Αυτά τα είναι τα πιο δυνατά tablets για να δουλέψεις με άνεση από το σπίτι

Ο καιρός που τα tablets ήταν χρήσιμα απλά για να χαζεύεις βίντεο στο YouTube, να διαβάζεις ψηφιακές εκδόσεις περιοδικών και εφημερίδων και να παίζεις τα αγαπημένα σου mobile games, έχει περάσει προ πολλού. Πλέον στην αγορά θα βρεις εξαιρετικά ισχυρά μοντέλα με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε laptops και προηγμένες επιλογές συνδεσιμότητας που θα σου επιτρέψουν να εργαστείς με άνεση -παραμένοντας παραγωγικός ακόμα κι αν βρίσκεσαι στον δρόμο ή το σπίτι.

Εμείς επιλέξαμε για λογαριασμό σου τα καλύτερα. Πάμε να τα δούμε:

 

Huawei MatePad Pro 10,8

tablet2

Το MatePad Pro της Huawei θα σε κάνει να αναθεωρήσεις όλα όσα πιστεύεις για τα tablets. Η οθόνη των 10,8 ιντσών διαθέτει εξαιρετικά λεπτό, συμμετρικό πλαίσιο και έτσι εκμεταλλεύεται ακόμα μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης της συσκευής. Η ανάλυση των 2560x1600 pixels θα σου επιτρέψει να εργαστείς με άνεση ενώ ο οκταπύρηνος Kirin 990 που πλαισιώνεται από 6 GB RAM και χωρητικότητα 128 GB, θα σου προσφέρουν την ισχύ που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις στις καθημερινές σου εργασίες. Οι λειτουργίες AI κάνουν την εμπειρία του MatePad Pro ακόμα πιο ευχάριστη ενώ το ολοκαίνουριο Huawei M-pencil απλοποιεί σημαντικά τη λήψη σημειώσεων και την επεξεργασία κειμένων, φωτογραφιών και αρχείων. Στα παραπάνω πρόσθεσε τη συνδεσιμότητα 4G, Wi-Fi και Bluetooth 5.1 και έχεις το ιδανικό πακέτο.

 

Samsung Galaxy Tab S7 12,4”

tablet3

Ένα tablet τελευταίας γενιάς για εκείνους που δε συμβιβάζονται με τίποτε άλλο πέραν του καλύτερου! Έτσι μπορεί να συνοψίσει κανείς σε μία πρόταση το Galaxy Tab S7 της Samsung, μια πρόταση με οθόνη Super AMOLED 12,4 ιντσών και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για μία άνευ προηγουμένου εμπειρία χρήσης και θέασης. Ο Snapdragon 865+ προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις και πλαισιώνεται από 6 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Η έκδοση 5G θα σε εξασφαλίσει σε βάθος χρόνου προσφέροντάς σου πρόσβαση στο internet σε απίθανες ταχύτητες με το S Pen να αλλάζει εκ βάθρων με τη φυσική του αίσθηση, τη μύτη αναλογικού τύπου και τον εκπληκτικά μικρό χρόνο απόκρισης, τον τρόπο με τον οποίο θα εκμεταλλεύεσαι τις αστείρευτες δυνατότητες του Galaxy Tab S7.

 

Microsoft Surface Pro 7

tablet4

Αν δεις το Surface Pro 7 σε κάποιο αφιέρωμα για τα καλύτερα business laptops, μην μπερδευτείς: το σύστημα της Microsoft ανταποκρίνεται εξίσου καλά σε αμφότερους τους ρόλους με αποτέλεσμα να αριστεύει και στις δύο κατηγορίες! Διαθέτει οθόνη αφής PixelSense στις 12,3 ίντσες με ανάλυση 2736x1824 pixels, επιτρέποντάς σου έτσι να δουλεύεις καλύτερα απ’ ό,τι στο laptop σου! Μέσα του κρύβει έναν τελευταίας γενιάς Intel Core i5 με 8 GB RAM και δίσκο SSD χωρητικότητας 128/256 GB. Υποστηρίζει Wi-Fi 6 για ταχύτητες σύνδεσης που αγγίζουν και το 1,2 Gbps, τη στιγμή που το ενσωματωμένο kickstand πολλαπλών θέσεων θα κάνει τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη. Είναι συμβατό με τα προαιρετικά Surface Pen και Slim Pen.

 

Apple iPad Pro 4th Gen 12,9”

tablet5

Με επιδόσεις που ξεπερνούν κι εκείνες ενός high-end υπολογιστή, κορυφαία εμπειρία χρήσης και εργασίας με την υπογραφή της τελευταίας έκδοσης του iPadOS και εντυπωσιακή οθόνη Retina στις 12,9 ίντσες, το iPad Pro 4ης γενιάς δεν αστειεύεται. Σε εκδόσεις Wi-Fi 6 (2x2 MIMO) και 4G, είναι κατάλληλο για κάθε είδους εργασία. Ο επεξεργαστής A12Z Bionic με neural engine και M12 SoC θα ικανοποιήσει όλες σου τις επιθυμίες, εξασφαλίζοντας απόλυτα ομαλή λειτουργία και άριστες επιδόσεις κατά το multitasking. Η edge-to-edge οθόνη ενσωματώνει τεχνολογία ProMotion και προσφέρει ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz, τη στιγμή που η θύρα USB θα σου δώσει τη δυνατότητα να συνδέσεις κάθε τύπου περιφερειακό για μεγαλύτερη ευελιξία.

 

Lenovo M10 Plus 10,3”

tablet6

Μία value for money πρόταση, το M10 Plus από τη Lenovo συνδυάζει επιδόσεις και φορητότητα. Στις 10,3 ίντσες μεταφέρεται εύκολα και με ασφάλεια (αυτό το τελευταίο, χάρη στο μεταλλικό του σώμα) καθώς χωρά παντού ενώ ζυγίζει μόλις 460 γραμμάρια. Αν μάλιστα περνάς τμήμα της ημέρας σου στον δρόμο ή εν πάση περιπτώσει σε μέρος που δεν έχει Wi-Fi, μπορείς να προτιμήσεις τη 4G έκδοσή του για να παραμείνεις συνδεδεμένος με τους συνεργάτες σου. Η οθόνη του είναι ανάλυσης 1920x1200 pixels, προσφέροντας έτσι μία υπέροχη εμπειρία θέασης αλλά και άνετη χρήση με μεγάλη επιφάνεια εργασίας. Το δε Android 9 Pie σε συνδυασμό με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή και τα 4 GB RAM εγγυώνται την ομαλή λειτουργία του συστήματος.

 

Huawei MatePad 10,4”

tablet7

Το Huawei MatePad είναι ένα πολύπλευρο tablet αφού έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί περίφημα στις ανάγκες ακόμα και των πλέον απαιτητικών χρηστών για εργασία, επικοινωνία και ψυχαγωγία. Μέσα του συναντάμε έναν Kirin 810 στα 7 nm με οκτώ πυρήνες, 4 GB RAM για ομαλό multitasking, 64 GB επεκτάσιμης χωρητικότητας και μπαταρία 7.250 mAh για κορυφαία αυτονομία. Το προφίλ του παραμένει εξαιρετικά λεπτό στα μόλις 7,35 χιλ. για άνετο κράτημα και χρήση ακόμα και με το ένα χέρι. Οι λειτουργίες της Huawei κλέβουν φυσικά την παράσταση. Με το Huawei Share θα συνδέσεις tablet και smartphone προβάλλοντας στο πρώτο την οθόνη του δεύτερου ενώ χάρη στο Multi-Window, θα εκτελέσεις αποτελεσματικά πολλαπλά apps εκτοξεύοντας την παραγωγικότητά σου.

 

Apple iPad mini 7.9”

tablet8

Αν στα βασικά σου κριτήρια συγκαταλέγονται το μικρό μέγεθος και η εμπειρία χρήσης, τότε το iPad mini ενδεχομένως να είναι αυτό που ψάχνεις. Στις 7,9 ίντσες αποτελεί μία εξαιρετικά μικροκαμωμένη και συνάμα αξιόπιστη λύση, ικανή να σε ακολουθήσει όπου κι αν βρεθείς. Το iOS είναι σκέτη απόλαυση, όντας γεμάτο εφαρμογές που μπορείς να εκμεταλλευτείς προκειμένου να μεγιστοποιήσεις την παραγωγικότητά σου. Ο επεξεργαστής A12 Bionic και ο συνεπεξεργαστής M12 θα καλύψουν με άνεση όλα σου τα θέλω, με την οθόνη Retina να σου χαρίζει εικόνες γεμάτες ολοζώντανα χρώματα και στιγμιαία απόκριση. Αυτό τελευταίο σε συνδυασμό με το προαιρετικό Apple Pencil  θα ανοίξουν διάπλατα τους ορίζοντές σου, καθώς το iPad mini θα προσαρμοστεί με άνεση στο καθημερινό σου lifestyle.

 

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10,5”

tablet9

Με το Galaxy Tab S6 θα νιώθεις λες και κρατάς στα χέρια σου μία πιο στιβαρή και τεχνολογική προηγμένη έκδοση του σημειωματάριού σου. Κάτι οι διαστάσεις του και κάτι το επανασχεδιασμένο S Pen, η όλη εμπειρία του tablet της Samsung είναι τόσο φυσική, όσο και η χρήση ενός τετραδίου! Εκμεταλλεύσου τις τελευταίες εκδόσεις Android και One UI και κράτα σημειώσεις, κάνε διορθώσεις και μοιράσου ιδέες πιο εύκολα από ποτέ. Εξάντλησε τη δημιουργικότητά σου και παράμεινε παραγωγικός όπου κι αν βρίσκεσαι επιλέγοντας την έκδοση με 4G συνδεσιμότητα (προσφέρεται και Wi-Fi). Τα 4 GB RAM και τα 64 GB αποθηκευτικού χώρου θα σου επιτρέψουν να κάνεις τη δουλειά σου άνετα, τη στιγμή που η θηριώδης μπαταρία των 7.040 mAh έχει αντοχές που ξεπερνούν κατά πολύ τις δικές σου!

 

Τώρα δουλεύεις πιο άνετα από ποτέ!

Τα καλύτερα tablets της αγοράς είναι εδώ και σε περιμένουν! Δες προσεκτικά τις ανάγκες και το budget σου και βρες τη συσκευή που καλύπτει και τα δύο. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα καταλήξεις με μία συσκευή ικανή να σε καλύψει απόλυτα δουλεύοντας από το σπίτι ή από τον δρόμο, επιτρέποντάς σου όχι μόνο να διατηρήσεις σε υψηλά επίπεδα την παραγωγικότητά σου αλλά να ψυχαγωγηθείς και να μείνεις σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved