Προλαβαίνεις να γίνεις πιλότος με το αυθεντικό κράνος του Τom Cruz

Από τον ουρανό της ταινίας Top Gun στο σαλόνι σου. Αρκεί, βέβαια, να έχεις τα χρήματα.

Η λογική λέει πως δεν θα μπορέσεις να φορέσεις αυτό το κράνος όσο είσαι πάνω στη μηχανή σου, στο ποδήλατό σου ή στην παραλία, διαβάζοντας το καλοκαιρινό σου ανάγνωσμα. Για την ακρίβεια και για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς μαζί σου, ίσως δεν το φορέσεις ποτέ σε εξωτερικό χώρο παρά μόνο στο σπίτι σου την ώρα που βλέπεις το Top Gun για την 20η ίσως φορά στη ζωή σου. Και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό γιατί μέσα σου ξέρεις πως αυτό το πιλοτικό κράνος άξιζε κάθε κέρμα από τις οικονομίες σου.
 
 
 
Ένα από τα τρία κράνη που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τον Tom Cruz ώστε να αισθάνεται άνετα μέσα σε αυτό βγαίνει στο σφυρί και η αρχική του τιμή ξεκινά από τα 50,000 δολάρια. Τώρα που το σκεφτόμαστε ξανά, ίσως θα ήταν καλύτερο να κρατήσεις ανέπαφες τις οικονομίες σου. Οι συλλέκτες που θα προσπαθήσουν να το κάνουν δικό τους έχουν σίγουρα πολλά περισσότερα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό.
 
 
Μαζί με το εμβληματικό κινηματογραφικό κράνος υπάρχει για όποιον το αποκτήσει και μία υπογραφή γνησιότητας αλλά και μια μάσκα οξυγόνου, δυστυχώς όχι αυτή που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία. Θα ζήσεις όμως και χωρίς αυτή, έτσι δεν είναι; Η δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 26 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 27 του ίδιου μήνα.
 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved