Black Friday: Έτσι θα «χτυπήσεις» τα realme σε τιμές κάτω από 200 ευρώ!

Όπως τα τελευταία χρόνια αυτή την εποχή, έτσι και στη φετινή Black Friday, αδημονείς να «χτυπήσεις» τα πιο high tech gadgets και συσκευές.

Σίγουρα ο φετινός Νοέμβριος διαφέρει από όσους είχες βιώσει μέχρι σήμερα όμως, ακριβώς επειδή λόγω των νέων συνθηκών στη ζωή μας, δεν μπορείς να επισκεφτείς τα αγαπημένα σου καταστήματα, έχεις κάθε λόγο να αράξεις στον καναπέ ή το κρεβάτι σου για να βρεις online τις καλύτερες τεχνολογικές προσφορές που «παίζουν» αυτή τη Black Friday και να αποκτήσεις ένα ολοκαίνουριο smartphone. Διότι κακά τα ψέματα! Αν υπάρχει μία αγορά που σίγουρα αξίζει να κάνει ο καθένας μας τον μήνα της Μαύρης Παρασκευής και των σούπερ προσφορών, δεν είναι άλλη από ένα «έξυπνο» κινητό.

Φέτος η Black Friday «πέφτει» στις 27 Νοεμβρίου όμως κλασικά, οι προσφορές έχουν ήδη ξεκινήσει και ορισμένες, είναι πολύ «δυνατές»

Για να κάνουμε, λοιπόν, την έρευνα αγοράς σου λίγο πιο εύκολη και να σου δώσουμε μία «γεύση» από το τι αξίζει να προμηθευτείς αυτόν τον μήνα σε εξαιρετικές τιμές, βρήκαμε τα πιο «δυνατά» smartphones που μπορείς να κάνεις δικά σου κάτω από 200 ευρώ. Και αυτά δεν είναι άλλα από τα αγαπημένα μας realme.

Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να μάθεις ποια είναι τα realme μοντέλα που αξίζει να «χτυπήσεις» αυτόν τον μήνα, στις πιο real προσφορές. Όλα αυτά φυσικά, με βάση τις δικές σου ανάγκες και tech απαιτήσεις!

 

Για εσένα που θέλεις πάντα επαγγελματικό αποτέλεσμα με το κινητό σου

Αν οι απαιτήσεις σου από ένα σύγχρονο smartphone είναι ιδιαίτερα υψηλές, τότε χρειάζεσαι ένα «έξυπνο» κινητό με επαγγελματική οθόνη 90Hz Ultra Smooth, που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση μέχρι 30W και μεταξύ άλλων, διαθέτει τετραπλή κάμερα 48MP και επεξεργαστή MediaTek Helio G90T, όπως το realme 6s. Από τα 239 ευρώ, λοιπόν, αυτόν τον μήνα, θα το κάνεις δικό σου στα 169 ευρώ. Και αυτή είναι μία real προσφορά που σίγουρα αξίζει την προσοχή σου τη φετινή Black Friday.

plaisio2

Για εσένα που ψάχνεις κάτι πολύ «δυνατό»

Αν η απάντησή σου στην ερώτηση «τι κινητό ψάχνεις;», περιορίζεται σε «κάτι πολύ δυνατό», τότε έχεις κάθε λόγο να αποκτήσεις αυτή τη Black Friday το realme 6i. Διότι όχι μόνο πρόκειται για ένα smartphone που διαθέτει έναν πολύ δυνατό επεξεργαστή Helio G80, τετραπλή κάμερα 48MP και το οποίο υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση μέχρι 18W, αλλά τώρα μπορείς να το αποκτήσεις σε τιμή που δεν ξεπερνά τα 150 ευρώ. Για την ακρίβεια, η  προσφορά που «τρέχει» αυτόν τον μήνα για το συγκεκριμένο κινητό, σου δίνει την ευκαιρία να το αποκτήσεις από τα 219 ευρώ στα 149. Αυτό ακριβώς εννοούμε όταν γράφουμε για real προσφορές!

plaisio1

Για εσένα που επιμένεις στην κάμερα και την εμπειρία της οθόνης

Τέλος, για εσένα που σε ό,τι αφορά στα smartphones, η κάμερα και η εμπειρία της οθόνης μπαίνουν πάντα σε πρώτο πλάνο, το realme 6 είναι η tech επιλογή που αξίζει να τσεκάρεις. Αυτόν τον μήνα, λοιπόν, θα βρεις και το συγκεκριμένο smartphone σε μία real προσφορά, αφού λόγω Black Friday η τιμή του θα πέσει από τα 299 στα 199 ευρώ (ω, ναι)! Μία «δυνατή» προσφορά για ένα εξαιρετικό κινητό που καλό είναι να «χτυπήσεις» τώρα, που η τιμή του πέφτει κατά 100 ολόκληρα ευρώ. Και για να σου δώσουμε μία γεύση από το τι θα πάρεις στα χέρια σου με το realme 6, να αναφέρουμε απλώς ότι διαθέτει επαγγελματική, τετραπλή AI κάμερα 64MP, smooth, επαγγελματική οθόνη 90Hz, επεξεργαστή Helio G90T, ενώ υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση μέχρι 30W. Όλα αυτά σε ένα smartphone με 199 ευρώ.

 

plaisio

 

Αυτές είναι, λοιπόν, οι real tech προσφορές που αξίζουν την προσοχή σου και έτσι θα αποκτήσεις αυτόν τον Νοέμβριο τα realme smartphones, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 200 ευρώ! Από realme 6s στο realme 6i και το realme 6: Θα τα βρεις όλα online στις σελίδες των Germanos, Cosmote, Κωτσόβολος, Public, Πλαίσιο, Media Markt και θα αξιοποιήσεις τη φετινή Black Friday, με τον πιο «έξυπνο» τρόπο!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved