Πόσο βρόμικο είναι το κινητό σου τηλέφωνο;

Μία ανάλυση που δεν χρειάζεται application.

Με τόσες ώρες που χρησιμοποιείς καθημερινά το τηλέφωνο, σίγουρα θα έχεις μπει στη διαδικασία να σκεφτείς το πόσες φορές το έχεις πιάσει με βρόμικα χέρια. Ήξερες για παράδειγμα πως το κινητό σου είναι πιο βρόμικο από το καπάκι της τουλέτας; Όμως με το τζάμι της επιφάνειάς του, τα μικρόβια κυριολεκτικά κάνουν πάρτι.

Όταν μάλιστα το βάζεις για πολλές ώρες στην τσέπη σου, η ζέστη και κατόπιν η υγρασία, αποτελεί εύφορο έδαφος στο να αναπαραχθούν και να πολλαπλασιαστούν τα μικρόβια. Αν στη συνέχεια κάνεις το λάθος να πιάσεις το στόμα σου ή τα μάτια σου, ακόμη και αν τα βακτήρια δεν είναι βλαβερά για τον οργανισμό, μπορούν να προσελκύσουν σοβαρότερα μικρόβια και να προκαλέσουν θέματα υγείας. Αυτό δεν το θέλεις όμως.

 

 

Τι κάνεις; Φρόντισε να έχεις πάντα στην τσάντα σου ή στην τσέπη σου, αντιβακτηριδιακά πανάκια. Υπάρχουν ειδικά για το κινητό σου τηλέφωνο που μπορείς να προμηθευτείς από καταστήματα με ηλεκτρονικά και είναι κατάλληλα και για άλλες επιφάνειες όπως το laptop σου, την τηλεόραση και το tablet.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved