Απλώς επικό: Όταν το κινητό σου παραμένει υγιεινά καθαρό, ό,τι και αν αγγίζεις!

Αν υπάρχει ένα αντικείμενο το οποίο δεν αφήνεις σχεδόν ποτέ από τα χέρια σου και έχει μετατραπεί σε μία προέκταση του εαυτού σου τα τελευταία χρόνια, αυτό είναι αναμφίβολα το κινητό σου.

 Ειδικότερα τον τελευταίο χρόνο, το smartphone σου μετατράπηκε στο βασικό «εργαλείο» με το οποίο εργάζεσαι, επικοινωνείς με την παρέα και φυσικά διασκεδάζεις, είτε σκρολάροντας στα social media, είτε παρακολουθώντας βίντεο και σειρές.

Με λίγα λόγια, το κινητό σου είναι το βασικό item το οποίο αγγίζεις περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με έρευνες, ο μέσος χρήστης αγγίζει το κινητό του περίπου 2.617 φορές μέσα σε μία ημέρα, με το ποσοστό αυτό να φτάνει τις 5.400 φορές για εκείνους οι οποίοι είναι όλη μέρα με το smartphone στα χέρια.

Γιατί στα γράφω όλα αυτά; Διότι αρκεί να σκεφτείς πόσες φορές την ημέρα αγγίζεις το κινητό σου, για να αναλογιστείς πόσο βρόμικο είναι στην πραγματικότητα και πόσα μικρόβια μεταφέρεις σε αυτό, με κάθε σου άγγιγμα. Να αναφέρω απλώς ότι ένα κινητό μπορεί να φέρει πάνω από 17.000 βακτήρια και σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να είναι έως και δέκα (ναι, δέκα) φορές πιο βρόμικο από τη λεκάνη μιας τουαλέτας. Αν σκεφτείς, μάλιστα, πως φέρνεις συνέχεια το κινητό σου σε άμεση επαφή με το πρόσωπό σου, τότε αντιλαμβάνεσαι γιατί ήρθε η ώρα να εστιάσεις λίγο περισσότερο στην υγιεινή του smartphone σου!

 

Υγιεινή μέσα από το κινητό; Κι όμως γίνεται!

Αν σε αναστάτωσα με τις παραπάνω πληροφορίες, χαλάρωσε, διότι σου έχω καλά νέα. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν μάθαινες ότι τώρα μπορείς να αποκτήσεις ένα κινητό το οποίο θα παραμένει πάντα υγιεινά καθαρό, ό,τι και αν αγγίζεις και όπου και αν το τοποθετείς;

Όχι δεν πρόκειται για σενάριο sci-fi ταινίας, αλλά για μία λύση που μπορείς να έχεις άμεσα στα χέρια σου! Ο λόγος για τα νέα Cat® smartphones που έρχονται, το Cat S42 H+ και το Cat B40 4G που υπολογίζεται να είναι διαθέσιμα στη χώρα μας τέλη Μαϊου.

Γενικά, αν το καθημερινό σου πρόγραμμα είναι πιο έντονο και δραστήριο και το κινητό… πέφτει από τα χέρια σου με την παραμικρή αφορμή, τότε σίγουρα γνωρίζεις τα Cat®. Είναι τα πιο ανθεκτικά, αδιάβροχα και «σκληροπυρηνικά» κινητά που κυκλοφορούν στην αγορά. Στην ουσία, είναι τα κινητά που θα βγουν αλώβητα, ακόμη και από την πλέον ισχυρή πτώση. Τώρα, λοιπόν, εκτός από απίστευτα ανθεκτικά, τα hardcore αυτά κινητά, έγιναν και «αντιμικροβιακά» -και δη τα πρώτα στον κόσμο.

«Ωραία», θα μου πεις, «αλλά τι σημαίνει αντιμικροβιακό κινητό;». Ουσιαστικά, τα δύο αυτά νέα κινητά έρχονται με προηγμένη αντιμικροβιακή προστασία στις επιφάνειές τους. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τόσο το Cat S42 H+, όσο και το Cat B40 4G που θα κυκλοφορήσουν σύντομα, διαθέτουν την καινοτομία Hygiene Plus. Αυτό σημαίνει ότι κάθε εξωτερικό τους εξάρτημα, έχει λάβει την επεξεργασία με την αντιμικροβιακή τεχνολογία ιόντων αργύρου Biomaster® κατά την παραγωγή του, μία τεχνολογία που βοηθά στην καταπολέμηση των βακτηρίων! Συγκεκριμένα, το Biomaster® έχει αποδειχθεί ότι εμποδίζει την αναπαραγωγή των κυττάρων των βακτηρίων πάνω από 80% μέσα σε 15 λεπτά, φτάνοντας μάλιστα το 99,9% μέσα σε 24 ώρες! Τι άλλο να ζητήσεις δηλαδή; Δες απλώς αυτό το επικό βίντεο και θα καταλάβεις τον ενθουσιασμό μου!

 

Cat ® B40 - 4G Feature Phone για Επαγγελματίες from Cat Rugged Phones on Vimeo.

 

Όταν το κινητό σου είναι hygiene και πλένεται και με σαπουνόνερο

Σίγουρα αισθάνεσαι «καλυμμένος» και πιο ασφαλής, γνωρίζοντας ότι μπορείς να πάρεις στα χέρια σου ένα κινητό που σου προσφέρει και αντιμικροβιακή προστασία. Τι θα έλεγες όμως, αν μάθαινες ότι την ίδια ώρα, μπορείς να προσφέρεις στο Cat® smartphone σου επιπλέον καθαριότητα, πλένοντας το ακόμη και με σαπούνι και νερό κάτω από τη βρύση;

Ναι, όπως ακριβώς πλένεις τα χέρια σου, έτσι μπορείς να πλένεις το Cat S42 H+ και το Cat B40 4G. Για την ακρίβεια, ως αδιάβροχα τηλέφωνα, όχι μόνο μπορείς να τα βυθίζεις πλήρως σε ζεστό νερό με σαπούνι και να τα πλένεις επανειλημμένα, αλλά έχεις επίσης τη δυνατότητα να τα καθαρίζεις και... με απολυμαντικά χωρίς να πάθουν τίποτα από την πολλή τριβή! Πιθανότατα, βέβαια, δεν θα χρειαστεί να φτάσεις σε αυτό το σημείο, αφού τα συγκεκριμένα κινητά, είναι απίστευτα ανθεκτικά σε σκόνη και βρομιά.

Τα πρώτα πλήρως «αντιβακτηριακά» κινητά, λοιπόν, είναι γεγονός και το σίγουρο είναι πως η επική Cat®, με εξέπληξε -θετικά- για μία ακόμη φορά με τα σκληροτράχηλα τηλέφωνά της που τώρα, όχι μόνο πλένονται άψογα ακόμη και με σαπουνόνερο και απολυμαντικά, αλλά φροντίζουν και για την υγιεινή μου. Και δεν υπάρχει αμφιβολία πως στη νέα πραγματικότητα που βιώνουμε, το να μπορούμε να αποκτήσουμε όλοι μας ένα easy clean τηλέφωνο με αντιμικροβιακή δράση, μπορεί να κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά μας -και με το παραπάνω!

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved