικό τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, η εταιρία ανταγωνίζεται οποιονδήποτε προσφέρει περιεχόμενο που προβάλλεται στην τηλεόραση.

 

 
 

Από έγκυρο ρεπορτάζ που προέκυψε πρόσφατα μάθαμε πως το δωρεάν gaming έρχεται στο Netflix και μάλιστα θέλει να είναι ισάξιο της ψυχαγωγικής ποιότητας των σειρών αλλά και των ταινιών που προσφέρει.

 

 
 

Στο αρχικό ρεπορτάζ γινόταν λόγος πως ο streaming κολοσσός σκεφτόταν ένα μοντέλο τύπου Apple Arcade αν και "ακόμη δεν έχει καταλήξει σε μια στρατηγική" όσον αφορά το κομμάτι αυτό, ενώ "ίσως να ξεκινήσει με μερικά παιχνίδια στην αρχή και να αρχίσει να χτίζει έναν κατάλογο".

 

 

Τώρα όμως η απόφαση είναι τελεσίδικη και μάλλον πάμε για όλους δωρεάν games. Η τακτική αυτή του Netflix είναι τρομερά επιθετική μιας και όλες οι άλλες πλατφόρμες προσφέρουν games επί πληρωμή και μόνο.

πηγή



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved