Το διαστημικό λεωφορείο δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό της ασφάλτου

Με το πρώτο διαστημόπλοιο της Virgin δεν είμαστε μακριά από τις διαστημικές διακοπές.

Τα σχέδια από το Virgin Galactic Spaceship Cabin μόλις βγήκαν στην δημοσιότητα κι εμείς είμαστε εδώ για να σας τα αποκαλύψουμε πρώτοι.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ έκανε τα αποκαλυπτήρια του μέσω livestream από τους Michael Colglazier (CEO της Virgin Galactic) και Richard Branson (Ιδρυτή του Virgin Group).

Η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη στον κόσμο θυμίζει διαστημόπλοιο

 

Εμείς αυτό που καταλαβαίνουμε από το όλο πράγμα είναι πως ο διαστημικός τουρισμός δεν είναι και πολύ μακριά και ίσως προλάβουμε να βιώσουμε κάτι ανάλογο, αν φυσικά κερδίσυμε ξαφνικά το λαχείο - οι λόγοι είναι ευνόητοι.

Σχεδιασμένο με μία εντελώς μινιμαλιστική άποψη, στο Virgin Galactic Spaceship Cabin, η κάθε καμπίνα έχει χωρητικότητα έξι ανθρώπων-τουριστών αστροναυτών, τα καθίσματα είναι κατασκευασμένα σε συνεργασία με την Under Armour, και «αγκαλιάζουν» τους επιβάτες έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα θέμα μετατόπισης στο διάστημα.

 NASA: Αυτή είναι η γνήσια μυρωδιά του διαστήματος

 

Οι επιβάτες θα είναι ικανοί να λύσουν τις ζώνες τους και να απολαύσουν την έλλειψη βαρύτητα σε όλο της το μεγαλείο. Η θέα, ο κύριος σκοπός του διαστημικού τουρισμού, θα είναι ανεπανάληπτη μιας και το διαστημόπλοιο θα είναι γεμάτο από ειδικά κατασκευασμένα παράθυρα για τους επιβάτες.

Το διαστημόπλοιο θα είναι εξοπλισμένο με έναν καθρέπτη έτσι ώστε οι επιβάτες να παίρνουν τις selfie τους καθώς αιωρούνται από την έλλειψη της βαρύτητας.

Τα  Virgin Galactic cabins θα είναι εξοπλισμένα με 16 κάμερες οι οποίες θα καταγράφουν λεπτομερώς ολόκληρο το ταξίδι.

Οι τιμές φυσικά θα είναι αστρονομικές.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις ποιες θα είναι οι τιμές για τους πρώτους διαστημικούς ταξιδιώτες:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved