Το καλοκαιρινό Gameathlon γίνεται online με χορηγό τον Κωτσόβολο

Gameathlon online by Kotsovolos: “Here to play”.

Το Gameathlon online by Κωτσόβολος πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα διαδικτυακά και όλοι οι gamers από κάθε σημείο της Ελλάδας «αναμετρούνται» έως τις 19 Ιουλίου σε πλούσια τουρνουά με πολλά δώρα και εκπλήξεις για να αναδειχθούν οι φετινοί πρωταθλητές του καλοκαιριού.

Ο Κωτσόβολος “is here to play” και καλεί τους gamers να ζήσουν τη μαγεία του παιχνιδιού και να ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη. Οι πιστοί φίλοι του Gameathlon έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη online gaming διοργάνωση της Ελλάδας με πάνω από 20 τουρνουά, 18 δημοφιλή video games, γνωστούς casters για κάλυψη των τουρνουά και πλούσια δώρα.

Το φετινό Gameathlon online by Κωτσόβολος υποστηρίζεται από τα μεγαλύτερα brands στην αρένα του gaming: ACER - PREDATOR, ASUS - ROG, COOLERMASTER, DELL, INFINITY GEAR, LENOVO - LEGION, MSI, SHARKOON, SONY, PLAYSTATION, που μπορεί κανείς να βρει στον Κωτσόβολο.

Ο Κωτσόβολος είναι συνδεδεμένος, φοράει τα headset του και είναι έτοιμος για εννιά μέρες γεμάτες Gameathlon! Are you here to play?

Για περισσότερες πληροφορίες: https://online.gameathlon.eu/home/©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved