Το smarthphone που κάνει την καθημερινότητα λίγο καλύτερη. Και σίγουρα πιο ανθεκτική

Με το CATS42H+, ηθικόν; Ακμαιότατον!

Όταν είσαι όλη μέρα στο τρέξιμο, θα τύχουν και αναποδιές. Είναι νόμος της ζωής. Κάποια στιγμή θα ψάχνεις τα κλειδιά σου και θα τα βρεις στο πιο απρόσμενο μέρος. Θα φύγεις από το σπίτι και θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν πήρες μαζί το πορτοφόλι σου. Θα «κυνηγάς» το χρόνο για να πας στην ώρα σου στο ραντεβού, αλλά το απορριματοφόρο θα σου έχει «στήσει καρτέρι» στο δρόμο. Για να μην πω για τα γυαλιά σου που τα ψάχνεις παντού, αλλά όπως συμβαίνει στις ταινίες, είναι πάνω στο κεφάλι σου...

 

Όταν είσαι σε ένα αδιάκοπο τρέξιμο για να τα προλάβεις όλα μέσα στο χάος της καθημερινότητας, με τα πιεστικά ωράρια και την αφόρητη κίνηση στο δρόμο, με το κέντρο της πόλης που κλείνει κάθε τρεις και λίγο και την ξαφνική μπόρα που εμφανίζεται από το πουθενά, συνήθως ο μοναδικός σου «φίλος» είναι το κινητό σου τηλέφωνο. Με αυτό θα επικοινωνήσεις για να ενημερώσεις ότι θα αργήσεις, θα ψάξεις στο GPS για να βρεις εναλλακτική διαδρομή, θα τσεκάρεις τον καιρό, θα στείλεις ένα επείγον μέιλ. Αλήθεια, πώς τα βγάζαμε πέρα όταν δεν είχαν εφευρεθεί τα smartphones; Ένας Θεός ξέρει...

 

cat1

 

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που «συμπεριφέρονται με ευγένεια» στο τηλέφωνό τους. Αρκετές φορές ισορροπεί στην άκρη του γραφείου και καμιά φορά κάνει βουτιά στο κενό. Το στριμώχνω πρόχειρα στην τσέπη του παντελονιού ή το σφηνώνω στο κράνος της μηχανής όταν ψάχνω μια διεύθυνση και χρειάζομαι τη φωνητική καθοδήγηση του πλοηγού. Το παίρνω μαζί στην παραλία και το πιάνω με μισο-βρεμένα χέρια, σχεδόν το πετάω πάνω στο τραπέζι όταν η ομάδα μου τρώει γκολ. Για όλους αυτούς τους λόγους, το CAT S42H+, είναι το κινητό τηλέφωνο που έχει αποδειχθεί πραγματικό «παλικάρι», ένας «φίλος» που στα δύσκολα είναι πάντα δίπλα μου. Και πώς θα μπορούσε να μην είναι αφού έχει περάσει από το φράγμα των δοκιμών Mil Spec του Αμερικανικού στρατού, συμπεριλαμβανομένων των θερμικών κραδασμών, των ακραίων υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών, των τεστ υγρασίας και ομίχλης, εξασφαλίζοντας ότι με το Cat S42Η+ τα ατυχήματα δεν συμβαίνουν. 

 

cat2

 

Το CAT S42H+ δεν θα σου «παραπονεθεί» ποτέ αν δεν το ακουμπήσεις απαλά πάνω στο τραπέζι, ούτε θα στενοχωρηθεί ιδιαίτερα αν το πιάσεις με βρεμένα χέρια – για την ακρίβεια, ακόμα κι αν το σαπουνίσεις κι αυτό την ώρα που σαπουνίζεις τα χέρια σου μπαίνοντας σπίτι, πιθανότατα θα σου πει «ευχαριστώ». Δεν θα πάθει το παραμικρό αν βάλεις μπόλικο αντισηπτικό στα χέρια σου και αμέσως μετά το πιάσεις στα χέρια σου για να δεις κάτι. Ούτε σπάει, ούτε χαλάει, ούτε είναι «μη μου άπτου» - εσύ βάζεις τα δυνατά σου για να τα προλάβεις όλα και να αντέξεις μέσα στη μέρα, εκείνο τα αντέχει όλα χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα. Θα το βάλεις στην τσέπη χωρίς να ανησυχείς ιδιαίτερα ότι κάτι μπορεί να πάθει, θα σου πέσει και ούτε καν τα βλέφαρά του δεν θα ανοιγοκλείσει, θα είναι εκεί όποτε το χρειαστείς. Στο κρύο και τη ζέστη. Στη μπόρα και τη σκόνη. Κάτω από τον καυτό ήλιο και στις πιο αντίξοες συνθήκες. 

 

cat3

 

Και επιπλέον, επειδή ζούμε και σε περίεργους καιρούς, ένα από τα πράγματα που εκτίμησα ιδιαίτερα στο CAT S42H+, είναι η προηγμένη αντιμικροβιακή προστασία σε κάθε επιφάνειά του. Με άλλα λόγια, η CAT φρόντισε να φτιάξει ένα τηλέφωνο που εμποδίζει την αναπαραγωγή των κυττάρων των βακτηρίων – αν δεν το ξέρατε, τα κινητά τηλέφωνα θεωρούνται πιθανοί φορείς βακτηρίων και ιών και το κινητό στην τσέπη μας, είναι 10 φορές πιο βρόμικο από τη λεκάνη της τουαλέτας.

 

cat4

 

Άρα, με το CAT S42H+, μπορώ να είμαι σίγουρος πως ό,τι κι αν έχω πιάσει, όσο βρώμικα κι αν είναι τα χέρια μου από τη μηχανή ή από ένα πόμολο που έπιασα ή από το ασανσέρ που μπήκα, εκείνο από την πλευρά του θα φροντίσει να μην «κουβαλήσω» κανένα βακτήριο και κανέναν ιό στο σπίτι μου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved