H Microsoft κοστίζει πλέον κι επίσημα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια

Ίσως η πιο πολύτιμη εταιρία λογισμικού στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Ναι όλοι μας έχουμε ιδέα τι σημαίνει Microsoft έτσι δεν είναι; Ποιος δεν έχει στο σπίτι του το συγκεκριμένο λογισμικό ή έστω δεν το έχει δουλέψει μία φορά στη ζωή του; Νομίζω είναι φανερό και κάπως δικαιολογημένο πλέον αυτή η εταιρία κολοσσός να αξίζει τόσα χρήματα.

 

 

Κλείνοντας μία πολύ πετυχημένη μέρα παρουσίασης των Windows 11, η Microsoft μπορεί να προσθέσει στα κατορθώματά της και το γεγονός πως είναι πλέον μία εταιρία αξίας $2 τρισεκατομμυρίων. Αυτό μπορεί να ακούγεται και λίγο τρομακτικό αλλά αν το σκεφτείς δεν είναι. Κάθε σπίτι έχει μία συσκευή τουλάχιστον που χρησιμοποιεί Windows.

 

 

Σε αυτό το πολύ αποκλειστικό club εταιριών άνω των $2 τρις, βρίσκουμε μόνο την Apple, η οποία έφτασε εκεί τον Αύγουστο του 2020.

Ναι αυτές οι δύο εταιρίες είναι ισάξιες πλέον σε χρήματα και μπορούμε να μιλάμε για ισορροπία δυνάμεων.

 

 

Η Microsoft κατάφερε να φτάσει τη μετοχή της στα $266.69 την Πέμπτη, φέρνοντας τη συνολική αξία της στα $2.01 τρισεκατομμύρια. Η αξία της έχει διπλασιαστεί τα τελευταία δύο χρόνια, με την εταιρία να επωφελείται από την τηλεργασία και την τηλεκπαίδευση, αυξάνοντας τις μετοχές της κατά 64% κατά τη διάρκεια των lockdowns.

Δες εδώ γιατί η Microsoft πλέον αξίζει τόσα χρήματα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved