Η Nitecore κατάφερε να «χωρέσει» 4000 lumen σε ένα φακό-μπρελόκ

Για να καταλάβετε πόσο φωτεινό είναι, η ακτίνα του ξεπερνά τα 200 μέτρα.

Ένας φακός είναι πάντα χρήσιμος είτε είσαι σε κάποια περιαστική δραστηριότητα στο ύπαιθρο είτε ψάχνεις κάτι που σου έπεσε σε κάποιο θεοσκότεινο dancefloor. Δυστυχώς ένα καλός φακός δεν έχει και πολύ βολικό μέγεθος για να τον μεταφέρεις συνέχεια μαζί σου, άσε που θα σε κοιτάνε σαν περίεργο και με το δίκιο τους. Από την άλλη οι φακοί τύπου μπρελόκ, ναι μεν είναι εύχρηστοι και βολικοί, αλλά η έντασή τους είναι μάλλον αστεία και είναι μόνο για να βάλεις το κλειδί στην κλειδαρότρυπα.

 

 

Η παντοκρατορία του flash του κινητού, ως η ιδανική συμβιβαστική λύση, μάλλον οδεύει προς το τέλος της. Το νέο μοντέλο φακού T4K της Nitecore είναι μόλις 8 εκατοστά σε μήκος και 2,5 σε πλάτος, δηλαδή χωράει στην παλάμη σου. Οι διαστάσεις από μόνες τους δεν θα ήταν εντυπωσιακές αν ο Βενιαμίν των φακών δεν περιελάμβανε 4 πανίσχυρα LED τύπου CREE XP-L2 V6 στην κεφαλή του. Ο συνδυασμός αυτός προσφέρει φωτισμό 4000 lumen και έντασης 11.000 candela. Η δέσμη του φτάνει τα 209 μέτρα και κάλλιστα μπορεί να υποκαταστήσει τα φώτα του αυτοκινήτου σου αν καούν.

 

 

Για την παροχή ενέργειας φροντίζει μια ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 1.000 mAh η οποία φορτίζεται ταχύτητα χάρη στη θύρα USB-C που διαθέτει. Όλες οι πληροφορίες που αφορούν αυτό το μικρό τεχνολογικό θαύμα απεικονίζονται σε μια εξίσου μικρή, αλλά πλήρη οθόνη OLED μέσω της οποίας ελέγχεις και την ένταση του φωτισμού σε 5 διαφορετικά στάδια γιατι σπάνια θα χρειαστείς όλη τη δύναμή του. Λες να είναι κατάλληλος και για κυνήγι λαγού; 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved