4 video games που θα σε κρατήσουν μακριά από την παραλία

Οι καλοκαιρινοί τίτλοι που περιμένουμε να μας κλείσουν στο σπίτι με το κλιματιστικό.

To σωστό το σάπισμα, όσον αφορά το gaming, γίνεται πάντα το καλοκαίρι. Για όλες εκείνες τις ημέρες του καύσωνα που θες να μείνεις αγκαλιά με το κλιματιστικό. Όταν μάλιστα έχεις να περιμένεις και βαρβάτους τίτλους, τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα. Τα 4 παρακάτω games, είναι τα μεγαθήρια του φετινού καλοκαιριού, οι τίτλοι που περιμένουμε με ανυπομονησία και που θα σπαταλήσουμε ώρες από την ζωή μας.

Και δεν μας χαλάει καθόλου.

 

Tekken 7

Αν μας έλεγαν πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια πως θα παίζαμε ακόμη Tekken, μάλλον θα γελούσαμε μαζί τους. Όμως φτάσαμε στον ένατο τίτλο της διάσημης fighting σειράς ο οποίος μάλιστα θα είναι και ο πρώτος στο genre του που θα χρησιμοποιήσει Unreal Engine. Στο Tekken 7 έρχονται νέοι αλλά επιστρέφουν και παλιοί αγαπημένοι χαρακτήρες για μάχες μέχρι τελικής πτώσεως. Μαζί με τον τίτλο έρχονται και δύο νέοι fighting μηχανισμοί,  το Rage Art, που επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν criticals που φτάνουν μέχρι το 30% αναλόγως με την ενέργεια τους και το Power Crush, που σου επιτρέπει να δίνεις καταστροφικά χτυπήματα ακόμη και όταν δέχεσαι. Αν έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς με τον κολλητό σου, ιδού το κατάλληλο παιχνίδι για να ξεφτιλίσετε ο ένας τον άλλο.

Πότε έρχεται: 2 Ιουνίου σε PC, PS 4 και Xbox One.

 

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

Παρότι πρόκειται για μία remastered έκδοση των πρώτων τριών τίτλων, είναι από τα παιχνίδια που περιμέναμε πως και πως. Λίγο η νοσταλγία, λίγο το ότι το αγαπήσαμε σαν demo που κυκλοφορούσε με το Playstation, το Crash Bandicoot  είναι το Alex Kidd της γενιάς των mid-90’s. Θα έχουμε λοιπόν την τιμή και την συγκίνηση να δούμε όλα τα αγαπημένα features του Crash, με την διαφορά ότι θα έχουμε στην διάθεση μας την 4Κ ανάλυση και το remastered audio που θα το κάνει να μοιαζει με παιχνίδι του σήμερα. Όσο πρέπει δηλαδή για να μην χαθεί η ιστορική του αξία. Και πολύ χαιρόμαστε γι’ αυτό.

Πότε έρχεται: 30 Ιουνίου στο PS 4.

 

Uncharted: Lost Legacy

Ξέχνα τον Nate, υποδέξου την Chloe Frazer και μάλιστα με μεταγλώττιση στα Ελληνικά – δεν έχουν πλέον μόνο οι ταινίες το προνόμιο. Μετά από τις περιπλανήσεις σε Άπω Ανατολή, Αφρική και γενικά στον πλανήτη ολόκληρο, ο νέος τίτλος φέρνει κοντά μας ένα ακόμη «Ιντιάνα Τζόουνς» σενάριο, με την Chloe να εξερευνεί έναν μηχανισμό όμοιο με εκείνον των Αντικυθήρων.  Έχουμε μεγάλη πίστη στο νέο σενάριο -όπως σε κάθε Uncharted- και ευελπιστούμε πως η Chloe θα μπορέσει να «γεμίσει» επάξια τα παπούτσια του Nate. Ευχόμαστε σε όλους καλό κάψιμο.

Πότε έρχεται:  23 Αυγούστου σε PS 4.

 

Middle-Earth: Shadow of War

 Mέση-Γη, κομμένα κεφάλια, οχυρά που θα γονατίσουν και ένα fighting mode που θα σε βάλει στο πετσί του πραγματικού πολεμιστή. Το Shadow of Mordor είχε εντυπωσιάσει και το sequel ήταν θέμα χρόνου. Στο νέο σενάριο θα τα βάλεις με τον ίδιο τον Sauron, με την διαφορά ότι έχεις δημιουργήσει ένα δικό σου δαχτυλίδι δύναμης, το οποίο σου ξεκλειδώνει διάφορα features την ώρα της μάχης. Μαζί με τον Talion επιστρέφουν και όλα τα θεαματικά executions που εκτελεί στα άμοιρα τα Ορκς, ενώ ανανεωμένες είναι και οι κατηγορίες των συμμάχων που θα πάρεις με το μέρος σου και τους οποίους μπορείς να εκπαιδεύσεις για να κρατήσουν ανέπαφα τα οχυρά σου. Οργανωμένο, αιμοβόρο και κτηνώδες. Και πολύ το γουστάρουμε.

Πότε έρχεται:  22 Αυγούστου σε PC, PS 4 και Xbox One.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved