Όταν η καθημερινότητά σου «τρέχει» με ρυθμούς 5G!

Για κάθε gamer και tech lover εκεί έξω, το 5G είναι κάτι σαν το «Eξκάλιμπερ» της τεχνολογίας. Αυτό ισχύει, τουλάχιστον, στη δική μου περίπτωση. Είχα ακούσει και είχα διαβάσει πολλά για την 5η γενιά δικτύων κινητής τηλεφωνίας και το πόσο θα μπορούσε να αλλάξει -προς το καλύτερο, φυσικά- την καθημερινότητά μου.

Απίστευτα υψηλές ταχύτητες, απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, streaming υψηλής ανάλυσης σε μερικά δευτερόλεπτα, ανεμπόδιστη παρακολούθηση ταινιών και μοναδικές gaming εμπειρίες. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα επικά πλεονεκτήματα του 5G που ήθελα να απολαμβάνω.

Κάθε φορά, λοιπόν, που έκανα download στο κινητό μου και περίμενα στωικά τα αρχεία να «κατέβουν», κάθε φορά που αποφάσιζα να απολαύσω μία gaming βραδιά αλλά το smartphone κολλούσε συνεχώς, κάθε φορά που έβαζα να δω online μία ταινία ή έναν αγώνα και το κινητό «πάγωνε» στα πιο κρίσιμα σημεία και γενικά, κάθε φορά που μία streaming εμπειρία δεν πήγαινε, όπως την ήθελα, αναφωνούσα εκνευρισμένος: «Μα πού είναι πια αυτό το 5G;».

Όπως μπορείς να φανταστείς, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία, έσπευσα -για την ακρίβεια έτρεξα- να πάρω τη δύναμη του 5G στα χέρια μου. Αν διερωτάσαι συνεπώς πώς είναι να «τρέχει» η καθημερινότητά σου με ρυθμούς 5G, συνέχισε να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα!

xiaomi2

 

Το smartphone που θα πάει τη ζωή σου σε άλλο level

Πιθανότατα έχεις ακούσει πολλά σχετικά με το πώς το 5G μπορεί να αναβαθμίσει τη ζωή σου, ειδικότερα στην περίπτωση που είσαι gamer. Αν πάλι δεν γνωρίζεις ακόμη τίποτα για την 5η γενιά δικτύων κινητής τηλεφωνίας, τότε η συμβουλή μου είναι να κάνεις την είσοδό σου στον κόσμο του 5G, αλλάζοντας το κινητό σου.

«Και γιατί να αλλάξω κινητό;», θα με ρωτήσεις και θα σου απαντήσω πως αν θέλεις να απολαμβάνεις στο έπακρο όλα τα οφέλη της νέας αυτής τεχνολογίας, τότε καλό είναι να έχεις στα χέρια σου και ένα smartphone που μπορεί να την υποστηρίξει στον μέγιστο βαθμό.

Αυτός είναι ο λόγος που το πρώτο μου βήμα στον κόσμο του 5G, έγινε με την απόκτηση του ολοκαίνουριου Redmi Note 10 5G* της Xiaomi και αν αναζητάς και εσύ ένα προσιτό αλλά πολύ δυνατό 5G κινητό, τότε το συγκεκριμένο smartphone συνιστά μία επιλογή που έχεις κάθε λόγο να τσεκάρεις, σήμερα κιόλας.

xiaomi2

 

Όταν η πιο επική τεχνολογία είναι προσιτή για όλους

Γιατί να επιλέξεις το Redmi Note 10 5G; Αρχικά διότι είναι το πιο προσιτό και ταυτόχρονα ισχυρό 5G κινητό που μπορείς να βρεις αυτή την εποχή και μάλιστα, με σύστημα MediaTek Dimensity 700 με αρχιτεκτονική σχεδίαση των 7nm, υποστήριξη Dual 5G SIM και ενσωματωμένο modem. Μάλιστα, για λίγες ημέρες και συγκεκριμένα, μέχρι τις 12 Ιουνίου βρίσκεται σε early bird promo. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να το βρεις από τα 229,90 στα 199,90 ευρώ!

Εκτός όμως από τη δύναμη του 5G, πρόκειται επίσης για ένα smartphone το οποίο έρχεται, μαζί με πολλά και επικά features. Βλέπεις, εκτός από το ότι αποτελεί το κινητό το οποίο θα σε εισάγει ουσιαστικά στη νέα εποχή file transfering και streaming και θα σε βοηθά να «κατεβάζεις» ό,τι θέλεις σε λίγα δευτερόλεπτα, να στέλνεις πανεύκολα WeTransfer με φωτογραφίες και να κάνεις live streaming βίντεο με την πιο υψηλή ανάλυση, την ίδια ώρα διαθέτει χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν την έννοια της smartphone εμπειρίας.

xiaomi9

 

Το αισθάνθηκα και το βίωσα από τη στιγμή που το πήρα στα χέρια μου. Από τη συναρπαστική οθόνη  6,5 ιντσών FHD, 90Hz AdaptiveSync DotDisplay, που επιτρέπει στο περιεχόμενο που επιλέγεις να προσαρμόζεται αυτόματα σε αυτή -είτε πρόκειται για streaming στα 30Hz ή τα 60Hz, είτε για σκρολάρισμα στα social media ή για gaming στα 90Hz- μέχρι το τριπλό σύστημα από κάμερες που απογειώνει κάθε φωτογραφία. Να αναφέρω απλώς ότι το Redmi Note 10 5G διαθέτει μία κύρια κάμερα 48MP, μία macro κάμερα 2MP και μεταξύ άλλων, έναν αισθητήρα βάθους πεδίου 2MP!

Βέβαια, αν είσαι και εσύ gamer, ένα ακόμη θέμα που σε απασχολεί -πέρα από αυτό της ταχύτητας που με το Redmi Note 10 5G δεν τίθεται- είναι ενδεχομένως εκείνο της μπαταρίας. Το συγκεκριμένο smartphone, λοιπόν, έχει μπαταρία 5.000mAh ταχείας φόρτισης 18W, γεγονός που εξηγεί το γιατί θα σου προσφέρει μία ανεμπόδιστη gaming εμπειρία υψηλών προδιαγραφών. Τι θα έλεγες, μάλιστα, αν μάθαινες ότι μέσα από τη συνεργασία που έχει η εταιρεία με το PUBG Mobile Esports 2021 -σε ό,τι αφορά στη σειρά Redmi Note 10- σου προσφέρει ακόμη περισσότερες gaming επιλογές; Σίγουρα θα ένιωθες απολύτως «καλυμμένος».

 

xiaomi8

 

Το σίγουρο είναι πως είτε είσαι φανατικός gamer, είτε όχι, η εποχή του 5G είναι εδώ και έχεις κάθε λόγο να γίνεις μέρος της. Σκέψου απλώς ότι όλα όσα ονειρευόσουν και ήθελες να μπορούσες να κάνεις με το κινητό σου, τώρα γίνονται πραγματικότητα και δη, με ένα smartphone που είναι 5G και προσιτό για όλους. Γιατί, λοιπόν, να μένεις πίσω ή να «κολλάς» στα καλύτερα και πιο κρίσιμα σημεία;

*Στην Ελλάδα κυκλοφορεί από τις 2 Ιουνίου σε γκρι και μπλε χρώμα (4GB/64GB)



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved