Με το SprayCare Band θα απολυμάνεις τα πάντα σαν τον Spider-Man

Τα αντισηπτικά μάλλον ήρθαν για να μείνουν, ας τα κάνουμε τουλάχιστον λίγο πιο κομψά και χρηστικά.

Έχεις κάτσει ποτέ να μετρήσεις πόσες επιφάνειες αγγίζεις ακόμα και για να πεταχτείς μέχρι το περίπτερο; Πόμολα, ασανσέρ, τραπέζια, κουμπιά και κάθε είδους χειρολαβές πλέον αντιμετωπίζονται με τη μέγιστη καχυποψία ως εστίες μετάδοσης κορονοϊού. Έφτασε η στιγμή που όλοι γίναμε σαν τους υποχόνδριους που κορϊδεύαμε και πλήθος αντισηπτικών όπλων έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Επειδή όμως δεν γίνεται να κυκλοφορούμε συνέχεια με ένα μπουκάλι αντισηπτικό τζελ ή με ένα πακέτο μαντηλάκια όπως κάναμε φαντάροι έπρεπε να βρεθεί μια πιο βολική λύση.

 

Οι σχεδιαστές του SprayCare Band ισχυρίζονται πως έλυσαν αυτό το ακανθώδες First World Problem. Με μία πρώτη ματιά η συσκευή μοιάζει ένα Apple Watch και αυτό μάλλον είναι καλό. Το ότι μοιάζει με ένα οικείο αξεσουάρ εξασφαλίζει ότι δεν θα τραβάει τα βλέμματα ως κάτι παράξενο. Το τετράγωνο κομμάτι που κανονικά θα ήταν το ρολόι δεν είναι κάτι άλλο από ένα δοχείο με αντισηπτικό σπρέι. Το αντισηπτικό απελευθερώνεται με τη βοήθεια ενός πλήκτρου αφής και το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να μιμηθεί την κίνηση του καρπού του Spider-Man όταν ήθελε να εκτοξεύσει ιστό για να διευκολύνει τον ανεμπόδιστο ψεκασμό της επιφάνειας που πρόκειται να πιάσει.

 

Το SprayCare Band είναι από τα πιο ελπιδοφόρα project του kickstarter και πολλοί επενδυτές το βλέπουν ως το επόμενο pandemic next big thing. Μήπως τελικά η κίνηση του Spider-Man θα μας σώσει απο την Covid-19;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved