Το Spotify φέρνει καλά νέα σε όσους ανυπομονούν για τη Wrapped Day

Με τη λειτουργία “Only You” έχεις ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στα στατιστικά που σκιαγραφούν το μουσικό σου προφίλ.

Παλιά περιμέναμε το τέλος του χρόνου για να γράψουμε τη λίστα με τις αποφάσεις που θα πάρουμε για την επόμενη χρονιά, τώρα το περιμένουμε για να ανεβάσουμε το Spotify Wrapped και να φλεξάρουμε τον μουσικόφιλο εαυτό μας. Είναι ένα από σοσιαλμιντιακά φαινόμενα που έχει λοιδορηθεί όσο ελάχιστα, όμως κάθε χρόνο η πλειοψηφία των 365 εκατομμυρίων χρηστών του Spotify διαλέγει να εκτεθεί λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου.

 

 

Το Spotify σκέφτηκε πως δεν χρειάζεται κάποια χρονική αφορμή για να εντρυφήσεις στα μουσικά σου στατιστικά και γι’αυτό λανσάρει τη λειτουργία Only You. Πρόκειται για μια ενδελεχή ανάλυση των τραγουδιών, των καλλιτεχνών, των ειδών και των εξειδικευμένων μουσικών σου συνηθειών, η οποίο δύναται να σκιαγραφήσει ένα μουσικό προφίλ τόσο ενδελεχές ώστε να είναι εντελώς μοναδικό όσο εσύ, εξού και το όνομα Only You. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα βρεις όλες τις προσωποποιημένες λειτουργίες της νέας λειτουργία του Spotify.

 

 

Μαζί με το Only You, το Spotify εγκαινιάζει ακόμα μία προσωποποιημένη λειτουργία, το Blend. Αυτή η λειτουργία υπόσχεται να δώσει τέλος στον καυγά για το τι θα ακούσει μια παρέα. Λαμβάνοντας υπόψη τα μουσικά προφίλ όλων των παριστάμενων φτιάχνει μια ειδικά λίστα με όσο περισσότερα κοινά σημεία μεταξύ των μελών της παρέας καλύπτοντας ταυτόχρονα τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Το Blend αυτή τη στιγμή είναι σε beta έκδοση, ενω το Only You μπορείς να το βρεις στο Home tab.