Βρες το κατάλληλο tablet για να είσαι… always connected με τη δουλειά σου!

Το tablet αποτελεί ένα προϊόν που έχει σημειώσει εντυπωσιακή πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Με την ισχύ του να αυξάνεται διαρκώς, θυμίζει ολοένα και περισσότερο… light έκδοση ενός laptop, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να κάνει περισσότερα και να εργαστεί με μεγάλη άνεση. Η σπουδαία λειτουργικότητα συναντά τις υψηλές επιδόσεις και μαζί με την ασύγκριτη φορητότητα, δημιουργούν ένα σύνολο ικανό να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του απαιτητικού εργαζόμενου/επαγγελματία. Με το tablet να μπορεί να σε κρατήσει σε επαφή με τη δουλειά σου 24/7 όπου κι αν βρίσκεσαι, τι θα έλεγες να δούμε τα καλύτερα εξ αυτών;

 

Samsung Galaxy Tab S7+ (12,4”/128GB/5G)

tablet1

Η ασφαλέστερη επιλογή για το μέλλον και παράλληλα ένα tablet που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες ακόμα και των πλέον απαιτητικών επαγγελματιών, το Galaxy Tab S7+ προσφέρει 5G συνδεσιμότητα, έτσι ώστε να παραμένεις συνδεδεμένος με τις υψηλότερες δυνατές ταχύτητες. Η οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz είναι σκέτη απόλαυση ενώ το ανανεωμένο S Pen θα κάνει την παραγωγικότητά σου να «απογειωθεί» με τις δυνατότητες που θα σου προσφέρει. Ο πανίσχυρος Snapdragon 865+ δεν σταματά πουθενά ενώ το περιβάλλον χρήσης DeX θα σου προσφέρει μια εμπειρία χρήσης εφάμιλλη με αυτή του υπολογιστή σου με το πάτημα ενός κουμπιού.

Blackview Tab 8 (10,1”/64GB/4G)

Ένα tablet συμπαγές και αξιόπιστο, το Blackview Tab 8 έρχεται με οθόνη 10,1 ιντσών στα 1920x1200 pixels και επεξεργαστή οκτώ πυρήνων, προσφέροντας έτσι μία άνετη εμπειρία χρήσης χωρίς καθυστερήσεις. Σε αυτό το τελευταίο μάλιστα συμβάλλουν τα 4 GB RAM και το Android 10 με όλα τα καινοτόμα του χαρακτηριστικά (gestures, dark theme, γονικός έλεγχος κ.α.). Η θηριώδης μπαταρία των 6580 mAh θα βγάλει απ’ το μυαλό σου τη φόρτιση ενώ το υπερπλήρες προφίλ συνδεσιμότητας εγγυάται πως θα είσαι πάντοτε διαθέσιμος.

Apple iPad Pro 4th Gen (12,9”/128GB/4G)

tablet2

Αν αναζητάς ένα δυνατό tablet που θα μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητά σου, τότε το iPad Pro 4ης γενιάς είναι ιδανικό για ‘σένα. Ο επεξεργαστής A12Z Bionic παίζει στα δάχτυλα ακόμα και τα πιο απαιτητικά apps, τη στιγμή που ο συνδυασμός των 6 GB RAM και του iPadOS θα σου χαρίσει την πιο ομαλή και ευχάριστη εμπειρία χρήσης που απόλαυσες ποτέ. Η οθόνη Liquid Retina με ρυθμό ανανέωσης που φτάνει και τα 120 Hz είναι ένα πραγματικό τεχνολογικό θαύμα, ενώ οι δύο κάμερες με το LiDAR scanner χαρίζουν επαγγελματικού επιπέδου αποτελέσματα. Πλαισίωσέ το με τα Apple Pencil και Magic Keyboard (πωλούνται ξεχωριστά) και δες τη λειτουργικότητά του να «εκτοξεύεται».

Samsung Galaxy Tab A7 (10,4”/32GB/4G)

H επιτομή της απλότητας, το Galaxy Tab A7 είναι ένα κομψό tablet που κάνει πράξη όλα όσα υπόσχεται. Με 4G συνδεσιμότητα, μεγάλη αυτονομία (απόρροια της μπαταρίας των 7040 mAh) και συμπαγές μέγεθος για να το παίρνεις μαζί σου όπου κι αν πας, θα σου επιτρέψει να δουλέψεις με άνεση στην οθόνη 10,4 ιντσών και ανάλυσης 2000x1200 pixels. Τα 3 GB RAM θα σε εξασφαλίσουν ως προς το multitasking ενώ τα 32 GB αποθηκευτικού χώρου επεκτείνονται πανεύκολα με κάρτα microSD έως 1 TB. Στα παραπάνω πρόσθεσε τα τέσσερα ηχεία Dolby Atmos και τις κάμερες 8 και 5 MP και έκλεισες.

Huawei MatePad Pro (10,8”/128GB/4G)

tablet3

Ένα tablet που θα σου επιτρέψει να παραμείνεις παραγωγικός όσο υψηλές κι αν είναι οι απαιτήσεις σου, το MatePad Pro έρχεται με εκθαμβωτική οθόνη FullView 10,8 ιντσών ανάλυσης 2560x1600 pixels, προσφέροντας κορυφαίες εμπειρίες θέασης αλλά και άνετο multitasking -το τελευταίο χάρη στον οκταπύρηνο Kirin 990 και τα 6 GB RAM. Η χωρητικότητά του είναι στα 128 GB με δυνατότητα επέκτασης, ενώ η υποστήριξη 4G δικτύων είναι ό,τι χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να δουλεύεις ακόμα και εκτός σπιτιού. Όσο για την αποδοτικότητά σου; Η εκπληκτική απόκριση της οθόνης του σε συνδυασμό με τη γραφίδα M-Pencil (περιλαμβάνεται) θα σε καλύψουν απόλυτα.

Alcatel 3T (8”/32GB/4G)

tablet4

Οικονομικά προσιτό και συμπαγές, το Alcatel 3T είναι μία υπέροχη value for money πρόταση για κάποιον που αναζητά ένα λειτουργικό tablet με 4G συνδεσιμότητα και budget τιμή. Είναι σε θέση να σου προσφέρει πρόσβαση στο email σου και να σε φέρει σε επαφή με τους συνεργάτες σου μέσω Slack, Skype ή όποιας άλλης πλατφόρμας χρησιμοποιείτε στο γραφείο, με κάμερα ή χωρίς. Η μπαταρία των 4080 mAh θα σε κάνει να ξεχάσεις τον… βραχνά της φόρτισης ενώ τέλος, το βάρος των 290 γραμμαρίων και το συμπαγές design του εγγυώνται πως θα χωρέσει παντού χωρίς πρόβλημα.

Samsung Galaxy Tab A 2019 (8”/32GB/4G)

Το μίνιμαλ design αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του Galaxy Tab A της Samsung. Ένα tablet με οθόνη 8 ιντσών, διαστάσεις 124 x 21 x 8 χιλ. και βάρος που δεν ξεπερνά τα 345 γραμμάρια, το Galaxy Tab A θα σε ακολουθήσει όπου κι αν σε βγάλει ο δρόμος σου. Η συνδεσιμότητα LTE εξασφαλίζει πως θα παραμείνεις πάντοτε συνδεδεμένος με τον κόσμο γύρω σου, έχοντας τη δυνατότητα να εργαστείς, να επικοινωνήσεις, να ενημερωθείς και να ψυχαγωγηθείς κάθε στιγμή της ημέρας. Με μπαταρία 5000 mAh και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon, το σύστημα της Samsung δε θα σε απογοητεύσει.

Apple iPad Air 4th Gen (10,9”/64GB/4G)

tablet5

Premium πρόταση από την Apple για να κάνεις τη δουλειά σου με άνεση και στυλ. Το iPad Air 4ης γενιάς, έρχεται με ανανεωμένο μεν design αλλά υιοθετώντας τη χαρακτηριστική αισθητική και τη στιβαρότητα της σειράς. Η οθόνη Liquid Retina True Tone των 10,9 ιντσών είναι ανάλυσης 2360x1640 pixels ενσωματώνοντας τεχνολογία multi-touch προσφέροντας απολαυστικές εμπειρίες χρήσης είτε δουλεύεις, είτε streamάρεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο. Το iPadOS 14 είναι ταχύτατο και ομαλό ώστε να κάνεις ακόμα περισσότερα ενώ η υποστήριξη Wi-Fi 6 και 4G δικτύων, θα σε κρατήσει μέσα στα πράγματα χωρίς διακοπή.

Huawei MediaPad T3 (9,6”/16GB/4G)

tablet6

Εύχρηστο και οικονομικό, το MediaPad T3 της Huawei είναι ένα tablet που θα καλύψει τα «θέλω» του χρήστη που βρίσκεται συνεχώς καθ’ οδόν. Εναλλάξου μεταξύ Wi-Fi και 4G δικτύων και εξασφάλισε απρόσκοπτη συνδεσιμότητα έτσι ώστε τίποτα να μη σε σταματά. Η οθόνη των 9,6 ιντσών με ανάλυση 1200x800 pixels είναι αρκετά φωτεινή ενώ ενσωματώνει και φίλτρο μπλε ακτινοβολίας, προκειμένου να προσφέρει μία πιο ξεκούραστη εμπειρία χρήσης. Παράλληλα η μπαταρία των 4800 mAh εγγυάται σπουδαία αυτονομία, με το πλαίσιο αλουμινίου να θωρακίζει τη συσκευή απέναντι στην καθημερινή φθορά.

Apple iPad mini 2019 (7,9”/64GB/4G)

Το iPad mini (μοντέλο του 2019) αποτελεί την ιδανική πρόταση για εσένα που ψάχνεις ένα αξιόπιστο και πραγματικά… μίνι tablet προκειμένου να κάνεις τη δουλειά σου. Τέλειο για όσους μετακινούνται συχνά, το iPad mini έρχεται με διαστάσεις 203,2 x 134,8 x 6,1 χιλ. και βάρος 308 γραμμαρίων, αποτελώντας έτσι μία εξαιρετικά συμπαγή λύση. Η 4G συνδεσιμότητά του σε συνδυασμό με τη μεγάλη του αυτονομία θα σε διατηρήσουν συνδεδεμένο με τη δουλειά σου 24/7 ενώ το οικοσύστημα της Apple χαρίζει μία ολοκληρωμένη και συνάμα απόλυτα ασφαλή εμπειρία χρήσης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved