Η C Seed M1 με τις 165 ίντσες της βάζει τέλος στο κυνήγι της μεγαλύτερης τηλεόρασης

Τώρα που είναι κλειστοί οι κινηματογράφοι είναι αυτό που χρειαζόμασταν.

Αν οι τηλεοράσεις της C Seed εντυπωσιάζουν τους κοινούς θνητούς με τα χαρακτηριστικά τους, και την τιμή τους, τότε η Μ1 σκοπεύει να εντυπωσιάσει ακόμα και αυτούς που δεν εντυπωσιάζονται με τίποτα. Πιστέψτε μας, η τιμή των 400.000 δολαρίων είναι το λιγότερο που σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα.

Η τεχνολογίας MicroLED τηλεόραση, αν και κανονικά πρέπει να φτιαχτεί μια νέα λέξη για να την περιγράψει, είναι ένα πραγματικό θηρίο από άποψη διαστάσεων. Επειδή με τις ίντσες δεν τα πάμε και πολύ καλά στην Ευρώπη, να σημειώσουμε ότι η Μ1 έχει ύψος που φτάνει τα 2,5 μέτρα και στα 1350 κιλά, ζυγίζει όσο ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο περίπου. Η εταιρεία διατείνεται ότι οι τηλεοράσεις που αναρτώνται στους τοίχους είναι ήδη ντεμοντέ, αν και υποψιαζόμαστε ότι απλά το λένε επειδή δεν υπάρχει τοίχος που να την αντέχει. 

Επειδή ακόμα και όσοι έχουν τα λεφτά για να την αποκτήσουν μπορεί να μην έχουν τόσο μεγάλο σπίτι ώστε να χωράει άνετα στο σαλόνι τους, η M1 είναι και πτυσσόμενη για όταν θέλουν να ανοίξουν τη μεγάλη τραπεζαρία ή θέλουν να δουν netflix στο smartphone τους στο κρεβάτι σαν εμάς τους απλούς ανθρώπους. Αν σας αγχώνει το γεγονός ότι είναι πτυσσόμενη και ότι μπορεί να είναι ορατοί οι αρμοί των πάνελ, η C Seed σπεύδει να σας καθυσηχάσει. Στην τιμή των 400.000 δολαρίων φυσικά και περιλαμβάνεται η πατενταρισμένη Adaptive Gap Calibration, η οποία «εξαφανίζει» τα όρια των πάνελ. 

Η τεχνολογία HDR10+ είναι, όπως αναμενόταν, παρούσα μαζί με μια ειδική επίστρωση στην επιφάνεια της οθόνης η οποία εξασφαλίζει ότι τα χρώματα θα είναι ολοζώντανα και το μαύρο πραγματικά μαύρο κάτω από όλες τις συνθήκες χωρίς την παραμικρή αίσθηση γυαλάδας. Εκτός από συγκλονιστική στην όψη, θα είναι και στο αυτί με δύο woofer ισχύος 250W κι ένα subwoofer 700W να υπόσχονται ότι κανείς δεν θα κοιμηθεί ξανά κατά τη διάρκεια του netflix & chill. 

Από τον προσεχή Ιούλη θα διατίθεται σε χρυσό, μαύρο, ασημί και ματ τιτάνιο. Μπορεί η C Seed M1 να μην είναι ακριβώς αυτό που θα λέγαμε εντός budget ενός μέσου νοικοκυριού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να περιηγηθείτε στη σελίδα της εταιρείας και να διαλέξετε ποια απόχρωσή της ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved