Η αυθεντική Monopoly στην πιο luxury έκδοσή της

Αν υπάρχει ένα επιτραπέζιο που αξίζει το κάτι παραπάνω στην κατασκευή, αυτό είναι η Monopoly.

Την στιγμή που έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες εκδόσεις της Monopoly για να γεμίσουν τα ράφια μας, καταλήγουμε στο παρακάτω. Σαν την αυθεντική Monopoly δεν είναι καμία και τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί της. Πόσο μάλλον μία luxury έκδοση που όχι μόνο ξεχωρίζει από θέμα κατασκευής, αλλά θα καταφέρει και να αντέξει στο χρόνο ώστε να την μεταφέρεις στα παιδιά σου. Σαν αυτήν εδώ.

 

 

Κατασκευασμένη στη βάση της από ξύλο σφενδάμου με ειδικό συρτάρι ώστε να μην σκορπάς πέρα δώθε τις κάρτες και τα χρήματα, σίγουρα ποντάρει στο μινιμαλιστικό στοιχείο αλλά καταφέρνει την ίδια στιγμή και να δείξει μοναδικά εκλεπτυσμένη. Τα πιόνια παραμένουν μεταλλικά -από το σκυλάκι και το τρένο μέχρι το παραδοσιακό ημίψηλο- τα ξενοδοχεία/σπίτια είναι φτιαγμένα στο χέρια από σφένδαμο, ενώ το κεντρικό κομμάτι που τοποθετούνται οι εντολές και αποφάσεις είναι από συνθετικό δέρμα, ολοκληρώνοντας την κορυφαία και ξεχωριστή έκδοση.

 

Ένα δώρο φτιαγμένο για πολλούς γύρους, για πολλά χρόνια, για σένα ή και τα πρόσωπα που αγαπάς. Γιατί κάποια επιτραπέζια έχουν ξεχωριστή θέση στη ζωή μας από όλα τα υπόλοιπα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved